Voorruit vervangen Opel Insignia

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen Opel Insignia

Wilt u de voorruit vervangen van een Opel Insignia? Dan is het goed om te weten dat dit bij ons voor een lage prijs kan. Door aftermarket autoruiten aan te bieden die exact dezelfde hoge kwaliteit hebben als autoruiten met een merklogo, kunt u bij ons voor een fractie van de prijs die een merkdealer vraagt een voorruit vervangen van de Opel Insignia. Deze luxe middenklasse auto van Opel bestaat pas sinds 2008, maar is in die korte tijd al uitgegroeid tot een icoon en onder andere een keer verkozen tot Auto van het Jaar. Of u nou over de eerste generatie beschikt, of juist een auto heeft van de nieuwste generatie, in alle gevallen is de voorruit vervangen van uw Opel Insignia bij ons mogelijk voor lage prijzen. Hoe dit kan leest u verderop. Voordat we daar meer over vertellen gaan we dieper in op de geschiedenis en de specifieke kwaliteiten van de bijzonder Opel Insignia.

De Opel Insignia als opvolger van de Vectra en Signum

In 1988 begon Opel met de productie van de Vectra. Dit model was een ideale auto voor veel doelgroepen. De betaalbare kwaliteit en de hoeveelheid ruimte sprak onder andere gezinnen en ouderen aan. Ook voor de liefhebbers van wat krachtigere auto’s was de Opel Vectra een prima keuze. Met de Opel Vectra als basis werd de Opel Signum gemaakt in 2003. Dit werd echter geen groot succes omdat de auto aanzienlijk duurder was dan de Opel Vectra, maar niet veel meer luxe bood of veel andere onderscheidende kwaliteiten bezat.

Interessant is dan ook de keuze die Opel toen heeft gemaakt om beide modellen als het ware samen te voegen tot één superauto. De Opel Insignia, wat afgeleid is van het Latijnse woord voor wapenschild of embleem, was daarmee geboren. In 2008 begon de productie en het was direct een succes. De combinatie van ruimte, kwaliteit en vermogen voor een betaalbare prijs spreekt opnieuw een grote doelgroep aan. Tel daar het fraaie design en de mogelijkheid om te kiezen tussen een hatchback, een sedan en een stationwagon bij op en je hebt een heuse succesformule. In 2013 kwam hier ook nog de Insignia Country Tourer bij, een crossover auto met vierwielaandrijving en een hogere ophanging. Niet voor niks is de Opel Insignia als sinds het begin een populair model van het van oorsprong Duitse merk.

De eerste generatie Opel Insignia

Van 2008 tot en met 2017 was de Opel Insignia A in productie bij de Opel fabriek in Rüsselheim. Daarvoor was er echter al een conceptauto die Opel de naam Insignia gaf. Deze conceptauto was een bijzondere luxe auto met een stevige V8 motor voorin. Toch bleek deze auto te zwaar en bovendien te duur voor Opel. Er werd daarom gekozen om opnieuw te beginnen onder dezelfde naam. De meer ingetogen uiteindelijke Opel Insignia A was direct verkrijgbaar met vele extra’s die Opel nog niet in andere auto’s had gebruikt. Dit zijn onder andere:

  1. Adaptive Forward Lighting
  2. Daglichten in de vorm van LED’s
  3. Lane Departure Warning

Ook werd de eerste generatie uitgerust met de eigen Opel 2.0 CDTI dieselmotoren. In 2009 werd de Opel Insignia verkozen tot Auto van het Jaar. Vanaf 2017 is de eerste generatie uit productie en vervangen door de nieuwe Opel Insignia B. Bij ons kunt u overigens eenvoudig een voorruit vervangen van de Opel Insignia A, maar natuurlijk ook van de B-generatie.

De huidige generatie Insignia

In maart 2017 werd de nieuwe Opel Insignia aan het publiek getoond op de autobeurs in Belgrado. Deze auto heeft bepaalde onderdelen overgenomen van de conceptauto de Opel Monza, maar heeft ook zeker sterke invloeden van de vorige generatie Opel Insignia. De auto is beschikbaar in twee verschillende carrosserievarianten, namelijk de Grand Sport als liftback en de Sports Tourer als station. Van beide varianten zijn er nog verschillende uitrustingsniveaus verkrijgbaar. Dit zijn de:

  • Online edition
  • Business Executive
  • Innovation

Uiteraard heeft elk uitrustingsniveau zijn eigen voordelen. Dit zijn bijvoorbeeld een extra sterke motor, noviteiten als WiFi en online support en een luxe interieur. Er is daarnaast ook een GSi-uitvoering verkrijgbaar. Hier zit een automaat in met acht versnellingen, sportstoelen en uiteraard een sterke 2.0 liter motor.

Voorruit vervangen van een Opel Insignia voor een lage prijs?

Een voorruit vervangen van een Opel Insignia is bij een merkdealer een dure aangelegenheid. Omdat voorruiten met een merklogo alleen door erkende merkdealers mogen worden verkocht, kunnen ze hier de hoofdprijs voor vragen. De kosten voor voorruit vervangen zijn veel lager dan wat zij er voor vragen. Een betere manier om een voorruit te vervangen van de Opel Insignia is dan ook door te kiezen voor een aftermarket autoruit. De after market voorruit die wij aanbieden heeft geen merklogo, maar is verder identiek aan de autoruiten die u bij een merkdealer kunt vinden. Sterker nog: ze komen uit dezelfde fabriek en zijn van exact dezelfde kwaliteit! Deze autoruiten mogen echter ook door niet-merkdealers worden verkocht en daarmee is het alleenrecht van de merkdealers doorbroken en is de prijs voor u als klant stukken lager. De voorruit of Opel Insignia achterruit vervangen kunt u daardoor voordeliger via ons doen. De prijs van een aantal verschillende voorruiten:

Type ruit:

Bouwjaar:

Opties:

Prijs:

Voorruit Opel Insignia A

van 2013 tot 2017

Paarse warmtewerende coating, camera en regensensor

€ 269,00

Voorruit Opel Insignia A

van 2008 tot 2013

Paarse warmtewerende coating, camera en regensensor

€ 229,00

Voorruit Opel Insignia A

van 2008 tot 2017

Regensensor

€ 189,00

Voorruit Opel Insignia A

van 2008 tot 2017

Geen opties

€ 179,00

Wanneer moet ik de voorruit vervangen van mijn Opel Insignia?

Een voorruit is gemaakt van drie verschillende lagen, namelijk twee lagen glas en één laag stevig PVB-folie.
Deze worden op elkaar gelegd, aangedrukt en gevacumeerd tot 1 geheel. Door deze productiemethode is een voorruit zeer sterk en kan het bovendien niet in 1000 stukken uiteen vallen. Daarom is het misschien niet voor iedereen even duidelijk wanneer de voorruit vervangen van een Opel Insignia nodig is. Als er echter een barst in de ruit zit is het niet verstandig om hier mee door te rijden. De zogenoemde ‘stijfheid’ van de autoruit is aangetast en zal geen optimale bescherming meer bieden. Ook kan de barst voor verblinding zorgen als zonlicht of de verlichting van een tegenligger erin reflecteert.

Indien u een barst in uw autoruit heeft dan is het zaak om snel een nieuwe autoruit aan te schaffen. Bestel deze snel en eenvoudig bij ons voor een zeer lage prijs. Heeft u de expertise in huis om zelf de autoruit te vervangen? Dan is dit uiteraard mogelijk met onze producten. Is dit niet het geval? Schakel dan onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners in die op locatie de voorruit vervangen van uw Opel Insignia. Ook deze optie is vele malen goedkoper dan wat een merkdealer u in rekening zal brengen. Bestel vandaag nog de voorruit voor uw Opel Insignia en ga voor een lage prijs weer veilig de weg op.