Voorruit vervangen BMW

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen BMW hoeft niet veel geld te kosten

Wie er voor heeft gekozen om een niet onaardig bedrag te investeren in een kwalitatieve auto zoals een BMW zal graag willen dat zijn of haar auto er ten allen tijde zo optimaal mogelijk uitziet. Dit geldt niet alleen voor met name de staat van de carrosserie, maar wat ook te denken van de ruiten? Met name de voorruit is een onderdeel van een auto die vrij vatbaar is voor schade, met name door steenslag. Wanneer dergelijke schade de kop opsteekt willen het merendeel van de eigenaars van een BMW dan ook dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld, al vrezen ze dat ze steevast te maken zullen krijgen met een hoog prijskaartje. Gelukkig hoeft dat helemaal niet het geval te zijn, in tegendeel. Autoglas Concurrent zorgt er namelijk voor dat de voorruit vervangen van uw BMW steevast kan gebeuren tegen de meest interessante prijs en dat zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit.

Het unieke karakter van een voorruit

Hoewel de voorruit van hetzelfde glas is gemaakt als de zij- of achterruit, zijn echter wel degelijk verschillen. De productwijze is anders, zo bestaat een voorruit uit gelaagd glas. Dergelijk glas is extra sterk, niet in het minst omdat ze bestaat uit twee glaslagen. Tussen deze twee glaslagen is een zogenaamde PVB folie
terug te vinden. Dit is een soort plastic die aan beide zijden beschikt over een klevende laag. Deze klevende laag heeft als functie om het glas bij breuk goed samen te houden. Het resultaat is dan dat er bij schade geen sprake is van het letterlijk uit elkaar spatten van het glas, in tegendeel. Bij breuk zal er uitsluitend een sterretje optreden. Dit zorgt er voor dat een voorruit alle inzittenden steeds van een zo optimaal mogelijke bescherming voorziet.

De kostprijs van een voorruit vervangen voor een BMW

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat de voorruit de duurste ruit is die er in een auto is terug te vinden. Dit hoeft evenwel niet te betekenen dat u steeds rekening dient te houden met een torenhoog prijskaartje voor wat het laten vervangen van uw voorruit betreft, in tegendeel. De hoge kostprijs die vaak voor een nieuwe voorruit BMW wordt aangerekend komt steeds voort uit het feit dat er gebruik wordt gemaakt van een originele ruit die is voorzien van een merklogo. Een voorruit vervangen van een BMW kan evenwel ook prima gebeuren door middel van een voorruit die is bestemd voor de zogenaamde after market. Een dergelijke voorruit beschikt over exact dezelfde kwaliteit, maar is veel voordeliger in vergelijking met een voorruit die is voorzien van een merklogo.

Dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs

De voorruit vervangen van uw BMW door gebruik te maken van een voorruit die is bestemd voor de after market brengt zoals u reeds heeft kunnen lezen als belangrijkste voordeel met zich mee dat ze beschikt over een veel beperkter prijskaartje. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft er bij een dergelijke voorruit ook helemaal niet te worden ingeboet op vlak van kwaliteit. Zowel de productielijn als de fabriek waar de voorruit in wordt gemaakt is namelijk exact hetzelfde. De meerprijs die u voor het voorruit vervangen van een BMW moet betalen in het geval van een voorruit met merklogo ligt dan ook nooit in een betere kwaliteit, maar wel in het feit dat een dergelijke ruit uitsluitend mag worden verkocht door een merkdealer. Denkt u maar even bij uzelf of de aanwezigheid van het merklogo u die flinke meerprijs waard is of niet.

Voorruit vervangen van uw BMW door Autoglas Concurrent

De voorruit vervangen van uw BMW hoeft zoals u reeds heeft kunnen lezen niet noodzakelijk veel geld te kosten. Autoglas Concurrent maakt uw voorruit vervangen van de BMW niet alleen mogelijk tegen een zeer interessante prijs, daarnaast gebeurt de plaatsing ook steeds door één van onze gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat u niet alleen te allen tijde kunt rekenen op een nieuwe voorruit die beschikt over een sublieme kwaliteit, daarnaast kunt u ook voor wat de plaatsing betreft er gerust op zijn dat dit met vakmanschap gebeurt. Dit alles samen zorgt er voor dat u hier steeds bent verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ook de voorruit vervangen van een BMW? Ontdek dan snel wat Autoglas Concurrent ook voor u kan betekenen!