Voorruit vervangen Lotus

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Lage kosten voor de voorruit vervangen van uw Lotus

Het Britse automerk Lotus ontstond in het jaar 1948 toen de eerste auto voor het merk werd gebouwd door de ingenieur Colin Chapman.
De eerste auto van het merk kreeg de naam 'Lotus Mark I'. Amper één jaar later werd meteen de Lotus Mark II op de markt gelanceerd en nog eens twee jaar later volgde de derde versie. De eerste, echte Lotus die was bedoeld om op de weg mee te rijden volgde echter pas in het jaar 1952 met de komst van de Lotus Mark IV. Door de jaren heen zijn de Lotus auto's uitgegroeid tot uiterst betrouwbare en kwalitatieve voertuigen die niet zelden ook nog eens over een extra luxueus karakter beschikken. Ook als eigenaar van een Lotus kunt u geconfronteerd worden met bijvoorbeeld een barst in uw voorruit. Is dat ook bij u het geval? Dan kan de voorruit vervangen van uw Lotus uitbesteden aan Autoglas Concurrent een absolute aanrader zijn.

Hoe ontstaat schade aan de voorruit van uw Lotus?

Schade aan de Lotus voorruit kan op verschillende manieren ontstaan. In eerste instantie kan dit gebeuren door vandalisme. Staat uw auto 's nachts buiten en komen er een paar vandalen voorbij? Dan bestaat de kans dat u de volgende ochtend wordt geconfronteerd met een beschadigde voorruit. Een andere situatie waarin er bijvoorbeeld een sterretje of barst in de Lotus voorruit kan opduiken is ten gevolge van steenslag. Deze laatste vorm van schade lijkt uiteraard een stuk minder erg, maar toch kan ook een sterretje of barst vervelende gevolgen hebben. De voorruit vervangen van de Lotus kan dan ook in deze situatie aan te raden zijn.

Vormt een autoruitschade een probleem voor de apk?

Veel van onze concurrenten zullen u waarschijnlijk willen doen geloven dat de voorruit vervangen van uw Lotus bij het opduiken van een sterretje of barst altijd een vereiste is om door de apk controle te komen. Dat is niet zo. Om te bepalen of de voorruit vervangen van uw Lotus daadwerkelijk noodzakelijk is moet er namelijk worden gekeken naar de exacte locatie waar de autoruitschade is gelegen. Is deze terug te vinden buiten het gezichtsveld van de bestuurder? Dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Is dit niet het geval en kan ze er voor zorgen dat het zicht van de bestuurder op de weg wordt beperkt of zelfs helemaal verhinderd? In dat geval is het altijd noodzakelijk om uw voorruit te vervangen. Alleen op deze manier kunt u een afkeuring voor de apk en alle vervelende gevolgen voorkomen.

Voorruit vervangen van de Lotus met een beperkt budget, kan dat?

Er wordt vaak gezegd dat u voor een voorruit vervangen van een Lotus over een zeer groot budget dient te beschikken. Is dat echter wel echt zo? Ja en nee. Het zal namelijk uiteindelijk uw persoonlijke voorkeur zijn die zal bepalen hoeveel geld u wilt betalen. Veel mensen kiezen er immers voor om een originele, nieuwe Lotus voorruit te kopen. Dat lijkt voor de hand liggend, maar dat is het niet. Een dergelijke autoruit is namelijk voorzien van een merklogo waardoor ze in eerste instantie enkel en alleen door een erkende merkdealer kan worden verkocht. Dat geldt niet voor wanneer u er voor kiest om een after market autoruit te bestellen.

De voorruit vervangen van uw Lotus door middel van een after market autoruit is dan ook altijd op financieel vlak heel wat interessanter. Bovendien gaat de lage prijs niet samen met een beperktere kwaliteit, in tegendeel. Zowel de fabriek als het productieproces waar de beide autoruiten deel van uitmaken is namelijk precies hetzelfde. De after market autoruiten die door Autoglas Concurrent worden verkocht worden dan ook steevast geproduceerd op basis van de strengste Europese kwaliteitsnormen. Kiezen voor het gebruik van deze after market autoruiten is dan ook de enige mogelijkheid om echt verzekerd te zijn van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Laat de voorruit van uw Lotus vervangen door Autoglas Concurrent!

Het leveren van een goedkope nieuwe Lotus voorruit is uiteraard niet het enige waarvoor u een beroep kunt doen op ons. Buiten lage kosten vinden wij het namelijk van cruciaal belang dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke service. Vanwege deze reden hebben we er voor gekozen om samen te werken met FOCWA-gecertificeerde montagepartners voor wat het vervangen van een beschadigde autoruit betreft. Het feit dat er op dergelijke vakmannen een beroep wordt gedaan zorgt er niet alleen voor dat u steeds kunt rekenen op het best mogelijke eindresultaat, daarnaast kunt u ook zo weer de weg op met uw Lotus. Ook de voorruit vervangen van uw Lotus? Aarzel dan niet langer en ontdek wat Autoglas Concurrent ook voor u kan betekenen!