Voorruit vervangen Hummer

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Een voorruit vervangen van een Hummer? Geen probleem!

Voor veel mensen is het van bijzonder groot belang dat ze niet alleen over een ruime en grote, maar ook over een echt stevige en zeer veilige auto beschikken. Wanneer dat eveneens geldt voor u heeft u er waarschijnlijk voor gekozen om een Hummer te kopen. Deze stevig uit de kluiten gewassen krachtpatser ziet er ronduit indrukwekkend uit en biedt passagiers al het nodige comfort die ze nodig hebben. Tel daar bovendien ook nog eens bij op dat een Hummer prima inzetbaar is binnen bepaalde professionele sectoren en de populariteit van dit automerk is niet ver te zoeken. Hoe kwalitatief een Hummer ook mag zijn, het spreekt voor zich dat u altijd rekening dient te houden met het ontstaan van bepaalde schade, bijvoorbeeld aan de voorruit. Een voorruit vervangen van een Hummer kan u door te kiezen voor een voorruit voorzien van een merklogo behoorlijk veel geld kosten, maar gelukkig kan het ook anders!

Risico op steenslag tegen voorruit

Dat de kwaliteit van een Hummer steeds uitstekend te noemen is blijkt uit de geschiedenis van het automerk. Het was immers het Amerikaanse leger die de opdracht heeft gegeven aan met name het bedrijf AM General om een gloednieuwe auto te ontwerpen die perfect gebruikt zou kunnen worden als terreinvoertuig. Uiteraard spreekt het voor zich dat de auto over een solide kwaliteit moest beschikken en imposant moest zijn met voldoende ruimte binnenin. Wanneer u een Hummer heeft gekocht weet u dat deze auto perfect aan al deze voorwaarden voldoet. Toch kan autoruitschade nooit worden uitgesloten waardoor een voorruit vervangen van de Hummer noodzakelijk wordt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er sprake is van steenslag in de voorruit van uw auto. Wanneer deze steenslag zich in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt brengt dit uiteraard heel wat veiligheidsrisico's met zich mee waardoor een nieuwe Hummer voorruit kopen absoluut aan te raden is.

Is de voorruit vervangen van uw Hummer noodzakelijk?

Er wordt werkelijk bijzonder veel gezegd over de noodzaak om een voorruit te vervangen dat eigenlijk niet correct is. Zo wordt er bijvoorbeeld door zeer veel partijen aangegeven dat een beschadigde voorruit altijd reden is voor afkeuring door de apk. Dit is niet correct. De voorruit vervangen van uw Hummer hoeft in principe uitsluitend te gebeuren wanneer de autoruitschade in het gezichtsveld van de bestuurder zit of er sprake is van een barst met vertakking. Is dit het geval, dan wordt het zicht op de weg uiteraard aanzienlijk aangetast, maar daarnaast kan weerkaatsing van bijvoorbeeld zonlicht de bestuurder ook verblinden met alle gevolgen van dien. In deze situatie is een nieuwe Hummer voorruit bestellen dan ook wel degelijk noodzakelijk voordat de auto voor de apk wordt weggebracht. Bevindt de autoruitschade zich niet meteen in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan hoeft deze eigenlijk niet noodzakelijk een probleem te vormen. U moet er wel altijd rekening mee houden dat de voorruit van uw auto voor een aanzienlijk percentage verantwoordelijk is voor de stijfheid van het chassis. Een beschadigde voorruit brengt dan ook altijd de nodige risico's met zich mee.

Voorruit vervangen van de Hummer door autoglas voor after market

Wanneer u heeft besloten om een nieuwe Hummer voorruit te kopen is het vaak even slikken wanneer u de prijzen ziet. Het betreft hier evenwel prijzen van voorruiten die voorzien zijn van een merklogo. Bij Autoglas Concurrent bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om te kiezen voor een voorruit die is bestemd voor de after market. De voorruit vervangen van uw Hummer dient uiteraard steeds te gebeuren door een zo kwalitatief mogelijk exemplaar. Veel mensen vrezen dat alleen een voorruit met merklogo op dit vlak geschikt is, maar dat is absoluut niet correct. Sterker nog, wanneer we de productielijn evenals de plaats waar beide types autoruiten worden gemaakt vergelijken kunnen we vaststellen dat er hierbij geen sprake is van ook maar enig verschil. Het feit dat de productielijn evenals de fabriek gelijk zijn zorgt er voor dat er geen kwaliteitsverschil kan bestaan tussen een originele autoruit met merklogo en een autoruit die is bestemd voor de after market. Een voorruit vervangen van uw Hummer door een after market exemplaar levert u echter wel een zeer aanzienlijk financieel voordeel op.

De waarborg van FOCWA garantie

Een nieuwe Hummer voorruit bestellen tegen een voordelige prijs is uiteraard mooi meegenomen, maar er is meer. Wat namelijk met de plaatsing van uw nieuwe voorruit? Een voorruit vervangen van de Hummer wordt bij Autoglas Concurrent steeds uitbesteed aan één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. We doen dit omdat we onze klanten altijd de garantie willen bieden dat de voorruit van hun Hummer op de efficiëntste en bovendien ook meest kwalitatieve wijze wordt vervangen. Ook op dit vlak kunt u bij ons dan ook helemaal gerust zijn. Bent u toch nog niet helemaal overtuigd? We hebben nog een ander voordeel voor u in petto! De voorruit vervangen van uw Hummer kan bij heel wat partijen nog wel eens een behoorlijke tijd duren. Dat geldt niet indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Uw voorruit wordt bij ons dan ook binnen de één à twee werkdagen vervangen! Dit alles maakt het dan ook duidelijk, bent u op zoek naar een voordelige, kwalitatieve, nieuwe Hummer voorruit welke door FOCWA gecertificeerde montagepartners en ook nog eens zeer snel wordt geplaatst? In dat geval is het absoluut de moeite waard om een beroep te doen op de mogelijkheden die Autoglas Concurrent u te bieden heeft!