Voorruit vervangen MAN

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van een MAN met after market exemplaar

Het Duitse automerk MAN produceert vrachtauto's, autobussen, dieselmotoren, turbines evenals tal van andere industriële machines. Het automerk MAN wordt tot op de dag van vandaag aanzien als de absolute pionier van de vrachtauto's. Het is dan ook niet zo vreemd dat het merendeel van de vrachtauto's die in Nederland rondrijden van de hand van dit merk komen. Enkele MAN vrachtauto's die op de markt zijn terug te vinden zijn met name de MAN TGX, de MAN TGM en de MAN TGL. Op vlak van bussen van het merk MAN onderscheiden we dan weer de Scout, Caetano en Lion's City uitvoeringen. Bent u ook eigenaar van een MAN voertuig, maar heeft deze schade opgelopen aan de voorruit? Wilt u deze schade graag zo snel mogelijk laten verhelpen? Dan is het beslist een zeer interessante keuze de voorruit vervangen van uw MAN uitbesteden aan Autoglas Concurrent!

Waarom springt de voorruit niet kapot bij schade?

Wanneer er schade aan uw MAN voorruit optreedt zult u merken dat deze zich altijd uit onder de vorm van een sterretje of een flinke barst. Dit komt omdat de voorruit van uw MAN bestaat uit gelaagd glas. Het betreft hier glas die bestaat uit meerdere lagen waar tussenin een laag PVB folie
is terug te vinden. Dit type plastic heeft aan beide zijden een klevende werking waardoor het glas bij breuk niet zomaar in het rond kan vliegen. Het glas wordt goed samengehouden waardoor eigenlijk gewoon een barst op zal treden. Het gevolg is een op het eerste zicht onschuldig ogend sterretje of barst dat toch enkele vervelende gevolgen kan hebben.

Waar is de ruitschade precies gelegen?

Een voorruit vervangen van een MAN hoeft in principe niet altijd meteen te gebeuren. Op dit vlak is het belangrijk om te kijken naar de locatie waar de ruitschade is verschenen. Het is met name om afkeuring voor de apk te voorkomen namelijk altijd van belang om na te gaan of de schade het zicht van de bestuurder op de weg negatief zal beïnvloeden of niet. Is het antwoord op deze vraag ja, dan is meteen de voorruit vervangen van uw MAN het beste wat u kunt doen. Is de ruitschade helemaal niet in het gezichtsveld van de bestuurder gelegen waardoor deze er op zich tijdens het rijden geen hinder van ondervindt, dan kan het vervangen eventueel even worden uitgesteld. Hou er wel rekening mee dat een eenvoudig sterretje door een kleine schok snel veel groter kan worden met alle mogelijke gevolgen van dien.

Zijn de kosten voor een voorruit vervangen van een MAN echt hoog?

Veel mensen worden afgeschrikt om hun voorruit vervangen MAN uit te besteden aan een professionele partij omdat ze vrezen voor torenhoge kosten. Deze vrees is echter niet altijd gegrond. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat er twee verschillende soorten autoruiten op de markt zijn terug te vinden. We maken op dit vlak een onderscheid tussen een originele autoruit evenals een after market exemplaar. Kiezen voor een originele autoruit zorgt er voor dat u kunt rekenen op de aanwezigheid van een merklogo, maar deze stuwt ook de verschuldigde prijs aanzienlijk de hoogte in. In tegenstelling tot wat veel mensen vermoeden zorgt de aanwezigheid van dit logo helemaal niet voor een kwalitatieve meerwaarde, in tegendeel. Zowel de fabriek als het productieproces van beide autoruiten zijn immers precies dezelfde.

De voorruit vervangen van een MAN door gebruik te maken van een after market autoruit levert u aldus altijd een zeer interessant financieel voordeel op. In tegenstelling tot originele autoruiten met merklogo mogen deze immers door iedereen worden verkocht. Indien u toch een originele autoruit wenst aan te schaffen, dan kunt u daarvoor enkel en alleen een beroep doen op een erkende merkdealer. Hoe dan ook, de autoruiten die worden aangeboden door Autoglas Concurrent worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen wat er voor zorgt dat u altijd bent verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

De voorruit vervangen van uw MAN door Autoglas Concurrent

Een voorruit vervangen van de MAN zult u uiteraard altijd bij voorkeur willen uitbesteden aan een partij die u de beste service kan bieden in combinatie met het meest optimale eindresultaat. De voorruit vervangen van uw MAN uitbesteden aan Autoglas Concurrent zorgt er voor dat u bent verzekerd van tal van interessante voordelen. Niet alleen kan dit namelijk bij ons gebeuren tegen een zo laag mogelijke prijs, bovendien is het altijd één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners die het vervangen voor diens rekening neemt. Ook een efficiënte en uitermate kwalitatieve manier van werken wordt op deze manier gegarandeerd. Dit alles zorgt er voor dat de voorruit vervangen van uw MAN uitbesteden aan Autoglas Concurrent altijd een uitstekend idee is!