Achterruit vervangen Kia

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Achterruit vervangen van uw Kia tegen lage kosten

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia maakt deel uit van de Hyundai Motor Company. Het merk staat niet alleen bekend vanwege van de personenauto's die ze door de jaren heen op de markt hebben gebracht, bovendien is ze ook actief in het zakelijke segment. De eerste fabriek van het merk bevond zich uiteraard in Zuid-Korea. Na enige tijd kwamen daar nog een tweede en een derde fabriek bij. Toch rollen niet alle Kia's in Azië van de band. Het merk heeft er namelijk ook voor gekozen om een fabriek in Slowakije op te richten. Ondanks de degelijke kwaliteit waarover het merk tegenwoordig beschikt, ontkomt vroeg of laat geen enkele Kia-rijder aan ruitschade. Bent u eigenaar van een Kia en bent u geconfronteerd met een beschadigde achterruit? Wilt u dit probleem verhelpen en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte oplossing? Wij stellen u graag de meest interessante oplossing voor op het vlak van achterruit vervangen van uw Kia.

Het ontstaan van de naam 'Kia'

Heeft u zich al eens afgevraagd waar de naam Kia precies vandaan komt? Uiteraard vindt deze naam haar oorsprong in de Koreaanse taal. Daar verwijst 'ki' naar het opkomen van de nieuwe zon. We zouden op filosofische wijze ook kunnen stellen dat ze synoniem staat voor een spirituele hergeboorte. De 'a' zou tot slot gewoon verwijzen naar het continent waar het automerk haar roots heeft. Dit is uiteraard Azië.

Wilt u de achterruit vervangen van uw Kia uitstellen? Dat is niet verstandig!

Een beschadigde achterruit vervangen bij een Kia wordt regelmatig voor een behoorlijke periode uitgesteld. Mensen vinden dit dan ook veel minder belangrijk in vergelijking met wanneer er sprake zou zijn van een voorruit met schade. Ondanks het feit dat dit misschien logisch lijkt moet het toch gezegd dat snel de beschadigde achterruit vervangen bij uw Kia heel wat narigheid kan voorkomen. Doet u dit niet, dan loopt u namelijk het risico om geconfronteerd te worden met één of misschien zelfs meerdere van deze vervelende nadelen:

  • Een beschadigde achterruit kan er voor zorgen dat mensen met minder goede bedoelingen eenvoudig toegang kunnen krijgen tot uw voertuig. Zo kunnen ze verschillende onderdelen stelen of misschien zelfs de volledige auto.
  • De achterruit vervangen van uw Kia uitstellen betekent dat u tijdens het rijden altijd het risico loopt om geconfronteerd te worden met extra schade. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het water dat bij regenachtig weer in uw auto terecht kan komen. Hier kan het vocht niet alleen het interieur doen beschimmelen, daarnaast kan het ook de elektronica beschadigen.
  • Een kapotte achterruit zorgt er voor dat het comfort van de inzittenden van de Kia behoorlijk kan worden beïnvloed. In het bijzonder tijdens de winter is rijden met uw auto dan ook beslist geen pretje.

Bovenstaande maakt duidelijk dat de achterruit vervangen van een Kia bij (ernstige) schade maar beter niet kan worden uitgesteld. Wilt u dit toch doen omdat u bijvoorbeeld onvoldoende financiële middelen voor handen heeft? In dat geval kan onze oplossing u een bijzonder interessant alternatief bieden!

Achterruit vervangen van een Kia hoeft niet duur te zijn!

Een achterruit vervangen van uw Kia is een stuk voordeliger in vergelijking met een Kia voorruit vervangen. Dit komt omdat een achterruit in vergelijking met een voorruit niet is gemaakt van gelaagd, maar van gehard glas. Op dit vlak kunt u voor uw achterruit vervangen dus sowieso reeds rekenen op een interessant financieel voordeel. Er is echter meer. Voor het kopen van een autoruit geldt namelijk altijd dat u er voor kunt kiezen om een origineel exemplaar in huis te halen of de voorkeur te geven aan een after market uitvoering. Deze laatste zorgt er voor dat de achterruit vervangen van uw Kia niet alleen op financieel vlak een behoorlijk stuk interessanter wordt, daarnaast hoeft er ook op gebied van kwaliteit helemaal niet te worden ingeleverd. Het enige verschil tussen een originele en een after market Kia achterruit is namelijk dat het origineel exemplaar is voorzien van een merklogo. Dit kleine, uitsluitend visuele verschil kan u echter een behoorlijke som geld extra kosten.

Steeds populairder in Nederland

Het automerk Kia heeft het in Nederland niet altijd even eenvoudig gehad. De Nederlanders moesten eerst even bekend raken met het merk, maar uiteindelijk gaf de prima prijs-kwaliteitverhouding de doorslag. In 2005 was Kia in Nederland dan ook terug te vinden op de tiende plaats van best verkopende automerken. In het jaar 2009 was de Cee'd het best verkochte model van Kia. Dit model werd echter op de hielen gezeten door de eveneens bijzonder populaire Kia Picanto. Gedurende het jaar 2011 verwierf Kia opnieuw de tiende plaats van best verkopende automerken met een indrukwekkend cijfer van 23.252 verkochte auto's binnen dat jaar. Inmiddels was de Picanto uitgegroeid tot het meest populaire Kia model. Deze wist dan ook op zichzelf een verkoop te realiseren van maar liefst 8.000 exemplaren.

Goedkoop de achterruit vervangen van een Kia uitbesteden

Ondertussen mag het duidelijk zijn dat de Kia achterruit prijs helemaal niet zo hoog hoeft te liggen als u in eerste instantie ongetwijfeld had gevreesd. Dit geldt ook voor het uitbesteden van het vervangen van uw beschadigd exemplaar. Goedkoop achterruit vervangen zonder kwaliteitsverlies kan perfect worden gerealiseerd door dit karwei aan ons uit te besteden. Hiervoor doen wij namelijk altijd een beroep op één van de FOCWA-gecertificeerde montagepartners waar wij mee samenwerken. Deze experts zijn als geen ander geschikt om de achterruit vervangen van de Kia op een efficiënte, kwalitatieve en betaalbare wijze uit te voeren. Daarnaast kunnen mensen die WA+ of all risk verzekerd zijn rekenen op een extra interessant voordeel.

Uw Kia achterruit vervangen met een WA+ of een all risk autoverzekering door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners zorgt er voor dat u bent verzekerd van het meest optimale voordeel. Zelfs met een autoverzekering die autoruitschade indekt moet u namelijk nog steeds rekening houden met een bepaald eigen risico. Dit eigen risico wordt door onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners nu echter kwijtgescholden tot een bedrag van 150 euro! Het spreekt voor zich dat u op deze manier kunt genieten van nog een extra bijzonder interessant voordeel. Zo wordt de achterruit vervangen van uw Kia eigenlijk nagenoeg kosteloos!