Autoruitschade

Ga direct naar:

 

Snel en goedkoop autoruitschade laten verhelpen

Autoruitschade is iets waar niemand graag mee te maken krijgt, in tegendeel. Autoruitschade staat er namelijk om bekend bijzonder veel geld te kosten om op te lossen. Gelukkig hoeft het laten herstellen van autoruitschade niet noodzakelijk een flinke hap uit uw persoonlijk budget te nemen, in tegendeel. Vaak wordt er namelijk niet bij stilgestaan dat autoruiten in twee verschillende uitvoeringen op de markt terug te vinden zijn. We onderscheiden op dit vlak de originele autoruiten die zijn voorzien van een merklogo van de autoruiten die zijn bestemd voor de after market. Deze laatste zijn even kwalitatief en kunnen er bovendien voor zorgen dat het verhelpen van uw autoruitschade meteen een behoorlijk stuk voordeliger wordt.

Autoruitschade aan de voorruit van uw auto

De meest voorkomende autoruitschade duikt op aan de voorruit. Dergelijke autoruitschade wordt veroorzaakt door steenslag en heeft als gevolg dat er een barst in de voorruit verschijnt. In tegenstelling tot bij de zij- en achterruiten van een auto zal het glas in de voorruit dus niet in ontelbare stukken uit elkaar spatten. Hoe dat komt? Zeer eenvoudig. De voorruit van een auto is namelijk doorgaans de enige die is gemaakt van gelaagd glas. Dergelijk glas is opgebouwd uit twee glaslagen waar tussenin een laag PVB folie is terug te vinden. Deze folie heeft aan beide zijden een klevende functie welke het glas bij breuk bij elkaar moet houden. Autoruitschade zorgt er voor wat de voorruit betreft dan ook steeds voor dat de veiligheid van de passagiers niet rechtstreeks wordt beïnvloed. Toch is het belangrijk dat ook minimale autoruitschade aan de voorruit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Verschil tussen originele en after market autoruiten

Een autoruit bij autoruitschade laten vervangen kan dus door gebruik te maken van twee verschillende soorten autoruiten. In het merendeel van de gevallen kiezen mensen er in deze situatie voor om gebruik te maken van een originele autoruit. Ze doen dit omdat ze denken dat een dergelijke autoruit omwille van het aanwezige merklogo kwalitatiever is. Dat is echter niet zo, in tegendeel. Een autoruit voor de after market beschikt over precies dezelfde kwaliteit, maar heeft wel als belangrijk voordeel dat ze een behoorlijk stuk voordeliger is. Het grote prijsverschil tussen een originele autoruit en een autoruit voor de after market zorgt er in ieder geval voor dat autoruitschade laten oplossen door een nieuwe autoruit te plaatsen lang niet altijd bijzonder veel geld hoeft te kosten, in tegendeel.

Waarom autoruitschade snel laten herstellen belangrijk is

Heeft uw auto te maken met autoruitschade? In dat geval zult u deze omwille van verschillende redenen zo snel mogelijk willen laten herstellen. Autoruitschade kan bijvoorbeeld voor wat de voorruit betreft een aanzienlijke invloed hebben op het zicht welke de bestuurder heeft op de weg. Daarnaast kan autoruitschade er ook voor zorgen dat de stabiliteit van de ruit in kwestie in het gedrang wordt gebracht. Een andere reden waarom u autoruitschade maar beter zo snel mogelijk laat herstellen gaat schuil in een mogelijke afkeuring voor de APK. Het mag dan ook duidelijk zijn, heeft uw auto te maken met autoruitschade en wilt u vervelende gevolgen voorkomen? Dan is het altijd aan te raden om deze ruitschade zo snel mogelijk op te laten lossen!

Autoruitschade laten herstellen door Autoglas Concurrent

Autoruitschade oplossen door een nieuwe autoruiten te bestellen is hier bij Autoglas Concurrent mogelijk tegen een zeer interessante prijs. Omwille van het feit dat de productielijn evenals de fabriek waarin zowel originele als after market autoruiten worden geproduceerd dezelfde is dient u voor deze scherpere prijs geen rekening te houden met kwaliteitsverlies, in tegendeel. De kwaliteit van beide type autoruiten is namelijk precies hetzelfde. Dit zorgt er voor dat u bij ons alvast zeker bent van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor uw nieuwe autoruiten.

Autoruitschade laten verhelpen betekent uiteraard ook dat de nieuw aangekochte autoruit nog in het voertuig dient te worden geplaatst. Deze plaatsing wordt door ons steeds uitbesteed aan een FOCWA gecertificeerde partner. Door deze opdracht uit te besteden wordt er voor gezorgd dat autoruitschade steeds op een uitermate professionele manier wordt opgelost. Dit maakt dat u ook op dit vlak zeker op beide oren kunt slapen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, heeft u ook te maken met autoruitschade en wilt u deze graag op efficiënte wijze laten oplossen tegen de scherpst mogelijke prijs? Dan helpt Autoglas Concurrent u graag verder!

 

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie