Voorruit vervangen Renault

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw Renault voor een beperkte prijs

Er is helemaal geen groot ongeval nodig om schade aan uw Renault voorruit vast te kunnen stellen. Schade aan de voorruit kan dan ook worden veroorzaakt door vandalisme of wat te denken van bijvoorbeeld steenslag? Beide mogelijkheden komen in het dagelijks leven met regelmaat voor en kunnen er voor zorgen dat uw voertuig wordt afgekeurd voor de apk. Vanwege deze reden is de voorruit vervangen van uw Renault op zo kort mogelijke termijn dan ook een absolute aanrader. Voor veel mensen is dit echter een doorn in het oog omdat ze vrezen dat hier zeer aanzienlijke kosten aan verbonden zijn. Het klopt inderdaad dat het vervangen van een voorruit de nodige kosten met zich meebrengt, maar deze hoeven lang niet altijd torenhoog uit te vallen. Autoglas Concurrent biedt u voor wat de voorruit vervangen van een Renault betreft in ieder geval een oplossing die op vlak van prijs-kwaliteitverhouding aan verwachtingen zal overtreffen.

De bijzondere eigenschappen van een voorruit

Er wordt wel eens gedacht dat alle ruiten die deel uitmaken van een auto bestaan uit hetzelfde soort glas. Het tegendeel is waar. De auto voorruit is immers altijd vervaardigd uit gelaagd glas. Dit is speciaal glas welke bestaat uit twee verschillende glaslagen. Tussen deze glaslagen in is een PVB folie
laag terug te vinden. Het is de functie van deze laag om er voor te zorgen dat de ruit bij schade niet in duizend stukjes uit elkaar spat. De PVB folie laag is tweezijdig klevend waardoor ze perfect het glas bij schade bij elkaar weet te houden.

Hoe dan ook is het steeds van groot belang dat de voorruit over zo sterk mogelijke eigenschappen beschikt. Deze eigenschappen worden uiteraard gerealiseerd tijdens het productieproces. Tijdens dit proces wordt de autoruit zeer snel verhit waarna ze langzaam wordt afgekoeld. Het gevolg is dat de voorruit over een enorme sterkte komt te beschikken waardoor ze niet in talloze stukken uit elkaar zal spatten. Dit is wel het geval bij bijvoorbeeld de zijruiten en voor wat de achterruit van het voertuig betreft. Op enkele uitzonderingen na is het dan ook hoofdzakelijk zo dat een sterretje door steenslag uitsluitend in de voorruit kan ontstaan.

Op zoek naar een nieuwe Renault voorruit?

Een voorruit vervangen van een Renault kan eigenlijk op twee verschillende manieren gebeuren. Mensen houden er namelijk vaak geen rekening mee dat er zowel kan worden gekozen voor een nieuwe voorruit met en zonder merklogo. Dit lijkt op het eerste zicht misschien slechts een klein verschil, maar vergis u niet, het prijsverschil tussen beide opties is meer dan aanzienlijk te noemen. Een voorruit vervangen van een Renault door middel van een nieuwe ruit zonder merklogo zorgt er voor dat u weliswaar kunt rekenen op exact dezelfde kwaliteit, maar dan wel zonder dat u een torenhoog prijskaartje krijgt voorgeschoteld. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten om uw voorruit te herstellen waardoor potentieel gevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen.

Voorruit vervangen van de Renault door after market autoglas

Een nieuwe Renault voorruit kopen bij Autoglas Concurrent zorgt er voor dat u kiest voor een autoruit die is geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen. Op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid zijn ze dan ook identiek aan de originele autoruiten. De voorruit vervangen van uw Renault door een exemplaar van Autoglas Concurrent zorgt er voor dat u beschikt over een voorruit die in exact dezelfde fabriek en binnen dezelfde productielijn werd geproduceerd als de originele autoruiten. Het enige verschil zit hem dan ook in het feit dat het merklogo ontbreekt. Hoe dat komt? Zeer eenvoudig. Het is in eerste instantie uitsluitend voor een merkdealer toegestaan om een autoruit voorzien van een merklogo te verkopen. Het doorverkopen van een autoruit met merklogo behoort dan weer wel tot de mogelijkheden, maar zorgt er voor dat de ruit eigenlijk onnodig duur wordt gemaakt.

Voorruit vervangen van uw Renault door Autoglas Concurrent

Er voor kiezen om een nieuwe Renault voorruit te bestellen bij Autoglas Concurrent levert u als klant hoe dan ook een aantal zeer interessante voordelen op. Zoals u reeds heeft kunnen lezen zorgt een voorruit vervangen van uw Renault er bij ons voor dat u altijd bent verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Maar dat is niet alles. De montage van uw gloednieuwe voorruit wordt immers steeds uitgevoerd door FOCWA gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat het dus niet alleen helemaal goed zit met de kwaliteit van de voorruit, bovendien wordt deze ook nog eens op zo optimaal mogelijke wijze geplaatst. Wilt u dus echt met een gerust hart kunnen slapen voor wat de nieuwe voorruit van uw Renault betreft? Aarzel dan geen moment langer en kies er voor om deze aan te schaffen en eventueel te laten vervangen bij Autoglas Concurrent!