Voorruit vervangen Cadillac

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Een scherpe prijs voor een voorruit vervangen van uw Cadillac

Heeft u er voor gekozen om een prachtige Cadillac aan te kopen? In dat geval zult u uiteraard graag willen dat deze ten allen tijde zo optimaal mogelijk voor de dag komt. Dit geldt niet enkel en alleen voor de uitstraling van de carrosserie, wat bijvoorbeeld ook te denken van de ruiten waaruit uw auto bestaat? Is er schade opgetreden aan de voorruit van uw Cadillac en wilt u deze schade wel laten herstellen, maar vreest u dat u dan rekening zult moeten houden met een torenhoog prijskaartje? Het kan gelukkig ook anders. De voorruit vervangen van uw Cadillac kan immers zonder probleem gebeuren door Autoglas Concurrent en dat zonder dat u rekening hoeft te houden met een hoge kostprijs. Hoe we dit precies mogelijk maken komt u te weten in dit interessante artikel.

Het glas waaruit een voorruit bestaat

Laat ons in eerste instantie even kijken naar het glas waar de voorruit van een Cadillac uit bestaat. Het betreft hier immers altijd gelaagd glas welke uit twee glaslagen bestaat. Tussen deze twee glaslagen bevindt zich een zogenaamde PVB folie
laag. Deze laag heeft als functie om er voor te zorgen dat het glas bij elkaar wordt gehouden op het ogenblik dat er een breuk plaatsvindt. Het is dubbelzijdige, klevende werking die hiervoor moet instaan. Deze bijzondere opbouw van het glas zorgt er in ieder geval voor dat in vergelijking met bijvoorbeeld een zij- of achterruit het glas bij breuk niet in ontelbare stukken uit elkaar spat. Vindt er schade plaats aan de ruit, dan uit deze zich namelijk in de vorm van een sterretje of een barst. De unieke en sterke kwaliteit waar een voorruit over beschikt zorgt er in ieder geval voor dat de inzittenden van de Cadillac te allen tijde optimaal worden beschermd bij eventuele ongevallen.

Kies voor een voorruit voor de after market

Een voorruit vervangen van een Cadillac in geval van schade is één ding, maar het kostenplaatje dat er voor moet worden betaald is doorgaans sterk afhankelijk van het type voorruit van uw keuze. Veel mensen kiezen er bij de voorruit vervangen een Cadillac dan ook voor om gebruik te maken van een originele autoruit. Een dergelijke ruit lijkt op het eerste zicht zeer interessant, ware het niet dat het aanwezige merklogo er voor zorgt dat er een zeer hoog prijskaartje aan wordt verbonden. Vaak wordt er van uitgegaan dat een voorruit vervangen van de Cadillac door middel van een andere originele autoruit er voor zorgt dat u steevast kan rekenen op een betere kwaliteit, maar dat is niet het geval.

Wat velen niet weten is namelijk dat zowel de productielijn als de fabriek waarin de nieuwe voorruit voor een Cadillac wordt gemaakt exact dezelfde is. Dit maakt dat er werkelijk geen sprake is van ook maar enig kwaliteitsverschil tussen de diverse ruiten. Waarom dan toch het niet onaanzienlijke prijsverschil? Zeer eenvoudig, namelijk omdat een merklogo uitsluitend door een merkdealer mag worden verkocht. U dient uzelf hoe dan ook altijd de vraag te stellen of u voor gewoon de aanwezigheid van het merklogo zoveel meer wenst te betalen.

Voorruit vervangen van een Cadillac belangrijker dan u denkt

Los van het feit dat u er altijd voor zult willen zorgen dat uw Cadillac er zo optimaal mogelijk uitziet moet het eveneens gezegd dat het tijdig vervangen van uw Cadillac voorruit zeer belangrijk is om een zo optimaal mogelijke veiligheid te kunnen waarborgen. Daarnaast is het eveneens altijd interessant om er bij stil te blijven staan dat een beschadigde voorruit kan zorgen voor een afkeuring voor de apk. Al deze verschillende punten maken duidelijk dat tijdig de voorruit vervangen van uw Cadillac bij schade absoluut geen overbodige luxe is.

Een voorruit vervangen van de Cadillac door Autoglas Concurrent

Heeft u eveneens te maken met een beschadigde voorruit bij uw Cadillac? Wilt u deze graag laten vervangen tegen een zeer interessante prijs? Dan mag het in ieder geval duidelijk zijn dat u daarvoor bij Autoglas Concurrent aan het juiste adres bent! Bovendien kunt u bij ons nog rekenen op een extra interessant voordeel. De plaatsing van een nieuwe Cadillac voorruit gebeurt bij ons steeds door één van onze gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat u voor de plaatsing van een nieuwe voorruit in een Cadillac bij ons verzekerd bent van vakmanschap voor de beste prijs!