Voorruit vervangen Honda

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Honda zonder hoge kosten

Honda is een Japanse fabrikant van onder meer auto's die sinds haar introductie op de markt een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. De auto's staan er om bekend over een solide prijs-kwaliteitverhouding te beschikken wat ze betaalbaar, maar toch zeer degelijk maakt. De roots van het merk is terug te vinden in het Japanse Hamamatsu waar het op 24 september 1948 werd opgericht. In eerste instantie richtte het merk zich op de productie van losse motoren die waren bedoeld om in te bouwen in fietsen. Pas later werd de keuze gemaakt om zelf auto's te gaan ontwikkelen. Vandaag de dag rijden heel veel mensen met plezier met een Honda en zouden ze waarschijnlijk geen andere auto meer willen hebben.

Ruitschade aan de voorruit van uw Honda

De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar een Honda auto over beschikt neemt uiteraard niet weg dat u op een bepaald ogenblik toch geconfronteerd kunt worden met bepaalde schade. Neem nu bijvoorbeeld ruitschade aan de voorruit die ontstaat door steenslag. Dit kan bij de beste auto's voorkomen, maar zorgt er uiteraard wel voor dat u geconfronteerd wordt met een bepaald kostenplaatje. Van een voorruit vervangen van een Honda is bekend dat het een behoorlijke som geld kan kosten, althans wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een originele voorruit. Wilt u een nieuwe Honda voorruit kunnen kopen tegen een financieel interessanter prijskaartje? In dat geval zijn de after market autoruiten van Autoglas Concurrent een veel interessantere optie.

Verschil tussen originele en after market voorruit

Een voorruit vervangen van uw Honda door gebruik te maken van een after market exemplaar verschilt in principe niet of nauwelijks ten opzichte van een originele autoruit. Het enige verschil dat merkbaar is tussen beide type autoruiten is terug te vinden in de aan- of afwezigheid van een merklogo. Dit merklogo komt enkel en alleen voor op originele autoruiten die daardoor enkel en alleen verkocht mogen worden door merkdealers. Veel mensen kiezen voor een nieuwe Honda voorruit met merklogo omdat ze denken dat ze op deze manier kunnen rekenen op een hogere kwaliteit, maar niets is minder waar. Nader onderzoek toont immers aan dat zowel de originele als de after market voorruiten niet alleen worden gemaakt in dezelfde fabriek, maar ook deel uitmaken van dezelfde productielijn. Er kan dus absoluut geen sprake zijn van een verschil in kwaliteit.

Voorruit vervangen van een Honda door after market autoruit

Dat het prijsverschil tussen een originele Honda voorruit en een after market exemplaar meer dan aanzienlijk is hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Het prijsverschil is bovendien zo indrukwekkend dat zelfs een tweedehands originele autoruit nog steeds vaak duurder is in vergelijking met een after market exemplaar. De voorruit vervangen van een Honda door gebruik te maken van een after market exemplaar zorgt er dan ook steevast voor dat u kunt rekenen op een wel erg aantrekkelijke besparing.

Uw voorruit vervangen van de Honda bij een sterretje

Veel mensen stellen zich de vraag hoe het mogelijk is dat er in hun Honda voorruit slechts een sterretje ontstaat terwijl de andere ruiten bij schade nagenoeg altijd meteen uit elkaar spatten. De reden daarvoor is niet ver te zoeken. In vergelijking met de zij- en achterruiten van een auto is de voorruit van uw Honda gemaakt van gelaagd glas. Dit zorgt er voor dat ze bestaat uit twee glaslagen waar tussenin een laag PVB folie
is terug te vinden. Deze PVB folie heeft aan beide zijden een klevende werking waardoor het glas bij schade niet uit elkaar kan spatten, maar gewoon een sterretje of flinke barst vertoont. Op deze manier wordt de veiligheid van de bestuurder evenals de passagier vooraan in de auto gegarandeerd.

De kosten voor voorruit vervangen van uw Honda drukken bij Autoglas Concurrent

Bovenstaande zegt het eigenlijk al, u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken voor wat het aanschaffen van een nieuwe Honda voorruit betreft. De voorruit vervangen van uw Honda bij Autoglas Concurrent zorgt er namelijk voor dat u altijd kunt rekenen op een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Wij maken het voor onze klanten zeer betaalbaar om te investeren in een nieuwe voorruit en bovendien wordt de plaatsing er van steeds uitgevoerd door één van onze FOCWA gecertificeerde partners. Heeft u dus ook te maken met schade aan uw Honda voorruit en wilt u deze laten oplossen? Kies dan voor de interessante mogelijkheden die worden aangeboden bij Autoglas Concurrent!