Voorruit vervangen Lancia

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw Lancia voor de beste prijs

Het Italiaanse merk Lancia is vandaag de dag onderdeel van de FIAT-groep. Voor het ontstaan van het merk moeten we terug naar september 1907. Toen verscheen de eerste auto van Vencenzo Lancia
en zijn partner Claudio Fogolin genaamd de Alfa
op de markt. Kort daarna verscheen meteen het tweede voertuig die de naam Di-Alpha kreeg. Vandaag de dag zijn deze auto's bijzonder gewild onder verzamelaars. Het betreft uitvoeringen met zes cilinders en er zijn er in totaal maar 23 van gemaakt. Andere modellen die op korte termijn hun opwachting maakten waren de Lancia Beta, de Gamma evenals de Delta. Helaas raakte in 2014 bekend dat de Lancia niet meer naar het buitenland zou worden geëxporteerd. Ze worden tegenwoordig dan ook alleen nog in Italië verkocht. Bent u de eigenaar van een Lancia, maar heeft u te maken met een beschadigde voorruit. Voor een voorruit vervangen van uw Lancia bent u bij Autoglas Concurrent aan het juiste adres!

Gelaagd glas in uw Lancia voorruit

Er wordt vaak gezegd dat een voorruit vervangen van een  Lancia niet echt dringend is omdat de schade zich slechts uit onder de vorm van een sterretje of een barst. Dit klopt slechts voor de helft. Het is inderdaad juist dat schade door bijvoorbeeld steenslag aan de voorruit zich uit in de vorm van een sterretje of een barst en hoewel deze op het eerste zicht onschuldig lijkt kan ze toch grote gevolgen hebben. De voorruit vervangen van uw Lancia is niet altijd meteen noodzakelijk wanneer de autoruitschade zich in één van de uithoeken bevindt. Is ze gelegen in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan wordt het een compleet ander verhaal en is het zo spoedig mogelijk vervangen van uw voorruit wel van cruciaal belang. Het feit dat er uitsluitend een sterretje of barst in uw Lancia voorruit ontstaat bij schade komt omdat dit type autoglas bestaat uit meerdere glaslagen. Tussen deze glaslagen in is verder een zogenaamde PVB folie
terug te vinden die aan beide zijden over een klevende functie beschikt. Het is net deze klevende functie die er in combinatie met de dubbele glaslaag voor zorgt dat de ruit bij schade niet zomaar in ontelbare stukken uit elkaar spat. Het spreekt voor zich dat dit de veiligheid van de bestuurder evenals de inzittenden van de auto alleen maar ten goede komt.

Voorruit vervangen van de Lancia bij autoruitschade

Een voorruit vervangen van de Lancia kan zich opdringen in verschillende situaties. In eerste instantie kan er bijvoorbeeld schade ontstaan door steenslag. Dit is schade waar niemand iets aan kan doen, maar dat maakt ze niet minder vervelend. Ook wanneer het slechts gaat om een sterretje kan ze immers zeer vervelende gevolgen hebben. Een andere situatie waarin de voorruit kan worden beschadigd is ten gevolge van vandalisme. In beide situaties zult u er mogelijk voor willen kiezen om de Lancia voorruit te vervangen. De voorruit vervangen van uw Lancia door middel van een originele voorruit mag dan wel financieel zeer zwaar vallen, gelukkig bestaat er nog een interessant alternatief. De after market autoruiten van Autoglas Concurrent zijn immers net zo kwalitatief als origineel autoglas, maar ze zijn wel een behoorlijk stuk voordeliger. Dit komt omdat er bij after market exemplaren geen sprake is van een merklogo waardoor ze niet uitsluitend door erkende merkdealers verkocht kunnen worden.

Mogelijke afkeuring voor de apk

Een voorruit vervangen van een Lancia is in bepaalde situaties wel degelijk aanbevolen wanneer u wil voorkomen dat deze bij een apk controle wordt afgekeurd. Dit is in het bijzonder het geval wanneer het sterretje of de enkele barst in het gezichtsveld van de bestuurder is terug te vinden. In deze situatie kan een eenvoudige reflectie namelijk reeds voldoende zijn om de bestuurder het zicht op de weg te ontnemen met alle mogelijke gevaren van dien. De voorruit vervangen van uw Lancia is bij een sterretje of barst in het gezichtsveld van de bestuurder dan ook altijd aanbevolen. Doet u dit niet, dan zult u meer dan waarschijnlijk geconfronteerd worden met een afkeuring voor de apk.

Waar komt de lage prijs van een after market voorruit vandaan?

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is er eigenlijk slechts één structureel verschil tussen een originele en een after market voorruit. Een voorruit vervangen van een Lancia door middel van een after market exemplaar is dan ook financieel zo interessant omdat er geen merklogo op is terug te vinden. Dit zorgt niet voor een verschil op het vlak van kwaliteit, maar maakt de autoruit wel een behoorlijk stuk voordeliger. De productielijn evenals de fabriek waar de beide soorten autoruiten in worden gemaakt zijn immers volledig hetzelfde. Daarnaast worden de after market autoruiten van Autoglas Concurrent steeds geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen. De best mogelijke kwaliteit is op deze manier gegarandeerd.

Voorruit vervangen van een Lancia door FOCWA-gecertificeerde montagepartners

De voorruit vervangen van uw Lancia uitbesteden aan Autoglas Concurrent zorgt er absoluut niet alleen voor dat u kunt rekenen op een zeer scherpe aankoopprijs voor uw nieuwe autoruit, in tegendeel. Naast dit gegeven is het namelijk eveneens zo dat de voorruit vervangen van een Lancia bij ons wordt uitbesteed aan FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze gespecialiseerde vakmannen beschikken over alle nodige ervaring en kennis waardoor uw beschadigde voorruit zo efficiënt mogelijk kan worden vervangen. Op deze manier kunt u zo met uw auto terug de weg op. Ook de voorruit vervangen uw Lancia uitbesteden aan een partij die u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding weet te garanderen? In dat geval is een beroep doen op Autoglas Concurrent absoluut de moeite meer dan waard!