Voorruit vervangen Kia

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De beste prijs voor de voorruit vervangen van uw Kia

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste, voordelige automerken ter wereld. Het merk maakt tegenwoordig onderdeel uit van de Hyundai Motor Company en houdt zich niet uitsluitend bezig met het ontwikkelen van personenauto's, maar ook van bedrijfsvoertuigen. Ondanks het feit dat Kia tegenwoordig uiteraard het bekendst is omwille van de auto's die ze produceert was dat niet altijd het geval. Wist u bijvoorbeeld dat Kia in eerste instantie fietsen en motorfietsen produceerde? Een belangrijke mijlpaal voor het automerk Kia werd bereikt in het jaar 2005. Toen was het merk voor het eerst terug te vinden in de top 10 van Nederlandse autoverkopen. Bent u ook de trotse eigenaar van een Kia, maar bent u geconfronteerd met een autoruitschade? Ontdek in dit artikel de beste en financieel interessantste oplossing voor de voorruit vervangen van uw Kia!

Een sterretje of barst door steenslag de uw Kia voorruit

Een Kia is een mooie kwalitatieve auto waar eigenaars terecht trots op zijn. Toch schuilt een ongelukje slechts in een klein hoekje. Een voorruit vervangen van een Kia kan dan ook bijvoorbeeld noodzakelijk zijn in het geval er schade door steenslag ontstaat. Ondanks het feit dat de Kia voorruit is gemaakt van gelaagd glas kan het verschijnen van een sterretje of flinke barst toch niet onaanzienlijke gevolgen hebben. Dit sterretje of barst kan bijvoorbeeld verschijnen in het gezichtsveld van de bestuurder waardoor ze het zicht op de weg (deels) kan verhinderen. Dit vormt een niet onbelangrijk gevaar voor zowel de bestuurder van de auto als de mensen op de weg. De voorruit vervangen van uw Kia is dan vaak de enige oplossing.

Het dure productieproces van een autoruit

Dat er met een voorruit vervangen van een Kia heel wat kosten gepaard kunnen gaan is op zich niet zo vreemd. Wanneer we een blik werpen op de productiemethode van autoglas wordt immers al snel duidelijk dat er heel veel energie voor is vereist. Energie kost vandaag de dag een behoorlijke som geld waardoor de basis voor de kostprijs meteen is gelegd. Dit is bovendien niet alles. Voor het maken van één enkele autoruit zijn immers drie mallen nodig. Ook het ontwikkelen van een dergelijke mal mag op vlak van kostprijs niet worden onderschat. De gemiddelde prijs voor één enkele mal is dan ook gelegen rond de 350.000 euro.

Een after market voorruit, financieel veel interessanter

Bovenstaande neemt niet weg dat een voorruit vervangen van de Kia eveneens kan gebeuren tegen een veel lagere kostprijs, namelijk door te kiezen voor een after market exemplaar. Er voor kiezen om gebruik te maken van een after market voorruit zorgt er voor dat u kiest voor een exemplaar dat niet is voorzien van een merklogo. Het ontbreken van dit merklogo zorgt niet voor een verschil in kwaliteit, maar maakt wel dat ze kan worden verkocht door elke partij. Dit geldt niet voor een originele autoruit met merklogo. Deze mag immers uitsluitend door een officiële merkdealer worden verkocht. In principe kunt u er dan wel voor kiezen om een tweedehands originele autoruit aan te schaffen, maar ook deze zal in de meeste gevallen heel wat duurder zijn in vergelijking met een nieuw after market exemplaar. Dit zorgt er voor dat kiezen voor deze laatste mogelijkheid eigenlijk altijd het interessantst is.

Voorruit vervangen van de Kia voor de apk controle

Staat er een apk controle voor uw Kia op het programma? In dat geval is het bij schade vaak van cruciaal belang om deze te laten herstellen voordat u uw auto laat keuren. Een voorruit vervangen van de Kia is overigens niet altijd een vereiste. Uw auto zal bijvoorbeeld niet voor de apk worden afgekeurd wanneer het sterretje of de enkele barst is terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit. In deze situatie vormt ze namelijk voor niemand een direct gevaar. Is de ruitschade wel in het gezichtsveld van de bestuurder gelegen? Dan is het herstellen er van een vereiste om goedgekeurd te worden voor de apk.

Gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding bij Autoglas Concurrent

De voorruit vervangen van uw Kia terwijl u kunt rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? In dat geval is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om een beroep te doen op de diensten van Autoglas Concurrent. Wij maken het voor onze klanten niet alleen mogelijk om een nieuwe Kia voorruit aan te schaffen tegen een verrassend scherpe prijs, daarnaast wordt de beschadigde autoruit ook nog eens vervangen door FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Ook de voorruit vervangen van uw Kia tegen de meest interessante voorwaarden? Dan mag het alvast duidelijk zijn dat u daarvoor bij Autoglas Concurrent aan het juiste adres bent!