Voorruit vervangen Opel

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Opel, geen vrees voor hoge kosten!

Bent u een trotse bestuurder van een Opel? In dat geval heeft u gekozen voor een auto die beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Enerzijds betreft het dan ook een zeer kwalitatieve auto die erg comfortabel rijdt en dat zonder dat er een hoge aankoopprijs voor moet worden neergeteld. Helaas spreekt het voor zich dat ook een Opel niet vrij is van risico's. De kans bestaat dan ook altijd dat er op een bepaald ogenblik sprake zal zijn van schade aan de voorruit. Schade aan de voorruit treedt vaak op als gevolg van bijvoorbeeld steenslag. Op het eerste zicht mag dergelijke schade dan wel onschuldig zijn, ze dient altijd zo snel mogelijk te worden opgelost. Alleen zo blijft de veiligheid en het rijcomfort immers gewaarborgd. Wilt u tevens de voorruit vervangen van uw Opel en dat voor een zo scherp mogelijke prijs? In dat geval kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn!

Voorruit uit gelaagd glas

In eerste instantie is het altijd belangrijk om er u bewust van te zijn dat een voorruit enkele verschillen vertoont in vergelijking met de achter- en zijruiten van een auto. De voorruit is namelijk altijd vervaardigd uit gelaagd glas. Dit type glas bestaat eigenlijk uit twee glaslagen waar tussen een PVB folie
laag is terug te vinden. Dit is een soort plastic welke tweezijdig klevend is. Deze klevende functie zorgt er voor dat het glas bij breuk goed samen wordt gehouden. Het gevolg is dat ze in vergelijking met bijvoorbeeld een zijruit bij impact dan ook niet in ontelbare stukjes uit elkaar spat. De unieke stevigheid waar de voorruit van een auto over beschikt wordt gerealiseerd tijdens het productieproces. Tijdens dit proces wordt de autoruit immers in eerste instantie verhit en vervolgens langzaam afgekoeld. Hierdoor wordt een extra stevigheid gerealiseerd die de veiligheid tijdens het rijden met de auto uiteraard alleen maar ten goede komt. Omdat de voorruit van een auto uit gelaagd glas bestaat vrezen veel mensen dat de voorruit vervangen van een Opel altijd samen gaat met een behoorlijke investering. Wij zullen u aantonen dat dit lang niet altijd zo hoeft te zijn.

Voorruit vervangen van een Opel met een after market autoruit zonder merklogo

Een voorruit vervangen van een Opel doet u niet zonder eerst een goed beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden die op dit vlak op de markt zijn terug te vinden. We onderscheiden dan ook de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een voorruit met en zonder merklogo. Wanneer u er voor kiest om een voorruit met merklogo aan te kopen zult u altijd rekening moeten houden met een veel hogere kostprijs. Mocht daar nu nog een betere kwaliteit tegenover staan zou die hogere prijs uiteraard de moeite waard zijn, maar dat is niet zo. Originele ruiten worden namelijk net als autoruiten voor de after market in dezelfde fabriek evenals binnen dezelfde productielijn geproduceerd. Dit zorgt er voor dat ze zowel op het vlak van kwaliteit als stevigheid ten opzichte van elkaar geen enkel verschil vertonen.

Waarom is een voorruit vervangen van een Opel belangrijk?

Een klein beetje schade aan uw Opel voorruit is toch helemaal niet zo belangrijk dat het meteen moet worden vervangen? Of wel? Veel mensen staan er niet bij stil dat schade aan de voorruit van hun auto er voor zorgt dat er aan veiligheid moet worden ingeleverd. Daarnaast is ook de plaats waar de ruitschade zich bevindt van belang. Is deze terug te vinden in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan is het absoluut van belang dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld. U  dient er bovendien ook rekening mee te houden dat een beschadigde voorruit er steeds voor kan zorgen dat uw auto wordt afgekeurd voor de apk. Autoglas Concurrent richt zich niet op het herstellen van sterretjes, maar zorgt meteen voor een vervanging van de volledige voorruit. Op deze manier beschikt uw Opel meteen over een gloednieuwe voorruit waar u gedurende een lange periode plezier van zal ondervinden!

Voorruit vervangen van uw Opel door Autoglas Concurrent

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk, de voorruit vervangen van uw Opel hoeft helemaal geen grote hap te nemen uit uw beschikbare budget, in tegendeel. Door uw nieuwe Opel voorruit te kopen bij Autoglas Concurrent beschikt u met zekerheid over een uiterst kwalitatieve en duurzame voorruit die ook nog eens kan worden aangeschaft voor een uitermate voordelig prijskaartje. Daarnaast wordt de plaatsing van uw nieuwe voorruit uitbesteed aan één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat u ook voor wat de plaatsing van uw nieuwe Opel voorruit betreft altijd met een gerust hart kunt slapen! Ook de voorruit vervangen van een Opel? Zoek dan niet verder en geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding bij Autoglas Concurrent!