Achterruit vervangen Ford

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Waarom een beschadigde achterruit vervangen bij een Ford?

Erg veel mensen zien hun auto (terecht) als een gebruiksvoorwerp. Dit betekent dat ze er geen probleem mee hebben wanneer er hier en daar een beetje schade op is terug te vinden. Het wordt echter een compleet ander verhaal wanneer deze schade niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid van de inzittenden van de auto beïnvloedt. Heeft u er bijvoorbeeld voor gekozen om een Ford te kopen en heeft deze ernstige schade opgelopen aan de achterruit? In dat geval zult u merken dat rijden met uw Ford meteen een stuk minder aangenaam is in vergelijking met vroeger. Een beschadigde achterruit vervangen bij een Ford heeft echter de reputatie vrij veel geld te kosten waardoor u dit karwei toch maar liever op de lange baan schuift. Door gebruik te maken van de oplossing die wij voor handen hebben kunt u uw kapotte achterruit zeer eenvoudig en bovendien ook tegen een zacht prijskaartje laten herstellen. Zo hoeft u geen genoegen te nemen met het sterk verminderde rijcomfort!

Gemiddeld tussen de 6 en 7 miljoen verkopen per jaar

Dat Ford één van de belangrijkste en meteen ook populairste automerken is ter wereld hoeven we eigenlijk niet meer te vertellen. Jaarlijks realiseert dit automerk dan ook een verkoop van tussen de 6 en 7 miljoen auto's. Toch ging het in een recent verleden niet goed met Ford. Onder meer in België werd er bijvoorbeeld voor gekozen om in 2014 de fabriek in Genk definitief te sluiten. Dit gebeurde bovendien symbolisch op de dag van haar 50-jarige bestaan. Om de tegenvallende verkoopcijfers nieuw leven in te blazen werd een oude bekende van onder het stof vandaan gehaald. Ford besloot om de exclusieve verkoop van haar populaire Mustang op de Amerikaanse markt op te heffen en bracht de opvallende power car naar Europa. In een mum van tijd dook de Amerikaanse krachtpatser overal op.

Wanneer moet u de achterruit vervangen van uw Ford?

Ford staat er als automerk om bekend een prima kwaliteit toe te kennen aan haar auto's. Dit betekent niet dat u gevrijwaard zult blijven van mogelijke schade, in tegendeel. Schade schuilt vaak in een klein hoekje en komt veel vaker ongewild voor dan u op het eerste zicht zou denken. Neem nu bijvoorbeeld autoruitschade. Een achterruit vervangen van een Ford lijkt op het eerste zicht misschien een ver van uw bed show, toch kan deze autoruit op verschillende manieren worden beschadigd. Niet alleen kan er schade ontstaan naar aanleiding van een ongeval, wat bovendien ook te denken van vandalisme? Een achterruit vervangen bij een Ford mag dan misschien niet zo belangrijk zijn als het vervangen van een kapotte voorruit, toch zult u merken dat u dit karwei het liefst niet op de lange baan schuift.

Hoe moet u een achterruit vervangen van een Ford bij autoruitschade?

In de praktijk komt een achterruit vervangen dus veel vaker voor dan u op het eerste zicht zou vermoeden. Indien u ook geconfronteerd wordt met een uit elkaar gespatte achterruit is het vooral belangrijk om de kosten die gepaard gaan met het herstellen van de schade zo beperkt mogelijk te houden. Dat kan, maar is sterk afhankelijk van het type autoruit waarvoor u kiest. Op dit vlak bestaan er twee mogelijkheden, namelijk:

  1. Een originele autoruit.
  2. Een after market autoruit.

De kapotte achterruit vervangen van uw Ford door middel van een nieuwe originele autoruit is altijd het duurst. Dit komt omdat deze autoruiten beschikken over een merklogo waardoor ze in eerste instantie uitsluitend mogen worden verkocht door erkende merkdealers. Dit geldt niet voor after market autoruiten. Bij deze ruiten ontbreekt het merklogo wat een zeer aantrekkelijk financieel voordeel met zich meebrengt. Bovendien is er tussen een after market en een originele autoruit ook nooit sprake van ook maar enig verschil in kwaliteit. Zo voorziet u uw Ford steeds van een echt kwalitatieve en bovendien financieel interessant geprijsde nieuwe autoruit.

Een voorruit vervangen van uw Ford zonder extra hoge kosten

In Europa is Ford één van de populairste automerken ooit. Niet alleen de Ford Fiesta, maar ook de Ford Focus en inmiddels dus ook de Ford Mustang zijn vaste waarden die we veelvuldig opmerken in het straatbeeld. Het feit dat Ford auto's zo vaak voorkomen op onze wegen zorgt er voor dat ook schade aan de voorruit vrij vaak wordt gemeld. Dit heeft niets te maken met de kwaliteit van de auto's. Ruitschade aan de voorruit van een Ford kan dan ook op verschillende manieren ontstaan. Zo kan er een sterretje ontstaan door steenslag, kan er een barst ontstaan wanneer een vogel tegen de vooruit vliegt of kan er uiteraard sprake zijn van een ongeval. In ieder geval hoeft ook een Ford voorruit vervangen geen handenvol met geld te kosten door te kiezen voor een after market autoruit. U moet er wel rekening mee houden dat een nieuwe voorruit plaatsen vrijwel altijd duurder is dan een achterruit vervangen van een Ford. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de voorruit van een auto in vergelijking met een achterruit niet is gemaakt van gehard, maar van gelaagd glas.

Goedkoop achterruit vervangen van uw Ford uitbesteden

Het feit dat u door te kiezen voor een after market autoruit reeds heel wat geld kunt besparen zorgt er voor dat goedkoop achterruit vervangen weer een stukje eenvoudiger is geworden. Door te kiezen voor een after market autoruit is de plaatsing er van echter nog niet gebeurd. Ook op dit vlak hebben wij voor u een zeer interessante oplossing. Voor het vervangen van een kapotte autoruit wordt er door ons altijd voor gekozen om een beroep te doen op één van de FOCWA-gecertificeerde montagepartners waar wij mee samenwerken. Deze experts beschikken over alle vereiste kennis en ervaring om de achterruit vervangen van uw Ford op meest efficiënte wijze uit te voeren. Bent u bovendien met uw Ford WA+ of all risk verzekerd? In dat geval hoeft u ook het eigen risico tot een bedrag van 150 euro niet te betalen! Zo wordt goedkoop uw kapotte achterruit vervangen van de Ford eenvoudiger dan ooit!