Voorruit vervangen Daewoo

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Daewoo door een echte vakman

Het van oorsprong Koreaanse merk Daewoo zal bij veel mensen misschien niet heel bekend in de oren klinken. Dit neemt niet weg dat er verspreid over de wereld (en dus ook in Nederland) nog heel wat van deze auto's rijden. Het automerk Daewoo is eigenlijk ontstaan uit National Motors. Deze werd opgericht in 1937, maar veranderde in 1962 van naam. Vanaf dat ogenblik ging het door het leven als Saenara Motor. De eerste echt belangrijke mijlpaal vond plaats in 1965 toen er een overname plaatsvond door Shinjin Industrial. Er werd vanaf dit moment ook een samenwerking aangegaan met Toyota. De samenwerking hield helaas niet lang stand en werd in 1972 alweer stopgezet voor een joint venture met General Motors. Interessant om weten is dat diverse auto's die in eerste instantie het merk Daewoo droegen op de Europese markt werden verkocht als Chevrolet. Op moment van schrijven zijn er slechts twee landen ter wereld meer waar de merknaam nog wordt gebruikt, namelijk Vietnam en Zuid-Korea. Bent u eigenaar van een Daewoo auto en heeft u te maken met schade aan de voorruit die u wenst te laten herstellen. Lees dan snel verder en ontdek onze interessante oplossing met betrekking tot een voorruit vervangen van een Daewoo!

Het opduiken van een sterretje in de voorruit van uw Daewoo

Hoe komt het dat u plots in de voorruit van uw Daewoo te maken kunt krijgen met een sterretje? Zeer eenvoudig. Dergelijke schade wordt veroorzaakt door steenslag. In tegenstelling tot bij de andere ruiten die deel uitmaken van uw Daewoo zal de voorruit overigens niet zomaar uit elkaar spatten. De voorruit vervangen van uw Daewoo is bij het opduiken van een sterretje niet altijd verplicht, maar dat neemt niet weg dat het wel sterk aan te raden is. Het niet verhelpen van een sterretje kan er namelijk voor zorgen dat u in bepaalde omstandigheden wordt verblind waardoor u de controle over de weg verliest. Het is in het verleden niet zelden voorgekomen dat op deze manier mensen levensbedreigend gewond zijn geraakt. Tijdig de voorruit vervangen van uw Daewoo zorgt er voor dat u niet hetzelfde overkomt.

Voorruit vervangen van de Daewoo voor de apk controle

Het is een algemeen misverstand dat schade aan de voorruit van een auto altijd eerst moet worden hersteld voordat de apk controle wordt uitgevoerd. Ondanks het feit dat de voorruit vervangen van een Daewoo bij ruitschade wel degelijk bijzonder interessant is moet het gezegd dat de plaats waar het sterretje of de barst voorkomt bepalend is voor het feit of er automatisch een afkeuring voor de apk zal volgen of niet. Is het sterretje terug te vinden buiten het gezichtsveld van de bestuurder? Dan is de keuze aan u of u deze laat herstellen of niet. Is het sterretje of de barst wel binnen het gezichtsveld gelegen? Dan zorgt het niet vervangen van de voorruit gegarandeerd voor een afkeuring voor de apk met alle gevolgen van dien.

Wat zijn de kosten voor de voorruit vervangen van een Daewoo?

Veel mensen vrezen dat een voorruit vervangen van een Daewoo zeer hoge kosten met zich meebrengt. Dit kan zeker ook het geval zijn, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een nieuwe, originele voorruit. Een dergelijke voorruit is voorzien van een merklogo wat er voor zorgt dat ze uitsluitend door merkdealers kan worden verkocht. Op regelmatige basis kan een dergelijke voorruit dan wel op de tweedehandse markt worden gekocht, maar de prijs er van ligt nog steeds vrij hoog. Door te kiezen voor een after market nieuwe voorruit Daewoo kunt u evenwel rekenen op dezelfde kwaliteit, maar dan wel tegen een veel lagere kostprijs.

De lagere aankoopprijs van een after market Daewoo voorruit is terug te vinden in het feit dat ze niet over een merklogo beschikt. Ondanks dit gegeven zijn wel de fabriek evenals het productieproces precies hetzelfde als bij een originele autoruit het geval is. U kunt op dit vlak dan ook steeds met zekerheid rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een voorruit vervangen van uw Daewoo onbetaalbaar? Niet wanneer u kiest voor een after market voorruit van Autoglas Concurrent!

Voorruit vervangen van uw Daewoo uitbesteden aan Autoglas Concurrent

Wilt de voorruit vervangen van uw Daewoo en bent u daarvoor nog op zoek naar een betrouwbare en uiterst kwalitatieve partij om dit aan uit te besteden? In deze situatie doet u er goed aan om een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Autoglas Concurrent. Niet alleen kan de voorruit vervangen van uw Daewoo bij ons immers gebeuren tegen een zeer scherpe prijs, daarnaast besteden wij het daadwerkelijk vervangen uit aan een FOCWA-gecertificeerde montagepartner. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief eindresultaat en kunt u bovendien met uw Daewoo ook snel terug de weg op!