Voorruit vervangen DAF

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw DAF met beperkte kosten

De oorsprong van de auto- en vrachtwagenfabrikant DAF is terug te vinden in het jaar 1932. Het merk werd opgericht in Eindhoven door Hub van Doorne.
De DAF auto's zijn in het bijzonder bekend geworden omwille van hun divers karakter. Enerzijds werden er door het merk dan ook opvallend kleine auto's op de markt gebracht, maar anderzijds waren het vooral de grote vrachtwagens die in de kijker sprongen. Beschikt u eveneens over een DAF (vracht)auto, maar heeft deze een beschadigde voorruit? Bent u daarvoor op zoek naar de meest interessante oplossing? Lees dan snel verder en ontdek welke unieke mogelijkheden wij onze klanten op het vlak van een voorruit vervangen van uw DAF kunnen aanbieden!

Is een voorruit vervangen een DAF meteen een vereiste?

Wanneer u geconfronteerd wordt met een beschadigde DAF voorruit is het niet meer dan normaal dat u deze schade zo snel mogelijk zult willen laten verhelpen. Dit is niet alleen het geval omdat schade aan de voorruit helemaal niet mooi staat maar ook omdat het de nodige veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen. De voorruit vervangen van een DAF is niet altijd meteen een vereiste. Wanneer u bijvoorbeeld op financieel vlak een zware maand achter de rug heeft is de kans bestaande dat u helemaal niet voldoende geld meer beschikbaar heeft om de voorruit van uw DAF meteen te laten vervangen. Is de schade terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit? Dan is het op zich perfect mogelijk om het vervangen van de voorruit even uit te stellen. Dat geldt niet voor wanneer het sterretje of de barst zich pal in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt. In dat geval is deze meteen laten verhelpen dan ook een absolute must.

Waarom is een voorruit vervangen van een DAF standaard zo duur?

Een voorruit vervangen van een DAF is standaard zo duur omdat men er in het merendeel van de gevallen voor kiest om gebruik te maken van een originele nieuwe DAF voorruit. Een dergelijke voorruit beschikt over een merklogo wat er voor zorgt dat ze in eerste instantie enkel en alleen kan worden verkocht door een echte merkdealer. Op deze manier valt de kostprijs heel wat hoger uit in vergelijking met het after market alternatief dat eveneens op de markt wordt aangeboden. Zelfs een originele tweedehands autoruit van een DAF is vrijwel altijd duurder in vergelijking met een after market exemplaar. Het merklogo zorgt er dus voor dat het kostenplaatje van een originele DAF voorruit zeer hoog kan uitvallen, maar standaard is een voorruit reeds heel wat duurder in vergelijking met een gewone autoruit.

 
Bovenstaande heeft alles te maken met het feit dat de voorruit van een auto (ook bij DAF) bestaat uit gelaagd glas. Het betreft hier aldus een autoruit die uit meerdere glaslagen bestaat en waar tussenin een laag PVB folie
is terug te vinden. Deze folie heeft een klevende werking aan beide zijden waardoor het glas bij breuk samen kan worden gehouden. Zo wordt voorkomen dat ze uit elkaar spat en niet alleen de bestuurder van de auto, maar ook de bijrijder kan verwonden. Met het produceren van een voorruit (evenals autoruiten in het algemeen) gaan bovendien zeer aanzienlijke investeringen gepaard waardoor ook de verkoopprijs vrij hoog kan komen te liggen. Gelukkig heeft Autoglas Concurrent op dit vlak de perfecte oplossing voor u in petto.

De interessante oplossing van Autoglas Concurrent

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven kan een voorruit vervangen van de DAF ook uitstekend worden gerealiseerd door gebruik te maken van een after market voorruit. Dergelijke autoruiten worden vervaardigd in dezelfde fabriek als de originele autoruiten en maken zelfs deel uit van hetzelfde productieproces. Ondanks dat er dus bij een voorruit vervangen van een DAF met een after market autoruit op geen enkele manier wordt ingeleverd op het vlak van kwaliteit liggen de kosten wel een flink stuk lager. Zo hoeft u niet lang te wachten om uw beschadigde voorruit te laten herstellen. De voorruit vervangen elke DAF is bij Autoglas Concurrent immers uitstekend mogelijk voor elk budget.

Een nieuwe DAF voorruit laten plaatsen door een echte expert

De mogelijkheid hebben om een voordelige nieuwe DAF voorruit te kopen is uiteraard zeer interessant, maar wie gaat er precies de voorruit vervangen van uw DAF? Omdat wij het bijzonder belangrijk vinden dat onze klanten steevast kunnen rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding kiezen wij er altijd voor om dit karwei uit te besteden aan één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners, die u zelfs service op locatie verlenen. Op deze manier kunt u er altijd op rekenen dat de voorruit vervangen van uw DAF gebeurt door een ervaren vakman waardoor u bent verzekerd van het best mogelijke eindresultaat. Bovendien kunt u op deze manier met uw DAF ook weer zo terug de weg op!