Voorruit vervangen Fiat

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Fiat, wat is de beste oplossing?

Indien u met een Fiat rijdt heeft u gekozen voor een financieel zeer interessante auto. Een Fiat ziet er niet alleen erg leuk uit en is prima geschikt voor bijvoorbeeld het rijden in een drukke stad, daarnaast biedt ze de bestuurder een zeer aangenaam comfort. Een voorruit vervangen een Fiat heeft de reputatie doorgaans erg veel te kosten. Dit heeft alles te maken met het feit dat de voorruit bestaat uit gelaagd glas... althans zo denken mensen. In de praktijk heeft dat er eigenlijk vrij weinig mee te maken. Het is vooral het merklogo dat er voor zorgt dat de prijs niet zelden erg hoog uitvalt. Gelukkig kan het ook anders. De voorruit vervangen van uw Fiat met behulp van een after market ruit zorgt er immers voor dat u kunt genieten van een uiterst kwalitatieve en veilige voorruit voor uw auto en dat tegen een zeer scherpe prijs!

De voorruit van uw Fiat, de veiligste ruit van de auto?

Vaak wordt gedacht dat alle ruiten van een Fiat op dezelfde manier zijn opgebouwd en uit dezelfde glassoort bestaan. Dat is evenwel niet het geval. Bij een Fiat is de voorruit (net als bij alle andere auto's) gemaakt van gelaagd glas. Dat is interessant, want dit type glas brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee. Het is immers zo dat gelaagd glas bestaat uit twee glaslagen. In het midden van deze glaslagen is een PVB folie
terug te vinden die aan beide zijden over een klevende werking beschikt. Deze werking dient er voor te zorgen dat bij het breken van het autoglas deze niet in ontelbare stukjes uit elkaar spat. Dat is wel het geval bij de zij- en achterruiten van de auto. Omwille van de uitmuntende kwaliteit en veiligheid van de Fiat vooruit is het zo dat enkel en alleen hier een sterretje of flinke barst in kan verschijnen.

Herstellen van autoruitschade aan uw Fiat vooruit

Een nieuwe Fiat voorruit kopen heeft de reputatie erg veel te kosten. Dit geldt overigens niet alleen voor Fiat, maar eigenlijk voor alle auto's die op de markt zijn terug te vinden. We kunnen u geruststellen, een voorruit vervangen  van een Fiat hoeft helemaal niet zo duur te zijn als wordt gevreesd, in tegendeel. U dient er echter gewoon rekening mee te houden dat er op het vlak van voorruiten een onderscheid wordt gemaakt tussen voorruiten die zijn bestemd voor de zogenaamde after market en voorruiten die een merklogo dragen.

Het verschil tussen beide soorten autoruiten gaat schuil in het al dan niet aanwezig zijn van het merklogo. Veel mensen weten het namelijk niet, maar een nieuwe Fiat voorruit zonder merklogo is even kwalitatief als een ruit die wel over een merklogo beschikt. Op vlak van kwaliteit hoeft deze dus zeker niet onder te doen, maar toch wordt er voor een autoruit met merklogo een veel hoger prijskaartje in rekening gebracht. Hoe komt dat? Zeer eenvoudig, omdat een autoruit met merklogo in eerste instantie uitsluitend mag worden verdeeld door een merkdealer.

Zelfde fabriek, zelfde productielijn

Bovenstaande geeft reeds aan dat een voorruit vervangen van uw Fiat helemaal niet zoveel hoeft te kosten als u vreest. Voor wat een voorruit vervangen van de Fiat betreft hoeft er dan ook helemaal niet perse gebruik te worden gemaakt van een ruit met een merklogo, in tegendeel. De autoruiten die door Autoglas Concurrent worden geleverd vinden hun oorsprong in niet alleen dezelfde fabriek, maar ook in dezelfde productielijn. Dit maakt dat ze op vlak van kwaliteit werkelijk identiek is aan de originele autoruiten, maar dan wel zonder dat u er een klein fortuin voor dient te betalen.

Voorruit vervangen van uw Fiat door Autoglas Concurrent

Bovenstaande heeft ongetwijfeld inmiddels duidelijk gemaakt dat een voorruit vervangen van uw Fiat helemaal geen dure aangelegenheid hoeft te zijn, in tegendeel. Door een beroep te doen op de mogelijkheden van Autoglas Concurrent zorgt u er immers voor dat u kiest voor een autoruit die beschikt over een kwaliteit die identiek is aan een autoruit met merklogo, maar dan wel zonder het hoge prijskaartje dat er aan verbonden is. Een voorruit vervangen van een Fiat gebeurt bij ons tot slot ook steeds door één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat u altijd verzekerd bent van vakmanschap, het vervangen van uw Fiat voorruit is bij ons gegarandeerd in goede handen!