Voorruit vervangen Triumph

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Zorgeloos een voorruit vervangen van een Triumph

Beschikt u over een Triumph auto waar u bijzonder trots op bent? In dat geval spreekt het voor zich dat u eventuele schade zo snel mogelijk zult willen laten herstellen. Eigenaars van een Triumph auto zijn er uiteraard bijzonder trots op, niet in het minst omdat er tegenwoordig geen auto's van dit merk meer worden gemaakt. Het is echter altijd mogelijk dat er schade aan uw auto ontstaat. Deze schade kan onder meer optreden in de voorruit van uw auto, als gevolg van bijvoorbeeld steenslag. Heeft u eveneens te maken met dergelijke schade en wilt u daarom de voorruit vervangen van uw Triumph? Bent u daarvoor niet alleen op zoek naar een professionele, maar tevens ook naar een voordelige partner? In dat geval bent u daarvoor bij Autoglas Concurrent zeker aan het juiste adres!

Hoe uit ruitschade zich in een Triumph voorruit?

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat autoruitschade aan uw Triumph voorruit altijd opduikt in de vorm van een sterretje of barst. Dit is niet het geval indien er sprake is van schade aan de achter- of zijruiten. Deze autoruiten zullen dan ook in ontelbare stukjes uit elkaar spatten, maar dat geldt niet voor de auto voorruit. Dit heeft alles te maken met het feit dat de voorruit van een auto steeds wordt vervaardigd van gelaagd glas. Dit type glas bestaat uit meerdere glaslagen waar tussenin een PVB folie
is terug te vinden. Deze folie heeft aan twee kanten een klevende werking dat er voor zorgt dat het glas bij een breuk goed samen wordt gehouden. Op deze manier ontstaat een sterretje of een barst en wordt voorkomen dat u bijvoorbeeld als bestuurder bij een ongeval glas van de voorruit in uw gezicht krijgt. Het feit dat een voorruit gemaakt is van gelaagd glas doet veel mensen laten nadenken. Een voorruit vervangen van een Triumph door een nieuw exemplaar zal waarschijnlijk een behoorlijk dure kwestie zijn... of niet?

Een voorruit vervangen van uw Triumph kan ook voordelig

Een voorruit vervangen van een Triumph kan u inderdaad heel wat geld kosten, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Het is belangrijk om er u bewust van te zijn dat een voorruit in twee verschillende uitvoeringen kan worden gekocht. De eerste mogelijkheid is een originele nieuwe Triumph voorruit in huis halen die is voorzien van een merklogo. Wanneer u voor deze optie kiest zult u er rekening mee moeten houden dat hier een behoorlijk stevig prijskaartje aan hangt. De aanwezigheid van het merklogo zorgt er immers voor dat een dergelijke autoruit in eerste instantie enkel en alleen mag worden verkocht door een merkdealer.

Een voorruit vervangen van een Triumph kan ook door middel van een exemplaar welke is bedoeld voor de after market. In dit geval beschikt de voorruit niet over een merklogo waardoor de prijs aanzienlijk lager zal uitvallen. Veel mensen vrezen dat een voorruit vervangen van hun Triumph door middel van after market autoglas steeds gepaard gaat met een bepaald kwaliteitsverschil, maar wij bewijzen u graag het tegendeel.

Geen sprake van kwaliteitsverschil

Er kan tussen een originele Triumph voorruit en een after market autoruit helemaal geen sprake zijn van ook maar enig kwaliteitsverschil. Niet alleen de fabriek waar beide type ruiten in worden gemaakt, maar ook de productielijn is precies hetzelfde. Met andere woorden, in principe haalt u met een nieuwe Triumph voorruit voor de after market gewoon een originele voorruit in huis, maar dan wel zonder dat deze over een merklogo beschikt. Stelt u zich de vraag of u bereid bent om slechts voor het merklogo zo'n hoge prijs te betalen. Steeds vaker kiezen mensen er dan ook voor om voor een voorruit vervangen van de Triumph gewoon gebruik te maken van een after market autoruit.

Plaatsing door een FOCWA gecertificeerde montagepartner

De voorruit vervangen van uw Triumph door een voordelig exemplaar is reeds bijzonder mooi meegenomen, maar er is uiteraard meer. Wie zal namelijk de plaatsing voor zijn rekening nemen? Een voorruit vervangen van een Triumph gebeurt bij ons altijd door één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat de voorruit wordt vervangen door een echte expert waardoor u ook op dit vlak altijd kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Bent u met andere woorden op zoek naar een bijzonder interessante partij om de voorruit vervangen van uw Triumph aan uit te besteden waarbij u bovendien ook nog eens kunt rekenen op de meest interessante prijs? Zoek dan niet verder en kies er voor om uw nieuwe Triumph voorruit te bestellen en te laten plaatsen door Autoglas Concurrent!