Voorruit vervangen Mercedes

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Mercedes voor een scherpe prijs

Het Duitse automerk Mercedes-Benz is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest luxueuze automerken op de markt. Het automerk kent een vrij lange geschiedenis. Ze ontstond immers in het jaar 1926 uit een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft en de firma Benz & Cie waarvan Carl Benz
de eigenaar was. Vandaag de dag maakt het merk onderdeel uit van Daimler AG. Mercedes beschikt als automerk over een zeer ruim en bovendien gevarieerd aanbod aan auto's. Denk hierbij dan ook niet uitsluitend aan gewone personenauto's, maar ook aan busjes, bestelwagens en zelfs vrachtwagens. Wist u bovendien dat er ook vliegtuigen van Mercedes bestaan? Wanneer u zelf over een Mercedes auto beschikt spreekt het voor zich dat u daar trots op bent. Hoe kwalitatief deze auto's echter ook mogen zijn, u loopt altijd het risico om geconfronteerd te worden met schade, bijvoorbeeld aan de voorruit. Wat u daar precies tegen kunt doen en hoe Autoglas Concurrent u daarbij van dienst kan zijn ontdekt u in dit artikel.

De uitstekende kwaliteit van een Mercedes voorruit

Net zoals bij het merendeel van de andere auto's het geval is bestaat de Mercedes voorruit uit gelaagd glas. Dit bijzonder sterke glas zorgt er voor dat de voorruit bij schade niet zomaar uit elkaar spat, maar wel een sterretje of barst vertoont. Het verschijnen van een sterretje of barst wordt mogelijk gemaakt door het feit dat gelaagd glas uit twee verschillende glaslagen bestaat die samen worden gehouden door een laag PVB folie.
Het gaat hierbij om een soort van plastic die aan allebei de zijden klevend is. Wordt het glas beschadigd? Dan zorgt de folie er voor dat alles netjes bij elkaar blijft en er dus geen glasscherven in het gezicht van de bestuurder of de passagiers terecht kunnen komen. Gelaagd glas krijgt tijdens de productie bovendien nog een extra sterkte door het snel verhitten van het glas en deze vervolgens langzaam terug af te laten koelen.

Wanneer moet u de voorruit vervangen van uw Mercedes?

De voorruit vervangen van uw Mercedes is bij schade eigenlijk altijd een goed idee, waar deze zich ook precies mag bevinden. Er moet op dit vlak wel een belangrijk onderscheid worden gemaakt. Is de autoruitschade bijvoorbeeld terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit? Dan is meteen een nieuwe Mercedes voorruit kopen in principe geen verplichting. Dat is wel het geval wanneer het sterretje of de enkele barst in het gezichtsveld van de bestuurder zit. Op deze manier kan een eenvoudige reflectie van het zonlicht er namelijk voor zorgen dat de bestuurder wordt verblind met alle gevolgen van dien. De voorruit vervangen van een Mercedes is bovendien eveneens interessant omdat beschadigd glas in uw auto altijd de stabiliteit van het chassis in het gedrang kan brengen. Dit geldt bovendien uiteraard niet alleen voor de voorruit, maar ook voor de andere ruiten die deel uitmaken van het voertuig.

Voorruit vervangen van een Mercedes door een after market autoruit

Bij schade een voorruit vervangen van een Mercedes is voor veel mensen een doorn in het oog. Zij vrezen namelijk dat ze hiervoor altijd rekening moeten houden met een torenhoog prijskaartje. Dat is echter helemaal niet het geval. U kunt namelijk voor het aanschaffen van een nieuwe Mercedes voorruit een zeer hoge prijs uitsparen door te kiezen voor een after market exemplaar. Het beste van deze keuze is bovendien dat u op deze manier bent verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een voorruit vervangen van de Mercedes door middel van een after market exemplaar zorgt er immers voor dat er een aanzienlijke besparing op vlak van kosten kan worden gerealiseerd, maar de kwaliteit blijft onveranderd. Zowel de fabriek waarin deze after market autoruiten worden geproduceerd als de productielijn verschillen immers niet. Zo beschikt u eigenlijk over precies dezelfde autoruit als een origineel exemplaar, maar dan wel zonder dat er een merklogo op het glas is terug te vinden.

De voorruit vervangen van uw Mercedes, snel en voordelig bij Autoglas Concurrent!

Bent u bovendien ook bang dat een voorruit vervangen van uw Mercedes er altijd voor zorgt dat u gedurende een lange tijd niet met uw auto kunt rijden? Ook deze vrees is onterecht. Wij werken voor wat de voorruit vervangen van uw Mercedes betreft samen met zeer ervaren FOCWA gecertificeerde montagepartners. Het betreft hier vakmannen die gespecialiseerd zijn in het vervangen van autoruiten en die daardoor over een zeer aanzienlijke ervaring en expertise beschikt. Op deze manier kunt u er altijd honderd procent zeker van zijn dat de voorruit vervangen van uw Mercedes op vakkundige wijze gebeurt en bovendien heeft u uw auto snel terug tot uw beschikking. Ook een voorruit vervangen van een Mercedes? Aarzel dan niet langer en kies er vandaag nog voor om deze opdracht uit te besteden aan Autoglas Concurrent!