Voorruit vervangen Austin

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Een beschadigde voorruit vervangen van een Austin

Wie vandaag de dag nog over een Austin beschikt is daar ongetwijfeld bijzonder trots op. Ondanks het feit dat aanhoudende kwaliteitsproblemen het merk uiteindelijk in 1987 de das om hebben gedaan zijn de auto's ronduit prachtig te noemen. Met name de Austin 16 die werd geproduceerd in 1934 is een pareltje van formaat. Deze klassieker is dan ook terug te vinden in menig aantal collecties. Beschikt u eveneens over een Austin waar u nog regelmatig een leuk ritje mee maakt? In dat geval kunt u niet voorkomen dat uw pareltje wel eens te maken krijgt met schade, bijvoorbeeld aan de voorruit door steenslag. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat u meteen zeer diep in de buidel moet tasten. Autoglas Concurrent biedt u namelijk een nieuwe voorruit Austin aan tegen een zeer interessante prijs en dat ook nog eens zonder dat er ook maar enigszins sprake is van kwaliteitsverlies!

Voorruit vervangen Austin bij schade door steenslag

Beschadiging aan de voorruit van een auto is, ook in het geval van een Austin zo gebeurd. De schade aan de voorruit van uw Austin duikt altijd op onder de vorm van een sterretje. Dat komt omdat de voorruit in tegenstelling tot de zij- en achterruiten van een auto altijd is vervaardigd van gelaagd glas. Het betreft hier niet alleen glas dat bestaat uit twee glaslagen en waar een PVB folie
tussenin is terug te vinden, daarnaast werd ze tijdens het productieproces ook nog eens snel verhit om vervolgens langzaam af te koelen. Op deze manier ontstaat een extra sterkte waardoor we gerust kunnen stellen dat de voorruit van uw Austin haar inzittenden op uitstekende wijze weet te beschermen.

Wat kost een voorruit vervangen van een Austin?

Een voorruit vervangen van een Austin kan gepaard gaan met een zeer hoog prijskaartje. Dit is meteen ook de vrees van zeer veel mensen. Dit hoeft gelukkig echter niet noodzakelijk altijd het geval te zijn, in tegendeel. De voorruit vervangen van uw Austin kan namelijk op verschillende manieren. U kunt er enerzijds voor kiezen om dit te doen door middel van een originele voorruit, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een after market exemplaar. Een originele voorruit Austin heeft eigenlijk slechts één verschil in vergelijking met een after market exemplaar en dat is dat er een merklogo op is terug te vinden. Dit lijkt slechts een zeer klein verschil (en dat is het ook), maar ze zorgt wel voor een flink hogere prijs. Omdat veel mensen uitsluitend met het beste tevreden zijn en ze vermoeden dat een originele autoruit het meest kwalitatief is nemen ze de hogere kosten maar voor lief. Eigenlijk is dit echt nergens voor nodig.

Bij het kopen van een nieuwe voorruit Austin kunt u er uitstekend voor kiezen om gebruik te maken van een after market autoruit. Dit type autoruiten worden immers in precies dezelfde fabriek geproduceerd als de originele varianten en maken bovendien ook nog eens deel uit van dezelfde productielijn. Dit zorgt er in de praktijk voor dat er absoluut op geen enkele manier sprake kan zijn van ook maar enig verschil in kwaliteit. De veel hogere prijs die u voor een originele autoruit Austin betaalt vloeit dus uitsluitend voort uit de aanwezigheid van het merklogo en dat is toch een beetje zonde van het geld.

Een voorruit vervangen Austin voor apk controle

Autoruitschade aan de voorruit van uw Austin hoeft er niet automatisch voor te zorgen dat deze wordt afgekeurd voor apk, maar de kans is wel bestaande. Of uw auto voor apk wordt afgekeurd of niet is in dit geval afhankelijk van de exacte locatie waar het sterretje zich bevindt. Is deze bijvoorbeeld terug te vinden in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan kan een eenvoudige reflectie er reeds voor zorgen dat de bestuurder wordt verblind. Het gevaar is dan te groot waardoor uw auto zal worden afgekeurd voor apk. Is de ruitschade terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit? In dat geval hoeft dit veelal geen groot probleem te betekenen en kan de auto wel nog steeds worden goedgekeurd.

Voorruit vervangen van uw Austin door Autoglas Concurrent

Een beschadigde voorruit vervangen van een Austin is uiteraard heel wat meer dan enkel en alleen een nieuwe voorruit bestellen. Het spreekt immers voor zich dat het vervangen zal moeten gebeuren door een echte vakman die bij voorkeur reeds over de nodige ervaring beschikt. U kunt ook op dit vlak bij Autoglas Concurrent rekenen op de meest optimale oplossing voor uw situatie. Wij besteden het vervangen van de voorruit immers uit aan één van onze gecertificeerde partners. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat dit niet alleen op meest kwalitatieve, maar ook efficiënte wijze gebeurt. U kunt dan ook zo terug met uw Austin de openbare weg op. Het staat in ieder geval vast, voor een voorruit vervangen van uw Austin kunt u het best een beroep doen op de mogelijkheden van Autoglas Concurrent!