Voorruit vervangen Iveco

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Iveco bij autoruitschade door steenslag

Het Italiaanse merk Iveco is een belangrijke Italiaanse producent die zich focust op het maken van vrachtauto's en autobussen. Het merk maakt onderdeel uit van het bedrijf CNH Industrial
welke is gevestigd in Turijn. Dat Iveco door de jaren heen is uitgegroeid tot één van 's werelds belangrijkste producenten op vlak van vrachtauto's en bussen blijkt wel uit de cijfers die jaarlijks worden gerealiseerd. Gemiddeld rollen er op jaarbasis dan ook zo'n 200.000 voertuigen van de band bij Iveco. Het bedrijf CNH Industrial werd dan wel pas opgericht in het jaar 2012, de oprichting van het merk Iveco gebeurde reeds in 1975. Een niet onbelangrijk deel van de populariteit van Iveco is gegroeid uit de bijzondere kwaliteit waar dit merk over beschikt. Dit neemt uiteraard niet weg dat u altijd geconfronteerd kunt worden met bepaalde schade, bijvoorbeeld aan de voorruit. In deze omstandigheden is de voorruit vervangen van uw Iveco misschien wel aan de orde. Daar kan Autoglas Concurrent u dan uitstekend bij van dienst zijn.

Wat maakt de Iveco voorruit zo bijzonder?

We kunnen gerust stellen dat een auto voorruit en dus ook van uw Iveco een knap staaltje vernuft is. In vergelijking met de zij- en achterruiten van uw auto zal de voorruit namelijk bij schade niet zomaar uit elkaar spatten. De schade zal zich dan ook uiten onder de vorm van een sterretje of een flinke barst. Dit komt omdat de voorruit van uw auto is gemaakt van gelaagd glas. Het betreft hier glas dat bestaat uit meerdere lagen met daar tussenin een zogenaamde PVB folie.
Deze folie is een soort van plastic die aan beide zijden beschikt over een klevende werking. Door gebruik te maken van een dergelijke folie kan er in combinatie met het unieke productieproces voor worden gezorgd dat de voorruit van uw Iveco bij schade niet zomaar uit elkaar spat. Dit neemt niet weg dat een voorruit vervangen  van een Iveco bij schade in de vorm van een sterretje of barst niet interessant of soms zelfs noodzakelijk kan zijn.

Waar in uw Iveco voorruit duikt de ruitschade precies op?

Om te kunnen achterhalen of uw Iveco voorruit vervangen meteen noodzakelijk is, is het belangrijk om stil te blijven staan bij de plaats waar de schade is terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak eigenlijk amper twee verschillende mogelijkheden. De autoruitschade kan zich namelijk bevinden in en buiten het gezichtsveld van de bestuurder. Is ze in het gezichtsveld terug te vinden? In dat geval is de voorruit vervangen van uw Iveco meteen een absolute must. Kan de schade worden vastgesteld buiten het gezichtsveld van de bestuurder? Dan is dat een ander verhaal. De voorruit vervangen van de Iveco is op dit ogenblik immers niet noodzakelijk, maar is wel nog steeds aan te raden.

De kosten drukken voor voorruit vervangen van een Iveco

Een voorruit vervangen van een Iveco wordt bij schade door de eigenaar vaak enige tijd uitgesteld. Dit heeft alles te maken met het feit dat er een stevige prijs is verbonden aan het aanschaffen van een originele, nieuwe Iveco voorruit. Dit geld heeft uiteraard lang niet iedereen zomaar apart liggen. Het kan gelukkig ook anders. Autoglas Concurrent biedt haar klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamde after market voorruit. Een dergelijke voorruit is veel scherper geprijsd omdat ze niet is voorzien van een merklogo. Dit merklogo zorgt er bij een originele voorruit namelijk voor dat ze uitsluitend mag worden verkocht door een erkende merkdealer en dat heeft uiteraard een niet onbelangrijke invloed op de kostprijs. Op het vlak van kwaliteit is er bovendien geen enkel verschil tussen een originele en een after market Iveco voorruit. De after market autoruiten van Autoglas Concurrent worden dan ook volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen geproduceerd. Overigens is dit niet verwonderlijk omdat zowel originele als after market autoruiten in dezelfde fabriek en op dezelfde productielijn worden geproduceerd. Dit alles zorgt er voor dat de voorruit vervangen van uw Iveco met after market autoglas altijd een goed idee is.

Voorruit vervangen van de Iveco door een FOCWA-gecertificeerde partner

Een nieuwe Iveco voorruit aanschaffen bij Autoglas Concurrent zorgt er zoals u reeds heeft kunnen lezen voor dat u altijd kunt rekenen op een interessant, financieel voordeel. Er is echter nog meer. U zult u er namelijk absoluut zeker van willen zijn dat het vervangen van uw beschadigde voorruit gebeurt door een echte expert. Omwille van deze reden besteden wij uw voorruit vervangen van uw Iveco uit aan FOCWA-gecertificeerde montagepartners. We doen een beroep op deze partners omdat we er op deze manier 100 procent zeker van kunnen zijn dat het vervangen van uw beschadigde Iveco voorruit kan gebeuren op zo efficiënt mogelijke wijze. Moet u bij een andere partij een lange tijd wachten voordat u weer met uw Iveco kunt rijden? Bij Autoglas Concurrent kunt u binnen een paar uur met uw auto weer terug de weg op!