Betaalmethoden


Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

 

Betaalmethoden; hoe rekent u de nieuwe autoruit af bij ons?

Bij ons vindt u nieuwe autoruiten voor alle modellen tegen zeer scherpe tarieven. Hoge kwaliteit, lage prijzen en uitstekende service, maar helaas is er wel één minder leuk moment dat onvermijdelijk is: de betaling. Om het u ook hier zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we verschillende veilige en makkelijke betaalmethoden waarbij u zelf kiest welke optie het beste bij u past. Hieronder vindt u een korte uitleg over de verschillende opties die u op de betaalpagina vindt.

Tikkie
Betalen met een Tikkie

Een tikkie kan de reden zijn waarom de autoruit vervangen moet worden en een Tikkie is tegelijkertijd een manier om bij ons af te rekenen. Heeft u een Belgisch, Duits of Nederlands telefoonnummer en wordt deze betaalmethode ondersteund door uw bank, dan kunt u deze optie gewoon bij ons gebruiken. U krijgt het betaalverzoek pas wanneer de nieuwe autoruit gemonteerd is, zodat u weet wie het betaalverzoek gestuurd heeft én u direct weer in de auto kunt stappen.

Op dit moment wordt Tikkie al ondersteund door 11 banken, ABN-Amro, ING, Rabobank, Bunq, ASN Bank, Knab, RegioBank, Van Lanschot, Triodos Bank, SNS en Moneyou.

Wilt u meer weten over deze betaaloptie, kijkt u dan op de website van Tikkie.

Contant cash
Contant (cash) betalen

Heeft u gespaard geld onder uw matras of in uw spaarvarken, dan kunt u dit ook gebruiken om af te rekenen. In dit geval betaalt u contant (cash) bij de monteur wanneer deze de nieuwe autoruit geplaatst heeft. We vragen u gepast af te rekenen om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze montagepartners.

iDEAL
iDEAL-betalingen bij Autoglas Concurrent

Nederlanders zijn ongetwijfeld bekend met iDEAL, dat hard op weg is om de populairste betaalmethode te worden. Tijdens het bestelproces wordt u doorverwezen naar uw eigen internetbank-betaalomgeving waar u inlogt en direct de betaling kunt regelen. Makkelijk, snel en bijzonder veilig. Wilt u meer weten over het betalen met deze betaalprovider, dan kijkt u op de website van iDEAL voor meer informatie.

Visa Mastercard
Creditcards

Heeft u Mastercard of Visa, dan kunt u uw creditcard gebruiken om de betaling af te ronden. Hiervoor gebruikt u de cijfers op uw kaart en het wachtwoord wanneer u deze ingesteld heeft. Creditcardbetalingen zijn snel en veilig. Voor meer informatie over deze betalingen kijkt u op de website van uw creditcardverstrekker.

Bancontact
Bancontact

Bancontact, ofwel Mister Cash, is de Belgische tegenhanger van iDEAL. Ook hier geldt dat u makkelijk de betaling af kunt ronden omdat u via de bestelpagina terecht komt in uw vertrouwde bankomgeving, waar u de betaling direct af kunt ronden. U hoeft geen account aan te maken; na het selecteren van de juiste autoruit rekent u af via Bancontact en daarmee is het hele proces direct afgerond.

KBC
KBC (uitgestelde betaling mogelijk via de KBC-bank)

Bent u klant bij het Belgische KBC, dan kunt u via uw bankomgeving betalen bij ons. Het voordeel met betalen via uw KBC-bank is dat u de betaling uit kunt stellen en kunt spreiden (uitsluitend te gebruiken bij online betalingen). U leest meer over de mogelijkheden op de website van KBC.

Sofort Banking
SOFORT Banking (vanuit verschillende landen en met bescherming voor de koper)

SOFORT Banking is ook een koppeling tussen uw bank en onze website. SOFORT Banking wordt inmiddels ondersteund in meer dan 8 Europese landen. Vanaf onze bestelpagina wordt u doorverwezen naar uw eigen vertrouwde digitale bankomgeving, waar u via de koppeling met SOFORT Banking direct af kunt rekenen. U hoeft dus geen account aan te maken om een bestelling of betaling te doen bij ons.

Betalen met SOFORT Banking is mogelijk vanuit België, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Zwitserland.

Belfius
Belfius

Heeft u een account bij Belfius, dan kunt kiest u deze optie op de bestelpagina, waarna u direct in uw eigen bankomgeving in kunt loggen en de betaling kunt voltooien.

Bunq
Bunq

Wilt u betalen via bunq, de groene bank die zich vooral inzet op mobiele gebruikers met tal van koppelingen voor consumenten en zakelijke gebruikers? Ook dat is mogelijk. Selecteer bunq bij het afronden van de betaling en u kunt direct de betaling afronden. Meer informatie vindt u op de website van bunq.

EPS V-Pay Giropay
EPS, V-Pay en Giropay

EPS (Oostenrijk en Duitsland), Giropay (Duitsland) en V-Pay, de optie van Visa, zijn ook mogelijkheden om direct uw betaling bij ons af te ronden. Maakt u gebruik van een van deze opties, dan selecteert u deze provider in het overzicht waarna u de betaling direct af kunt ronden.

Maestro
Maestro-betalingen

Heeft u een Maestro-symbool op uw bankpas staan? Dan is uw bankpas geschikt voor online betalingen. Met de gegevens voorop en achter op de kaart kunt u direct de betaling doorvoeren op onze website. Wilt meer weten over deze optie, dan kijkt u op de website van uw bank en dan met name de pagina’s die over de Maestro-koppeling gaan.

In3
In3-betalingen voor uw nieuwe autoruit

Betalen met in3 maakt het nog makkelijker om direct een autoruit te bestellen. In3-betalingen zijn mogelijk vanaf € 100, tot een maximaal bedrag van € 3000 (en daar heeft u véél autoruiten voor bij ons). De voordelen van in3 zijn:

  • Geen registratie of check bij het BKR
  • 0% rente
  • Flexibiliteit met drie betalingen over een langere periode

De eerste termijn wordt afgerekend bij het plaatsen van de bestelling. Dit is 1/3 van het totale bedrag. Bestelt u een voorruit met montage en is de totaalprijs € 240, dan betaalt u dus € 80 bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede termijn betaalt u uiterlijk 30 dagen later. De derde en daarmee laatste termijn betaalt u uiterlijk 60 dagen na het plaatsen van de bestelling.

In3 rekent 95 eurocent plus 4% over het totaalbedrag. Wanneer u kiest voor in3, wordt de vordering van het bedrag door ons overdragen aan in3. Betalen in 3 termijnen is alleen mogelijk voor in Nederland gevestigde klanten. Wilt u meer weten over deze optie, dan kijkt u op de website van in3.

Lage prijzen, goede service én tal van betaalopties!

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor autoruiten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor optimaal betaalgemak bestelt u uw autoruiten bij de grootste autoglasprijsvechter van Nederland en België.

Mocht u ondanks het brede aanbod aan betaalopties toch nog vragen of moeilijkheden hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag persoonlijk verder zodat u ook kunt profiteren van optimaal gemak bij online autoruiten bestellen bij ons.

 

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie