Betaalmethoden


Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantieNIEUW! BETALEN IN 3 TERMIJNEN MET 0% RENTE

Hoe werkt het?

  • Betalen in 3 termijnen is mogelijk vanaf €100,00 tot €3000,00
  • Betalen in 3 termijnen is alleen mogelijk wanneer het factuuradres en afleveradres gelijk zijn
  • Betalen in 3 termijnen is alleen mogelijk voor in Nederland gevestigde klanten
  • Geen BKR check of registratie
  • 0% rente
  • De betaalkosten bedragen €0,35 + 0,25% over het totaalbedrag
  • Betaal 1/3 vandaag, 1/3 over 30 dagen en de laatste termijn over 60 dagen
  • Bij keuze voor betaling in 3 termijnen wordt de vordering overgedragen aan In3
  • Kijk voor meer informatie op In3

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Betaal met de meest gebruikte betaalmethode van België. U betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde bankomgeving van uw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). U kunt dus direct betalen en hoeft zich niet eerst te registreren of een account aan te maken. Zodra u de betalingshandeling in uw bankomgeving heeft afgerond, wordt het bedrag meteen overgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact / Mister Cash.

Betaal veilig met PIN aan de monteur bij de bezorging en eventuele montage van uw autoruit. Om u deze betaalservice aan te bieden moet de monteur een mobiel PIN apparaat meenemen. Geeft u daarom vooraf uw gewenste betaalvoorkeur op.

Betaal contant aan de monteur bij de bezorging en eventuele montage van uw autoruit. Wij verzoeken u gepast af te rekenen.

SOFORT Banking is de meest populaire betaalmethode van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Tevens kunnen klanten in de landen Nederland, België, Italië en Polen middels deze methode betalen. U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Direct, veilig en snel. Deze wijze van online betalen is door TÜV Saarland als uiterst veilig bevonden. Klanten zijn met het gebruik van deze betaalmethode verzekerd tegen identiteisdiefstal, phishing en pharming. Kijk voor meer informatie op de website van SOFORT Banking.

Betaal veilig en vertrouwd met bunq, de nieuwe online betaalmethode speciaal voor mobiel. Ontdek de mogelijkheden zelf. Lees er alles over op bunq.

De monteur zal u een kwitantie en garantiebewijs uitschrijven uit naam van de betreffende FOCWA gecertificeerde autoruithersteller. U kunt uw voorkeur van betalen opgeven bij het plaatsen van uw bestelling. Online betalingen worden namens onze FOCWA gecertificeerde montagepartners ontvangen en worden zo snel mogelijk aan hen overgemaakt.

 

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie