Voorruit vervangen Ford

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Ford? Professioneel en voordelig!

Het feit dat de voorruit van een auto steeds uit gelaagd glas bestaat zorgt er voor dat veel mensen bij schade vrezen dat het laten herstellen er van heel wat geld kost. Wanneer het ernstige schade betreft en de Ford voorruit moet worden vervangen is dit volgens velen dan ook uitsluitend mogelijk mits het betalen van een zeer hoog prijskaartje. Het kan gelukkig ook anders. De meeste mensen die handenvol geld betalen voor een voorruit vervangen van een Ford kiezen steevast voor een ruit die beschikt over een merklogo. Dat is op zich geen probleem ware het niet dat deze ruiten veel duurder zijn in vergelijking met after market autoruiten en dat terwijl ze over exact dezelfde kwaliteit beschikken. Wilt u er zeker van zijn dat u geen euro teveel betaalt voor de voorruit vervangen van uw Ford? Ontdek dan snel wat Autoglas Concurrent voor u kan betekenen!

Onderscheidende eigenschappen van de voorruit

Wanneer we de ruiten die zich in een auto bevinden meer in detail gaan bekijken kunnen we niet anders dan vaststellen dat de voorruit extra veilig is. Deze bestaat namelijk in tegenstelling tot de achter- en zijruiten (enkele uitzonderingen daar gelaten) uit gelaagd autoglas. Dit type glas bestaat uit twee glaslagen waar tussenin een laag PVB folie
is terug te vinden. Dit is een soort plastic die aan beide zijden kleeft en als functie heeft om het autoglas bij elkaar te houden wanneer het breekt. In tegenstelling tot normale zij- en achterruiten zal de Ford voorruit bij het breken dan ook niet in ontelbare stukjes uit elkaar spatten. Het feit dat de voorruit uit gelaagd glas bestaat is ook meteen de reden waarom er uitsluitend hier een sterretje of barst door steenslag kan worden gevormd.

Voorruit vervangen van een Ford volgens de strengste regels

De autoruiten die zijn bestemd voor de after market welke worden aangeboden door Autoglas Concurrent zijn geproduceerd volgens de strengste Europese normen. Bovendien zijn ze afkomstig uit dezelfde fabriek en worden ze geproduceerd door middel van dezelfde productielijn als bij de originele autoruiten het geval is. Dit zorgt er voor dat er op het vlak van kwaliteit tussen beide type autoruiten helemaal geen onderscheid te maken valt. Dit kan niet gezegd worden van de kostprijs, in tegendeel. Autoruiten die beschikken over een merklogo zijn immers altijd aanzienlijk duurder in vergelijking met de ruiten die worden geproduceerd voor de after market. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat autoruiten met merklogo uitsluitend mogen worden verkocht door een merkdealer. De doorverkoop van een Ford autoruit met merklogo is wel een mogelijkheid wanneer deze is gekocht bij een merkdealer. Wanneer u dit echt wenst is dit een optie, maar u zult altijd rekening moeten houden met een aanzienlijk hoger kostenplaatje.

Stel de voorruit vervangen van uw Ford niet te lang uit!

In een poging om de kosten zo lang mogelijk uit te stellen voor een voorruit vervangen van de Ford kiezen veel mensen er voor om gewoon enige tijd met schade rond te rijden. Dit is uiteraard niet interessant. Niet alleen kan schade in de voorruit het zicht van de bestuurder beïnvloeden, daarnaast komt het de veiligheid van alle inzittenden helemaal niet ten goede. Een extra reden waarom de voorruit vervangen van uw Ford snel mogelijk dient te gebeuren is omdat een voorruit met schade kan worden afgekeurd voor de apk en de schade zich verder kan uitbreiden. Over een klein hobbeltje rijden op de weg kan er reeds voor zorgen dat de schade zich verder zal verspreiden over de voorruit met alle gevolgen van dien.

De voorruit vervangen van uw Ford door een echte vakman

Een voordelige en zeer kwalitatieve nieuwe Ford voorruit bestellen is bij Autoglas Concurrent dus geen enkel probleem, maar hoe zit het precies met de plaatsing er van? Het plaatsen van een nieuwe voorruit gebeurt bij ons steeds door één van onze FOCWA gecertificeerde vakman. Op deze manier kunt u altijd op ons vertrouwen, de plaatsing wordt te allen tijde op zo optimaal mogelijke wijze uitgevoerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, heeft uw Ford voorruit schade en wilt u deze daarom vervangen? Wilt u er zeker van zijn dat u hierbij kunt genieten van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? Een voorruit vervangen van uw Ford bij Autoglas Concurrent is dan ook de beste keus!