Achterruit vervangen Fiat

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Achterruit vervangen van uw Fiat uitbesteden aan een expert

Heeft u een ongeval gehad en is daardoor uw Fiat achterruit zwaar beschadigd geraakt? Of heeft één of andere vandaal uw achterruit ingeslagen? Welke van deze situaties voor u ook van toepassing is, in beide gevallen zult u zo snel mogelijk een goed beeld willen hebben van de interessantste opties op het vlak van een achterruit vervangen van uw Fiat. Dat is geen enkel probleem. Wij vertellen u graag hoe u het vervangen van de kapotte autoruit van uw Fiat kunt uitbesteden aan een echte expert zonder dat u daarvoor rekening hoeft te houden met torenhoge kosten.

Een verrassende en vaste waarde in de autoraces

Fiat geniet als merk sinds jaar en dag een bijzondere populariteit. De vaak lekker klein vormgegeven auto's worden aanzien als één van de interessantste stadswagens van het moment. Ondanks de geringe afmetingen van een doorsnee Fiat biedt ze de bestuurder er van toch meer dan voldoende comfort en beschikbare opbergruimte. Daarnaast is een extra troef van het merk terug te vinden in het prijskaartje. Zelfs de Fiat 124 Spider, de nieuw leven ingeblazen roadster van het merk is verkrijgbaar voor een kostprijs die de concurrentie ver achter zich laat. Dat Fiat er voor heeft gekozen om uit te pakken met een vernieuwde roadster is overigens niet zo vreemd. Wist u namelijk dat dit merk over een opvallend lange geschiedenis in de autoraces beschikt? De eerste prijs met een Fiat racewagen werd dan ook reeds behaald in het jaar 1902 door Vincenzo Lancia.
Hij won de Sassi Suoerlage met een 24HP! Later zouden er door het merk Fiat nog heel wat andere prijzen tijdens autoraces in de wacht worden gesleept.

Hoeveel kost een achterruit vervangen Fiat?

Het feit dat Fiat auto's sinds jaar en dag deelnemen aan autoraces doet vermoeden dat het merk over een uitstekende kwaliteit beschikt. Dat is ook gewoon zo, maar betekent niet dat bijvoorbeeld een beschadigde autoruit altijd kan worden voorkomen. Hoe kwalitatief een automerk ook mag zijn, autoruitschade kan altijd de kop opsteken. Bovendien kunnen verschillende oorzaken hiervan aan de basis liggen. Neem nu bijvoorbeeld een kapotte achterruit. Deze kan ontstaan door een ongeval, maar ook vandalisme kan er van aan de basis liggen. Een achterruit vervangen van een Fiat is iets waar veel mensen zeker niet op zitten te wachten, niet in het minst omdat ze vrezen dat ze daarvoor diep in de buidel zullen moeten tasten. Gelukkig is dat met de oplossing die wij u willen voorstellen niet noodzakelijkerwijs het geval.

Achterruit vervangen van een Fiat zonder hoge kosten

Ondanks het feit dat een beschadigde achterruit vervangen van een Fiat niet verplicht is (u zult dus geen afkeuring moeten vrezen voor de apk) is het wel zo dat dit aangeraden wordt. U zult er namelijk rekening mee moeten houden dat niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid van de inzittenden van de auto bij een kapotte achterruit op zeer negatieve wijze kan worden beïnvloed. Allemaal goed en wel, maar kost een kapotte achterruit vervangen bij een Fiat niet erg veel geld? Dat hoeft absoluut niet altijd het geval te zijn, in tegendeel. Indien u er voor kiest om voor het vervangen gebruik te maken van een originele autoruit van een merkdealer moet u inderdaad rekening houden met een stevige kostprijs. Wij hebben een financieel veel interessanter alternatief voor u!

Een achterruit vervangen van een auto kan namelijk ook prima met een after market autoruit. Een dergelijke autoruit is financieel heel wat interessanter omdat ze in tegenstelling tot een origineel exemplaar niet is voorzien van een merklogo. Wij hebben alle voordelen van een beschadigde achterruit vervangen bij een Fiat met een after market autoruit even voor u op een rijtje gezet:

  1. Een after market autoruit is door het ontbreken van het merklogo financieel veel interessanter in vergelijking met een originele autoruit.
  2. Met after market autoglas levert u nooit in op het vlak van kwaliteit. Ze wordt immers geproduceerd in dezelfde fabriek en maakt zelfs deel uit van dezelfde productielijn als een originele autoruit met merklogo.
  3. Onze after market autoruiten worden altijd geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen.

Wanneer is de voorruit vervangen van uw Fiat verplicht?

Een achterruit vervangen van een Fiat is zoals u reeds heeft kunnen lezen dus nooit echt verplicht. Geldt dat voor al het autoglas dat deel uitmaakt van uw trouwe Fiat? Helaas niet. In bepaalde gevallen zult u er namelijk wel degelijk rekening mee moeten houden dat opgelopen schade zo snel mogelijk moet worden hersteld. Denk hierbij maar eens aan opgelopen schade aan de voorruit van uw Fiat. Dit betekent niet dat een Fiat voorruit vervangen bij schade altijd verplicht is, in tegendeel. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een sterretje in één van de uithoeken van uw voorruit? Dan is het vervangen van de voorruit geen vereiste. Een afkeuring voor de apk dreigt dan ook enkel en alleen op het ogenblik dat de schade in de voorruit het zicht van de bestuurder op de weg negatief kan beïnvloeden. Uiteraard moet ook een verbrijzelde voorruit zo snel mogelijk worden opgelost.

Achterruit vervangen van uw Fiat uitbesteden zonder zorgen

Zelf een achterruit vervangen bij schade is iets wat niet voor iedereen zomaar is weggelegd. Dit is ook geen probleem, want een achterruit vervangen van een Fiat kan tegenwoordig altijd worden uitbesteed aan een echte expert. Wij hebben er doelbewust voor gekozen om voor een achterruit vervangen bij een Fiat telkens een beroep te doen op één van de verschillende FOCWA-gecertificeerde montagepartners die bij ons zijn aangesloten. Deze experts hebben stuk voor stuk niet alleen een zeer mooie ervaring, daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om uw beschadigde achterruit zonder ook maar enig probleem te kunnen vervangen. Heeft u dus met andere woorden te maken met een kapotte Fiat achterruit? Laat deze dan met een gerust hart herstellen door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners!

Fusie tussen Fiat en Chrysler

Nu u inmiddels alles te weten bent gekomen met betrekking tot de mogelijkheden en kosten van een achterruit vervangen van uw Fiat willen we nog graag even een interessant weetje met u delen. Wist u namelijk dat Fiat in het jaar 2014 is gefusioneerd met Chrysler? Door deze fusie is het nieuwe bedrijf 'Fiat Chrysler Automobiles' ontstaan. Ondanks de fusie is het wel nog steeds zo dat de merken individueel blijven bestaan. Dit betekent dat u ook in de toekomst over de mogelijkheid zult beschikken om een auto van het merk Fiat of Chrysler te kopen!