Voorruit vervangen Saab

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Saab bij ruitschade door steenslag

Het Zweedse automerk Saab heeft er een bewogen geschiedenis opzitten. De oorsprong van dit merk vinden we terug in het jaar 1937. Net zoals verschillende andere hedendaagse automerken koos ze er in eerste instantie voor om zich niet te richten op de automarkt, maar wel op het produceren van militaire vliegtuigen. Toen de Tweede Wereldoorlog voorbij was en de vraag naar militaire vliegtuigen uiteraard aanzienlijk afnam lag de overstap naar de automarkt voor de hand. De expertise die in de vliegtuigbouw werd opgedaan zou later een belangrijke meerwaarde blijken. In 2008 wist Saab bijvoorbeeld wereldwijd een verkoop van meer dan 94.000 auto's te realiseren. Bent u één van de mensen die er voor heeft gekozen om een auto van het merk Saab te kopen? Bent u daar best tevreden over, maar bent u tijdens het maken van een autorit geconfronteerd met een beschadigde voorruit? In dat geval stellen wij graag een oplossing voor om een voorruit vervangen van uw Saab uit te (laten) voeren tegen een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Een bijzonder automerk

Saab is een op en top Zweeds merk. Niet alleen is de hoofdzetel van het merk gevestigd in het Zweedse Trollhättan, daarnaast is hier ook de Saab-fabriek gevestigd waar het merendeel van de auto's worden geproduceerd. Dit gegeven neemt echter niet weg dat Saab tussen 2000 en 2010 onderdeel was van General Motors.
Ondanks het doorzettingsvermogen van het merk ging het Saab lang niet altijd voor de wind, in tegendeel. In het jaar 2011 dreigde bijvoorbeeld een faillissement. Sterker nog, in de maand april van dat jaar werd de productie in haar totaliteit zelfs stilgelegd. In december werd het merk failliet verklaard waarna in april 2012 bekend werd gemaakt dat de schuld meer dan 1 miljard euro bedroeg. Dit leek even het einde te worden van Saab, maar het boek was toch nog niet helemaal ten einde.

De focus op elektrische auto's

Zou u graag vandaag de dag een nieuwe Saab willen aanschaffen? In dat geval moet u kijken in de richting van elektrische auto's. De inboedel van het merk Saab werd namelijk in juni 2012 overgenomen door 'National Electric Vehicle Sweden'. Opvallend detail is dat het merk helemaal niet in handen is van Zweedse eigenaars, maar wel van twee bedrijven uit Hongkong en Japan. Saab richt zich vanaf deze datum dan ook uitsluitend op het produceren van elektrische voertuigen voor de Aziatische markt.

Schade aan mijn Saab voorruit, wat nu?

Bovenstaande zorgt er uiteraard niet voor dat er geen mensen meer met een Saab rondrijden, in tegendeel. Als eigenaar van een Saab kunt u bovendien nog steeds te maken krijgen met bepaalde vormen van schade. Denk op dit vlak maar eens aan een beschadigde voorruit. Schade aan de Saab voorruit kan er voor zorgen dat het zicht van de bestuurder op de weg enigszins wordt beperkt. De voorruit vervangen van uw Saab kan in deze omstandigheden dan ook een vereiste zijn. Na het lezen van deze informatie denken veel mensen waarschijnlijk dat de voorruit vervangen van een Saab bij autoruitschade altijd een must is, maar dat is niet helemaal correct. Van doorslaggevend belang op dit vlak is de plaats waar de schade is terug te vinden. De voorruit vervangen van uw Saab is dan ook helemaal niet nodig wanneer de schade zich gewoon in één van de uithoeken van de autoruit bevindt.

Kiezen voor een originele Saab voorruit of niet?

Is het sterretje of de barst in uw Saab voorruit toch echt prominent aanwezig? Kan ze er hierdoor voor zorgen dat het zicht van de bestuurder op de weg dusdanig wordt beïnvloed? In dat geval is de voorruit vervangen van uw Saab wel degelijk van essentieel belang. Alleen op deze manier kan er namelijk voor worden gezorgd dat een afkeuring voor de apk wordt voorkomen. De voorruit vervangen van uw Saab door een originele nieuwe Saab voorruit gaat altijd gepaard met torenhoge kosten. Deze hoge kosten zijn uiteraard erg vervelend, maar ze kunnen gelukkig voorkomen worden. Dit is mogelijk door te kiezen voor één van de autoruiten die wij aanbieden. Deze autoruiten beschikken dan wel niet over een merklogo, ze worden wel geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen. Dit zorgt er voor dat u altijd over een uiterst kwalitatieve nieuwe voorruit beschikt, maar dan wel tegen een zeer betaalbare prijs.

Zelf de voorruit vervangen van uw Saab of uitbesteden?

De voorruit vervangen van uw Saab is een karwei dat met de grootst mogelijke nauwkeurigheid dient te gebeuren. U moet zich dan ook de vraag stellen of u dit zelf gaat doen of u dit wenst uit te besteden aan een echte expert. U kunt er bij ons perfect voor kiezen om gewoon een nieuwe Saab vooruit te kopen voor een scherpe prijs. Vervolgens kunt u zelf de beschadigde voorruit vervangen. De voorruit vervangen uitbesteden aan een echte vakman is uiteraard eveneens een mogelijkheid. Om voor onze klanten de best mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij hiervoor een beroep op één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Een voorruit vervangen van de Saab uitbesteden aan één van deze experts zorgt er voor dat u kunt rekenen op het best mogelijke eindresultaat. Bovendien kunt u binnen de kortste keren met uw Saab terug de weg op! Voorruit vervangen van uw Saab uitbesteden of toch maar zelf doen? In beide gevallen is het de moeite waard om de mogelijkheden van Autoglas Concurrent te ontdekken!