Over Autoglas Concurrent


Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie


LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN BIJ:

Autoglas Concurrent ervaringen

WIE IS...

Autoglas Concurrent is een samenwerkingsinitiatief dat is opgericht uit passie voor auto's en gebruiksvriendelijke websites. Autoglas Concurrent is onderdeel van Catavia UG en heeft geen associaties met landelijke ketens, autoglasproducenten- of leveranciers. Op deze wijze kan Autoglas Concurrent geheel zelfstandig en onafhankelijk een eigen koers varen.

WAT DOET...

Autoglas Concurrent onderhoudt deze website en levert leads voor vakbekwame en zelfstandige FOCWA gecertificeerde autoruitherstellers. De levering en eventuele montage wordt uitgevoerd door deze zeer ervaren vakmannen aan wie u rechtstreeks de betaling kunt voldoen, zowel contant als met een Tikkie.

WAAR ZIT...

Autoglas Concurrent is gevestigd in Duitsland en is uitsluitend online te bezoeken. Onze FOCWA gecertificeerde montagepartners verlenen service bij u op locatie in heel Nederland en Vlaanderen. Op de waddeneilanden en in Wallonië wordt geen service verleend.

WAAROM KIEZEN VOOR...

Autoglas Concurrent garandeert u één van de laagste prijzen op de markt in combinatie met een hoog servicelevel en hoogstaande kwaliteit. Om u deze zekerheid te kunnen bieden werkt Autoglas Concurrent samen met zeer ervaren vakmannen met een FOCWA certificaat en lidmaatschap. Doordat deze samenwerkende montagepartners de autoruit vervangen of leveren bent u verzekerd van 4 jaar FOCWA garantie. Lees op de website van FOCWA welke zekerheid FOCWA garantie u biedt.

WANNEER KAN IK WORDEN GEHOLPEN...

Autoglas Concurrent kan u in vrijwel de meeste gevallen binnen 3 werkdagen van dienst zijn. Nadat uw bestelling is geplaatst neemt één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners telefonisch contact met u op voor het inplannen van de afspraak voor de levering en eventuele montage van uw autoruit en/of toebehoren.

WELKE KWALITEIT KAN IK VERWACHTEN...

Autoglas Concurrent levert uitsluitend nieuwe autoruiten van originele kwaliteit, ook wel Original Equipment Manufacturer of OEM-kwaliteit genoemd. Deze autoruiten worden geproduceerd door AGC en Pilkington en komen van dezelfde productielijn als originele autoruiten met merklogo, waarmee ze hieraan identiek zijn. Vanwege het merkenrecht mag alleen een erkende merkdealer in eerste instantie een autoruit met logo verkopen. De voor de after market geproduceerde autoruiten zijn niet voorzien van een merklogo, maar wel van een Europees E-keurmerk. Hiermee is de kwaliteit en veiligheid van uw autoruit gewaarborgd.

Met ruim 20 jaar gedegen ervaring in autoglas kunnen wij u uitermate vakkundig van dienst zijn bij het selecteren van de geschikte autoruit. Ondanks dat we deze website hebben opgezet met als uitgangspunt dat we het u gemakkelijk willen maken om te bepalen welke autoruit bij uw auto hoort, kunnen we ons voorstellen dat u graag geassisteerd wilt worden. Wilt u ook uw autoruit vervangen en twijfelt u over de juiste autoruit? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van dienst kunnen zijn met de keuze voor de juiste autoruit

 

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0) 85 027 00 55 (ma t/m za van 7.00 - 23.00 uur)
E-mail: [email protected]

 

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN BIJ:

Autoglas Concurrent ervaringen

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie