Over Autoglas Concurrent


LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN BIJ:

Autoglas Concurrent ervaringen

WIE IS...

Autoglas Concurrent is een samenwerkingsinitiatief dat is opgericht uit passie voor auto's en gebruiksvriendelijke websites. Autoglas Concurrent is onderdeel van NIVI B.V. en heeft geen associaties met landelijke ketens, autoglasproducenten- of leveranciers. Op deze wijze kan Autoglas Concurrent geheel zelfstandig en onafhankelijk een eigen koers varen.

WAT DOET...

Autoglas Concurrent onderhoudt deze website en levert leads voor vakbekwame en zelfstandige FOCWA gecertificeerde autoruitherstellers uit het hele land. De levering en eventuele montage wordt uitgevoerd door deze zeer ervaren vakmannen aan wie u rechtstreeks de betaling kunt voldoen, zowel contant als met PIN.

WAAR ZIT...

Autoglas Concurrent is gevestigd op Curaçao en is uitsluitend online te bezoeken. Onze FOCWA gecertificeerde partners verlenen service bij u op locatie in heel Nederland en Vlaanderen. Op de waddeneilanden en in Wallonië wordt geen service verleend.

WAAROM KIEZEN VOOR...

Autoglas Concurrent garandeert u één van de laagste prijzen op de markt in combinatie met een hoog servicelevel en hoogstaande kwaliteit. Om u deze zekerheid te kunnen bieden werkt Autoglas Concurrent samen met zeer ervaren vakmannen met een FOCWA certificaat en lidmaatschap. Doordat deze samenwerkende partners de autoruit vervangen of leveren bent u verzekerd van 4 jaar FOCWA garantie. Lees op de website van FOCWA welke zekerheid FOCWA garantie u biedt.

WANNEER KAN IK WORDEN GEHOLPEN...

Autoglas Concurrent kan u in vrijwel de meeste gevallen binnen 3 werkdagen van dienst zijn. Binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling neemt één van onze FOCWA gecertificeerde partners telefonisch contact met u op voor het inplannen van de afspraak voor de levering en eventuele montage van uw autoruit en/of toebehoren.

WELKE KWALITEIT KAN IK VERWACHTEN...

Autoglas Concurrent levert uitsluitend nieuwe autoruiten van originele kwaliteit, ook wel Original Equipment Manufacturer of OEM-kwaliteit genoemd. Deze autoruiten worden geproduceerd in dezelfde fabriek van AGC en Pilkington en komen van dezelfde productielijn, waarmee ze identiek zijn aan originele autoruiten. Vanwege het merkenrecht mag alleen een erkende merkdealer in eerste instantie een autoruit met logo verkopen. De voor de after market geproduceerde autoruiten zijn niet voorzien van een merklogo, maar wel van een Europees E-keurmerk. Hiermee is de kwaliteit en veiligheid van uw autoruit gewaarborgd.

Met ruim 15 jaar gedegen ervaring in autoglas kunnen wij u uitermate vakkundig van dienst zijn bij het selecteren van de geschikte autoruit. Ondanks dat we deze website hebben opgezet met als uitgangspunt dat we het u gemakkelijk willen maken om te bepalen welke autoruit bij uw auto hoort, kunnen we ons voorstellen dat u graag geassisteerd wilt worden. Wilt u ook uw autoruit vervangen en twijfelt u over de juiste autoruit? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van dienst kunnen zijn met de keuze voor de juiste autoruit


Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0) 85 027 00 55 (ma t/m za van 7.00 - 23.00 uur)
E-mail: service@autoglas-concurrent.nl

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN BIJ:
Autoglas Concurrent ervaringen
Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie