Voorruit vervangen Asia

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen Asia, efficiënt en voordelig

Asia is een automerk van Zuid-Koreaanse makelij. De auto's van dit merk werden geproduceerd tussen 1965 & 1998 en waren in verschillende landen opvallend populair. Vooral in Rusland waren ze niet weg te denken uit het verkeer. Auto's van het merk Asia waren ook enige tijd te koop op de Nederlandse markt, maar ze zijn in ons land toch echt een zeldzaamheid geworden. Verzamelaars rijden er nog maar wat graag mee rond en dan is het al eens mogelijk dat er schade aan de voorruit ontstaat. Vreest u dat u in dit geval meteen rekening moet houden met een torenhoge prijs voor een nieuwe autoruit? Deze vrees is absoluut niet nodig. Door te kiezen voor een after market autoruit bij Autoglas Concurrent beschikt u immers over een gloednieuwe, zeer kwalitatieve autoruit en dat tegen een bijzonder interessant prijskaartje.

De hoge kosten van een originele Asia voorruit

Het is in principe wel nog mogelijk om een originele voorruit Asia te kopen, mede omwille van het feit dat het merk is opgenomen in Kia, maar voor een dergelijke autoruit zult u bijzonder hoge kosten betalen. De hoge kostprijs die is verbonden aan een originele, nieuwe voorruit Asia wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een zogenaamd merklogo. Dit merklogo zorgt er voor dat originele autoruiten van het merk uitsluitend kunnen worden verkocht door een echte merkdealer. Dit neemt niet weg dat er ook op de tweedehandse markt voorruiten voor een Asia kunnen worden aangekocht, maar ook dan ligt de prijs van een origineel exemplaar nog steeds heel wat hoger in vergelijking met een after market autoruit.

Voorruit vervangen Asia door after market exemplaar

De voorruit vervangen van uw Asia hoeft helemaal niet te gebeuren door middel van een origineel exemplaar, u kunt er ook uitstekend voor kiezen om een after market voorruit te gebruiken. Kiezen voor een after market autoruit zorgt er immers voor dat u weliswaar bent verzekerd van precies dezelfde kwaliteit, maar dan wel tegen een veel interessanter prijskaartje. Dit heeft alles te maken met het feit dat er bij deze voorruiten geen sprake is van een merklogo. Dat neemt niet weg dat de autoruit in kwestie gewoon is geproduceerd in dezelfde fabriek en bovendien deel uitmaakt van precies dezelfde productielijn. Dit alles zorgt er voor dat u echt kunt rekenen op precies dezelfde kwaliteit als bij een originele, nieuwe voorruit Asia het geval zou zijn.

Wanneer moet uw Asia voorruit vervangen worden?

Concurrenten zullen u graag doen geloven dat u bij ruitschade altijd verplicht bent om de voorruit van uw Asia auto te laten vervangen. Dat is absoluut niet het geval. Het feit dat er in het merendeel van de gevallen geen verplichting geldt voor het laten herstellen van uw voorruit zorgt er niet voor dat dit niet interessant is. Een beschadigde voorruit kan namelijk altijd de veiligheid van de inzittenden van de auto doen afnemen en kan bovendien zorgen voor onveilige situaties op de weg. Bovendien oogt een beschadigde voorruit ook helemaal niet mooi waardoor u zich als trotse bezitter van een Asia heel wat minder goed in uw vel voelt. Hou er bovendien rekening mee dat een voorruit vervangen van een Asia in bepaalde gevallen wel degelijk vereist is, althans wanneer u niet wenst te worden afgekeurd voor apk.

U moet zich namelijk bij een beschadigde voorruit altijd de vraag stellen of het sterretje het zicht van de bestuurder op de weg kan beperken of niet. Is het sterretje met andere woorden in het gezichtsveld van de bestuurder terug te vinden, dan kan een eenvoudige weerspiegeling van het zonlicht er reeds voor zorgen dat hij (of zij) wordt verblind met alle gevolgen van dien. Indien er bij controle voor apk schade in het gezichtsveld van de bestuurder wordt vastgesteld dreigt dan ook altijd een afkeuring en dat zult u toch echt willen voorkomen. Uw voorruit vervangen Asia is in deze situatie dan ook een echte must.

Voorruit vervangen Asia door Autoglas Concurrent

Een interessante geprijsde, nieuwe voorruit Asia kunnen aanschaffen is natuurlijk bijzonder interessant, maar dan moet u wel nog een expert vinden die de beschadigde voorruit van uw Asia kan vervangen. Ook dat is uiteraard geen probleem. Autoglas Concurrent doet voor de voorruit vervangen van uw Asia een beroep op één van onze gecertificeerde montagepartners. Door een beroep te doen op een dergelijke vakman is het mogelijk om onze klanten te voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding terwijl u ook nog eens zeer snel met uw herstelde Asia terug de weg op kunt. Ook de voorruit vervangen van een Asia? Aarzel dan niet langer en kies er voor om deze opdracht uit te besteden aan Autoglas Concurrent!