Voorruit vervangen Skoda

Nu ook met werkplaats in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Goedkoop een beschadigde voorruit vervangen Skoda

Skoda is een Tsjechisch automerk dat vandaag de dag deel uitmaakt van de Volkswagen Group. Samen met Fiat, Opel, Peugeot en Daimler-Benz betreft het één van de oudste automerken ter wereld. Voor de basis van het merk moeten we dan ook ver terug in de tijd, namelijk naar het jaar 1895. Het was in deze tijd dat het merk de eerste Slaviafietsen op de markt bracht. De eerste motorfiets ging in productie in het jaar 1899 en voor de voorstelling van de eerste, echte auto (een tweecilinder model) moeten we doorspoelen naar het jaar 1901. Het zou uiteindelijk wel nog vier jaar duren voordat ze in productie zou gaan.

Bovenstaande bleek het echte startschot te zijn voor een aantal gloednieuwe modellen die elkaar in een verrassend snel tempo opvolgden. Door de jaren heen is het merk Skoda steeds populairder geworden en dat is grotendeels te danken aan de vaak geprezen prijs-kwaliteitverhouding. Bent u ook eigenaar van een Skoda? Heeft u echter te maken gekregen met een beschadigde voorruit en weet u niet precies wat hier nu mee te doen? Lees dan snel verder en ontdek de bijzonder interessante oplossing die wij voor u in petto hebben!

Is een beschadigde voorruit vervangen van een Skoda altijd verplicht?

Laat ons maar meteen beginnen met het beantwoorden van een zeer belangrijke vraag. Veel mensen vragen zich namelijk af of ze bij een beschadigde voorruit altijd verplicht zijn om deze meteen te laten vervangen. Veel van onze concurrenten zullen u vertellen dat een voorruit vervangen van een Skoda bij schade, met name door steenslag altijd noodzakelijk is. Dat is echter niet zo. Een beschadigde voorruit vervangen  van een Skoda is namelijk pas vereist op het ogenblik dat de schade een belemmering kan vormen voor de bestuurder van het voertuig. Is het sterretje of de enkele barst terug te vinden binnen het gezichtsveld van de bestuurder? Dan is de beschadigde voorruit vervangen van uw Skoda daadwerkelijk een vereiste. Is dat niet het geval? Dan hoeft deze autoruitschade niet noodzakelijkerwijs een echt risico te vormen waardoor ze nog wel even kan blijven zitten. Let wel, een sterretje of flinke barst in de Skoda voorruit komt de uitstraling van uw auto uiteraard nooit ten goede.

Een voordelige oplossing voor een beschadigde Skoda voorruit

De Skoda Yeti is een compacte SUV die een alternatief moest vormen voor de stevig uit de kluiten gewassen Volkswagen Touran. Het ontwerp van deze laatste is trouwens eveneens afkomstig uit de ontwerpruimte van Skoda. Omdat de Skoda Yeti een compacte SUV is beschikt ze over een vrij aanzienlijke voorruit. Dit zorgt er voor dat veel mensen vrezen dat de voorruit vervangen van hun Skoda gepaard zal gaan met een zeer aanzienlijke prijs. Dat kan inderdaad het geval zijn wanneer u kiest voor het kopen van een originele nieuwe Skoda voorruit. Een dergelijke voorruit heeft immers een merklogo waardoor ze in eerste instantie enkel en alleen mag worden verkocht door een erkende merkdealer. U zou er van schrikken welke impact dit kleine logootje kan hebben op de kosten die in rekening worden gebracht.

Bestaat er een alternatief voor de bovenstaande, bijzonder dure autoruit? Absoluut! Wij maken het voor onze klanten immers mogelijk om een after market autoruit te bestellen. Een voorruit vervangen van uw Skoda door dit interessante alternatief zorgt er voor dat u altijd bent verzekerd van een veel lagere prijs en dat terwijl er niet hoeft te worden ingeleverd op het vlak van kwaliteit. De after market autoruiten die worden aangeboden door Autoglas Concurrent zijn dan ook altijd geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen. Zo kunt u steeds rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Zelf de voorruit vervangen van uw Skoda hoeft geen probleem te zijn

Het is vaak niet zo eenvoudig om gewoon een losse after market autoruit aan te schaffen zonder dat u deze door dezelfde partij laat plaatsen. Bij ons is dit geen enkel probleem. Een voorruit vervangen van een Skoda kan op deze manier dan ook perfect zelf worden gedaan. Wij leveren op zeer regelmatige basis dergelijke autoruiten aan niet alleen hobbyisten, maar bijvoorbeeld ook aan garages. Bent u dus vooral op zoek naar een partij die u op vlak van prijs-kwaliteit een perfecte nieuwe Skoda voorruit kan leveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uitbesteden aan een echte expert

Na het kopen van één van onze goedkope after market autoruiten beschikt u dus over de mogelijkheid om zelf uw Skoda voorruit te vervangen bij schade. Een voorruit vervangen van een Skoda dient echter zeer precies te gebeuren. Niet alleen bestaat de kans op een lekkage door een verkeerd geplaatste voorruit, maar er bestaan meer risico's. Het laatste wat u namelijk wil is dat een slecht geplaatste voorruit een gevaar kan vormen voor zowel de bestuurder als de passagiers van de auto. Deze reden ligt er dan ook van aan de basis dat veel mensen er voor kiezen om de voorruit vervangen van de Skoda uit te besteden aan een professionele partij. Op dit vlak kunnen wij u uiteraard ook prima van dienst zijn. Voor het vervangen van beschadigde autoruiten doen wij een beroep op één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Of u nu over een Skoda Fabia, een Skoda Kodiaq of een Skoda Yeti beschikt, in al deze gevallen kunnen deze rasechte vakmannen uw voorruit op de meest kwalitatieve en efficiënte wijze vervangen. Laat u dus niet verrassen bij een controle voor de apk en kies er voor om de beschadigde Skoda voorruit tijdig te laten vervangen door een echte expert!