Achterruit vervangen

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Achterruit vervangen van uw auto tegen de beste prijs

Wanneer u schade heeft aan uw achterruit blijft het helaas niet bij een sterretje maar breekt het glas in ontelbare stukken. Dit kan het gevolg zijn van een inbraak, slechte verhuistechnieken of ander pechgeval. De enige oplossing om permanente schade aan elektronica door neerslag te voorkomen is het vervangen van de achterruit. Bij Autoglas Concurrent bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun achterruit te laten vervangen tegen een zeer scherpe prijs waardoor u nooit genoegen hoeft te nemen met schade aan de achterruit van uw auto.

Achterruit vervangen voor diverse automerken

Wanneer u een kijkje neemt op onze website zult u merken dat het bij ons mogelijk is om een autoruit te bestellen voor verschillende automerken. Door precies die auto te selecteren waar u over beschikt kunt u er steeds zeker van zijn dat de auto achterruit vervangen absoluut kinderspel wordt. Bovendien kunt u twee dingen doen. U kunt er als klant van Autoglas Concurrent namelijk voor kiezen om alleen de achterruit te laten leveren, maar u kunt eveneens de nieuwe autoruit meteen in uw voertuig laten plaatsen door een echte vakman. Op deze manier bent u er zeker van dat de achterruit op correcte wijze is geplaatst waardoor u van de hoogst mogelijke kwaliteit en service kunt genieten.

Schade aan de achterruit, probleem voor de APK?

Tijdens de APK keuring voor uw auto wordt gecontroleerd of uw auto in een deugdelijke staat is, zo mag er bijvoorbeeld geen olie lekken. Ook mag er geen schade zijn aan spiegels en moet de verlichting naar behoren werken. Als er schade is aan de voorruit zoals krassen of sterretjes kan dit wel gevolgen hebben voor je keuring. De conditie van de achterruit is echter geen factor bij het controleren van de auto. Maar waarom zou u onnodig de veiligheid van u en uw passagiers in gevaar brengen?

Bezorging en montage reeds binnen één werkdag

Niemand vindt het fijn om met een auto rond te rijden die schade heeft aan één van de ruiten, in tegendeel. Met name bij de achterruit die bij schade in ontelbare stukjes glas veranderd. Doorrijden met dergelijke schade is niet alleen zeer onveilig maar zorgt bij neerslag ook voor ontregeling van en mogelijke permanente schade aan elektronica. Bovendien maakt u het autodieven erg gemakkelijk om uw auto te betreden, met alle gevolgen van dien. Een achterruit vervangen is door het unieke concept en de minstens even unieke service van Autoglas Concurrent mogelijk binnen de termijn van één werkdag. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat uw auto er meteen als nieuw uitziet en bovendien zal de achterruit schade geen veiligheidsrisico meer vormen.

Kosten drukken bij achterruit vervangen

Zoals eerder reeds aangegeven vrezen veel mensen dat ze voor hun achterruit vervangen een hoge prijs zullen moeten betalen. We kunnen u geruststellen, dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Autoglas Concurrent vindt het zeer belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om schade aan zijn of haar autoruiten meteen te laten herstellen zonder dat men daarvoor rekening dient te houden met een torenhoog prijskaartje. Door efficiënt de verschillende materialen in te kopen die nodig zijn om het vervangen van de achterruit te realiseren zorgen wij er voor dat de kosten steeds zo beperkt mogelijk worden gehouden. Hierdoor kunt u bij achterruit vervangen kosten drukken terwijl er toch in het geheel niet aan kwaliteit hoeft te worden ingeleverd. Wilt u ook de achterruit vervangen van uw auto en bent u hiervoor op zoek naar een partij die dit op efficiënte en voordelige wijze voor u kan realiseren? In dat geval bent u bij ons beslist aan het juiste adres! 

We zijn druk bezig om alle achterruiten op onze website toe te voegen. Staat uw achterruit nog niet op onze website vermeld? Neem dan contact met ons op zodat we u een interessante aanbieding kunnen doen.