Voorruit vervangen Bentley

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen Bentley zonder kwaliteitsverlies

Door de jaren heen is het Britse automerk Bentley uitgegroeid tot één van de meest luxueuze automerken die er op de markt zijn terug te vinden. Er voor kiezen om een Bentley te kopen is dan ook kiezen voor een prachtige auto waar u heel veel plezier aan zult beleven. Een ongelukje schuilt echter in een klein hoekje. Tijdens het rijden zijn ook deze auto's dan ook absoluut niet gevrijwaard van schade, bijvoorbeeld door steenslag. Wanneer deze optreedt aan de voorruit van uw Bentley zult u merken dat er een sterretje verschijnt op de plaats waar de steen de voorruit heeft geraakt. Dit komt omdat een voorruit in vergelijking met andere autoruiten is gemaakt van gelaagd glas. Ondanks het feit dat de voorruit dus niet in ontelbare stukjes uit elkaar zal spatten zult u deze schade toch het liefst van allemaal zo snel mogelijk laten verhelpen. Bent u op zoek naar mogelijkheden op vlak van een voorruit vervangen voor uw Bentley? In dat geval bieden wij u in dit artikel veruit de meest interessante oplossing aan!

Een indrukwekkende geschiedenis van een prachtig merk

De voorruit vervangen van een Bentley staat er om bekend zeer duur te zijn. Deze reputatie heeft het merk uiteraard te danken aan haar roemruchte geschiedenis evenals de indrukwekkende uitstraling waar deze auto's over beschikken. Het automerk Bentley werd reeds opgericht in het Engeland van 1919 (18 januari om precies te zijn). Dit gebeurde door Walter Owen Bentley. Een donkere bladzijde in het verleden van dit automerk speelde zich af in het jaar 1931. Na de overname van Bentley door Rolls Royce werd er immers voor gekozen om de productie voor een periode van twee jaar stop te zetten. Sinds 1998 maakt Bentley net als met name Audi en uiteraard ook Volkswagen zelf deel uit van de Volkswagen Group.

Hoe kan een beschadigde voorruit worden opgelost?

Ondanks het feit dat een Bentley auto er om bekend staat over een uitstekende kwaliteit te beschikken kan het uiteraard gebeuren dat er schade aan de voorruit ontstaat door steenslag. Een voorruit vervangen voor uw Bentley hoeft in tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld helemaal niet zo duur te zijn. De voorruit vervangen van uw Bentley door middel van een after market autoruit zorgt er bijvoorbeeld voor dat u kunt rekenen op precies dezelfde kwaliteit als bij een originele autoruit het geval is, maar dan wel tegen een veel beperkter prijskaartje. Een beschadigde voorruit bij een Bentley kan op deze manier worden opgelost zonder dat er meteen een flinke hap uit uw budget wordt genomen.

Kwaliteitsverschil tussen originele en after market voorruit?

De lagere kosten die gepaard gaan met het aanschaffen van een after market voorruit doen bij veel mensen uiteraard ook de wenkbrauwen fronsen. Zorgt de lagere prijs immers niet voor een kwaliteitsverschil? Absoluut niet! Een voorruit vervangen van de Bentley door middel van een after market autoruit gebeurt zonder enig kwaliteitsverlies. Dit weten we zeker, want wanneer we het productieproces van beide type autoruiten in detail gaan bekijken kunnen we vaststellen dat ze bijzonder veel overeenkomsten vertoont. Niet alleen is de fabriek hetzelfde waarin ze worden geproduceerd, daarnaast geldt dit eveneens voor het productieproces. Op deze manier kan er dan ook echt geen sprake zijn van ook maar enig verschil in kwaliteit. Het enige echt tastbare verschil is dan ook terug te vinden in het feit dat originele Bentley autoruiten over een merklogo beschikken en dat niet geldt voor de after market varianten. Het al dan niet aanwezig zijn van dit logo zorgt uiteraard niet voor het optreden van ook maar enig kwaliteitsverschil.

Voorruit vervangen van uw Bentley door een echte expert

Er heersen bij een voorruit vervangen van een Bentley heel wat frustraties onder eigenaren van een dergelijke auto. Vaak moeten ze namelijk zeer lang wachten voordat ze terug met hun vertrouwde auto de weg op kunnen. Autoglas Concurrent vindt het belangrijk dat de voorruit vervangen van uw Bentley steeds gebeurt op kwalitatieve, maar bovendien ook uiterst efficiënte wijze. Vanwege deze reden kiezen wij er voor om de voorruit vervangen van een Bentley uit te besteden aan één van onze gecertificeerde montagepartners. Deze vakman beschikt over een uitmuntende ervaring met betrekking tot het plaatsen van een nieuwe voorruit Bentley waardoor u altijd kunt rekenen op het best mogelijke eindresultaat en dat ook nog eens terwijl u reeds na enkele dagen gewoon terug met uw auto de weg op kunt. Ook de voorruit vervangen van uw Bentley? Zoek dan niet verder en ontdek hoe wij van Autoglas Concurrent u van dienst kunnen zijn!