Voorruit vervangen Infiniti

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Infiniti voor een scherpe prijs

Het merk Infiniti is eigenlijk rechtstreeks verbonden met deze van automaker Nissan. Wat veel mensen niet weten is dat er ook een connectie bestaat met Renault. Dit is het geval vanwege de Renault-Nissan alliantie. Officieel werd de verkoop van auto's van het merk Infiniti aangevat op datum van 8 november 1989. Dit gebeurde op de Noord-Amerikaanse markt. Een vrij efficiënte marketing zorgde er verder voor dat het merk eveneens voet aan de grond kreeg in andere landen zoals met name Zuid-Korea, Rusland, Taiwan evenals het grote China. In Nederland zijn deze auto's zeer zeldzaam, maar dat neemt niet weg dat ze soms wel eens durven verschijnen in het straatbeeld. Gaat u de weg op met een Infiniti, maar heeft u tijdens een autorit te maken gekregen met autoruitschade aan de voorruit door steenslag? De voorruit vervangen van uw Infiniti kan dan van cruciaal belang zijn, maar hoe doet u dit zonder geconfronteerd te worden met torenhoge kosten? Door een beroep te doen op Autoglas Concurrent natuurlijk!

Het niet onaanzienlijke prijskaartje van een nieuwe voorruit

Een voorruit vervangen van een Infiniti gaat daadwerkelijk in het merendeel van de gevallen gepaard met een zeer aanzienlijk prijskaartje. Dit heeft veel te maken met het feit dat de meeste mensen kiezen voor originele autoruiten. De voorruit vervangen van uw Infiniti door een originele autoruit is uiteraard geen probleem, maar het zorgt er wel voor dat u veel meer geld betaald dan strikt noodzakelijk is. De enige reden waarom een originele voorruit zo duur is, is immers terug te vinden in de aanwezigheid van het merklogo. Dit logo zorgt er voor dat u een originele voorruit in eerste instantie enkel en alleen kunt aanschaffen bij een echte merkdealer. De bijzonder hoge prijs moet u in dit geval dan ook maar voor lief nemen.

Voorruit vervangen van de Infiniti, soms verplicht

Onze concurrenten zullen u graag willen doen geloven dat een beschadigde voorruit altijd zal zorgen voor een afkeuring van uw Infiniti voor de apk. Dat is echter helemaal niet het geval. Om er zeker van te zijn dat u niet te maken krijgt met een afkeuring is het belangrijk om goed te kijken naar de exacte plaats waar de ruitschade opduikt. Is dat het geval midden in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan heeft u vast en zeker een probleem. Bij een controle voor de apk zal immers worden geconcludeerd dat de autoruitschade hinderlijk kan zijn voor de bestuurder en dus een belemmering kan vormen voor de algemene veiligheid. De voorruit vervangen van de Infiniti is in dit geval dan ook een absolute must. Doet u dit niet, dan volgt een afkeuring voor de apk met alle toch wel vervelende gevolgen van dien.

De keuze voor een after market voorruit

De voorruit vervangen van uw Infiniti wanneer u slechts een beperkt budget voor handen heeft hoeft helemaal geen probleem te zijn, in tegendeel. Wist u namelijk dat u er ook voor kunt kiezen om een nieuwe Infiniti voorruit te bestellen die geproduceerd is voor de after market? Een dergelijke voorruit wordt geproduceerd in dezelfde fabriek als de originele autoruiten en daarnaast maakt ze zelfs deel uit van dezelfde productielijn. Dit zorgt er voor dat we met absolute zekerheid kunnen stellen dat er geen sprake kan zijn van ook maar enig kwaliteitsverschil tussen originele en after market autoruiten voor uw Infiniti auto. Eén ding staat in ieder geval vast, de after market autoruiten van Autoglas Concurrent worden geproduceerd volgens de strengst mogelijke Europese kwaliteitsnormen waardoor ze uitermate geschikt zijn voor uw Infiniti auto!

Voorruit vervangen van de Infiniti uitbesteden aan Autoglas Concurrent

Een nieuwe Infiniti voorruit kopen voor een zeer interessante prijs is uiteraard slechts één ding. U kunt namelijk meer dan waarschijnlijk de beschadigde autoruit niet vervangen door de nieuwe. Dat hoeft ook helemaal niet. Het is immers eveneens mogelijk om de voorruit van uw Infiniti te laten vervangen door Autoglas Concurrent. Omdat wij het van cruciaal belang vinden dat onze klanten altijd zijn verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding doen we hiervoor een beroep op één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze vakmannen beschikken over alle ervaring die vereist is om het vervangen niet alleen op kwalitatieve wijze, maar ook zeer snel te realiseren. Zo kunt u binnen de kortste keren met uw herstelde Infiniti terug de weg op. Ook een voorruit vervangen van uw Infiniti? Zoek dan niet verder en kies er voor om dit uit te besteden aan Autoglas Concurrent!