Voorruit vervangen Suzuki

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Suzuki voor de scherpste prijs

Niets liet in eerste instantie vermoeden dat Suzuki ooit zou uitgroeien tot één van de bekendste automerken ter wereld. Oorspronkelijk koos het bedrijf er namelijk voor om weefgetouwen en jawel, zelfs wapens te produceren. Voor de eerste auto van het merk Suzuki die op de markt verscheen gaan we terug naar het jaar 1937. De eerste kleine auto van het merk was gebaseerd op de Austin Seven,
een voor die tijd bijzonder aantrekkelijke auto die ook tegenwoordig onder liefhebbers nog bijzonder geliefd is. Heeft u zelf een Suzuki auto gekocht? Dan geniet u er ongetwijfeld ten volle van. Een ongeval of bijvoorbeeld schade door steenslag schuilt echter in een klein hoekje. Heeft u te maken met een beschadigde autoruit en bent u op zoek naar mogelijkheden met betrekking tot een voorruit vervangen van een Suzuki? In dat geval zal uit dit artikel blijken dat Autoglas Concurrent u op dit vlak uitstekend van dienst kan zijn.

Is uw Suzuki voorruit beschadigd?

Een nieuwe Suzuki voorruit kopen is iets waar veel mensen graag zo lang mogelijk mee wachten. De reden hiervoor gaat schuil in het hoge kostenplaatje dat wordt verwacht evenals de veronderstelling dan men hun voertuig in kwestie voor een lange tijd zal moeten missen. Beide veronderstellingen zijn  niet correct. Voordat we er verder op in gaan is het belangrijk om te weten dat een voorruit door steenslag nooit zal breken. Op de plaats waar de steen de voorruit raakt kan er een sterretje of flinke barst ontstaan. Op het eerste zicht is deze dan wel vrij onschuldig, maar dat neemt niet weg dat ze in het ergste geval zelfs kan zorgen voor afkeuring voor de apk. De voorruit vervangen van uw Suzuki bij autoruitschade is dan ook altijd aan te raden.

De plaats waar de autoruitschade in de voorruit is ontstaan

Alles bepalend voor de ernst van de situatie is de plaats waar het sterretje of de barst in uw Suzuki voorruit is ontstaan. Is de autoruitschade bijvoorbeeld terug te vinden in het gezichtsveld van de bestuurder en kan ze daardoor diens zicht op de weg hinderen? In dat geval is blijven verder rijden met de beschadigde voorruit nooit een goed idee. Bovendien kan dit eveneens zorgen voor problemen met de apk. Op het ogenblik dat de beschadiging er immers voor kan zorgen dat de veiligheid in het gedrang wordt gebracht dreigt een afkeuring voor de apk en dat zult u uiteraard koste wat het kost willen voorkomen. De voorruit vervangen van uw Suzuki is in dit geval dan ook van cruciaal belang voor uw eigen veiligheid en die van anderen.

Voorruit vervangen van de Suzuki na verschijnen van sterretje

Het feit dat een voorruit bij schade door bijvoorbeeld steenslag niet in ontelbare stukjes uit elkaar spat komt verder uit het feit dat deze bestaat uit gelaagd glas. Dergelijk glas bestaat uit twee glaslagen waar tussenin een laag PVB folie
is terug te vinden. Van deze folie is bekend dat ze aan beide zijden over klevende eigenschappen beschikt. Wanneer het glas breekt zal ze vervolgens niet in ontelbare stukjes uit elkaar spatten, maar zorgt de PVB folie er voor dat alles netjes bij elkaar wordt gehouden. Dit zorgt er niet voor dat de voorruit vervangen van uw Suzuki niet aan te raden kan zijn. Ook een sterretje kan bijvoorbeeld door de reflectie van zonlicht voor zeer gevaarlijke situaties zorgen.

Kies voor een after market autoruit van Autoglas Concurrent!

Bovenstaande brengt ons uiteraard bij datgene waar de meeste mensen bijzonder veel schrik voor hebben, namelijk de kosten die een voorruit vervangen van een Suzuki met zich meebrengt. Het klopt inderdaad dat kiezen voor een originele autoruit in dit geval de prijs aanzienlijk de hoogte in stuwt. U bent echter helemaal niet verplicht om voor een originele autoruit te kiezen. Bij Autoglas Concurrent maken we het voor onze klanten dan ook mogelijk om een after market exemplaar aan te schaffen. Een dergelijke autoruit is dan wel niet voorzien van een merklogo, maar dat maakt op het vlak van kwaliteit geen enkel verschil. Onze after market autoruiten worden niet alleen geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen, daarnaast gebeurt de productie in dezelfde fabriek als originele autoruiten en maakt ze onderdeel uit van dezelfde productielijn. De voorruit vervangen van uw Suzuki door middel van een after market exemplaar garandeert u dan ook altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Snel met een herstelde auto terug de weg op

Een voorruit vervangen van een Suzuki bij Autoglas Concurrent is dus uitstekend mogelijk zonder dat u rekening dient te houden met een torenhoog prijskaartje. Er is echter meer. Het vervangen van de Suzuki voorruit wordt namelijk altijd uitbesteed aan één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. Deze vakmannen beschikken over een uitstekende ervaring en expertise met betrekking tot het vervangen van een voorruit waardoor u binnen de kortste keren terug de weg op kunt. Ook wanneer u uw auto niet lang kunt missen is het dus absoluut een aanrader om een nieuwe Suzuki voorruit te laten plaatsen door Autoglas Concurrent!