Voorruit vervangen Volkswagen

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van uw Volkswagen tegen een scherpe prijs

Heeft u een Volkswagen en heeft u te maken met schade aan de voorruit van uw auto? In dat geval is het vanzelfsprekend dat u deze zo snel mogelijk zult willen laten herstellen. Een beschadigde voorruit brengt namelijk niet alleen de nodige veiligheidsrisico's met zich mee, bovendien kan autoruitschade bijvoorbeeld ook het zicht op de rijbaan beperken en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Autoglas Concurrent herstelt geen sterretjes, maar zorgt er wel voor dat onze klanten altijd een nieuwe voorruit kunnen bestellen tegen een zeer scherpe prijs en dat zonder dat er op het vlak van kwaliteit hoeft te worden ingeleverd.

De eigenschappen van een voorruit

Een voorruit vervangen van uw Volkswagen zult u pas willen doen op het ogenblik dat u een geschikte partner heeft gevonden die u met zekerheid kan voorzien van een zeer kwalitatieve en interessant geprijsde voorruit. In dat geval kan Autoglas Concurrent u ongetwijfeld van dienst zijn. De auto voorruit bestaat altijd uit gelaagd glas. Dit in tegenstelling tot bij zij- en achterruiten. Een voorruit is dan ook steeds opgebouwd uit twee glaslagen waar zich een zogenaamde PVB folie
laag (een soort plastic) tussen bevindt. Deze laag beschikt over een tweezijdig klevende werking waardoor het glas bij ruitschade niet in duizenden stukjes uit elkaar spat.

Sterretje of barst in voorruit door steenslag

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zorgt bovenstaande er voor dat een sterretje of barst in de voorruit door steenslag uitsluitend kan voorkomen in de voorruit. Enige uitzondering hierop vormen de wat duurdere auto's die wel beschikken over gelaagde zij- en / of achterruiten zoals enkele topmodellen van Audi en Mercedes. De voorruit vervangen van uw Volkswagen bij ons zorgt er hoe dan ook voor dat u steeds kunt rekenen op een uitstekende service en kwaliteit. Alle voorruiten die door ons worden aangeboden worden immers geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien zijn ze identiek aan de originele autoruiten die een behoorlijke euro meer kosten.

Prijsverschil

Dat de voorruit vervangen van een Volkswagen kan gebeuren tegen een interessante prijs bij Autoglas Concurrent wordt meteen duidelijk wanneer er een blik op ons assortiment en de daarmee gepaard gaande kosten wordt geworpen. Aan wat is dit prijsverschil nu te danken? In eerste instantie willen we graag even benadrukken dat al onze ruiten in dezelfde fabriek en tevens in dezelfde productielijn worden geproduceerd als de originele autoruiten. Toch is er één niet onbelangrijk verschil en dat is dat er bij onze ruiten geen gebruik wordt gemaakt van een merklogo. Waarom dat het geval is? Zeer eenvoudig, uitsluitend een merkdealer heeft het recht om in eerste instantie een autoruit voorzien van een merklogo te verkopen.

Wilt u per se een autoruit met merklogo? Op zich is dat best mogelijk wanneer er een doorverkoop wordt gerealiseerd van een autoruit die bij een merkdealer werd gekocht. Het moet gezegd worden dat dit de voorruit in kwestie onnodig duur maakt. We kunnen wat dit betreft dan ook gerust stellen dat het uitsluitend het merklogo is dat uw Volkswagen voorruit een behoorlijk stuk duurder kan maken. Op het vlak van kwaliteit zult u geen enkel verschil merken.

Wanneer moet u de voorruit vervangen van uw Volkswagen?

Veel mensen die te maken krijgen met een beschadigde voorruit, bijvoorbeeld door steenslag bij hun Volkswagen kiezen er voor om deze ruitschade niet meteen te laten herstellen of de voorruit te laten vervangen. De angst om geconfronteerd te worden met torenhoge kosten is dan ook bijzonder groot. Gelukkig hoeft deze angst niet altijd werkelijkheid te worden, in tegendeel. Zoals u reeds heeft kunnen lezen is kiezen voor een nieuwe voorruit die is bedoeld voor de after market een minstens even kwalitatieve keuze terwijl u op die manier ook nog eens kunt rekenen op een veel interessantere kostprijs. Lang wachten met het laten herstellen of vervangen van uw Volkswagen voorruit is sowieso geen goed idee. Wist u namelijk dat een auto die beschikt over een beschadigde voorruit afgekeurd kan worden voor de apk? Zo spoedig mogelijk de voorruit vervangen van uw Volkswagen is dan ook altijd aan te raden.

Goedkoop de voorruit vervangen van een Volkswagen bij Autoglas Concurrent

Een voorruit vervangen van een Volkswagen hoeft dus gelukkig zoals u reeds heeft kunnen lezen niet altijd een fortuin te kosten. Door een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Autoglas Concurrent beschikt u over een uiterst kwalitatieve en veilige voorruit voor een prijs die u waarschijnlijk nooit voor mogelijk had durven te houden. Bovendien wordt de montage steeds uitbesteed aan één van onze FOCWA gecertificeerde montagepartners. Dit zorgt er voor dat u ook op het vlak van montage altijd een vertrouwd gevoel kunt hebben. Hierdoor is de montage van uw nieuwe Volkswagen voorruit altijd in goede handen. Uw voorruit wordt vervangen door professionals met een prijs-kwaliteit verhouding die u nergens anders kunt vinden.