Voorruit vervangen Volkswagen Fox

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Zonder zorgen de voorruit vervangen van uw Volkswagen Fox uitbesteden

De Volkswagen Fox is een populaire auto van het merk Volkswagen die verkrijgbaar is in twee verschillende uitvoeringen. Zo kunt u er voor kiezen om een 3- of een 5 deurs hatchback te kopen. De auto werd op de markt geïntroduceerd in het jaar 2005 en moest de voorgaande Volkswagen Lupo doen vergeten. De Volkswagen Fox genoot meteen een degelijke populariteit en wordt ook vandaag nog steeds veelvuldig op de tweedehandse markt verhandeld. De populariteit van de Volkswagen Fox heeft er voor gezorgd dat eventuele problemen of schadegevallen met dit voertuig uiteraard al snel ter oor komen. Dat is echter heel normaal. Neem nu bijvoorbeeld ruitschade. Een beschadigde voorruit door bijvoorbeeld steenslag komt bij elk type auto wel voor. Heeft u hier ook mee te maken en bent u daarom op zoek naar interessante mogelijkheden met betrekking tot de voorruit vervangen van uw Volkswagen Fox? In dat geval bent u hier aan het juiste adres!

Een beschadigde Volkswagen Fox voorruit? Vervelend!

Een beschadigde voorruit vervangen is uiteraard nooit leuk. Hoe u het namelijk ook wendt of keert, het is altijd een kostenpost waar u in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Een voorruit vervangen van een Volkswagen Fox is echter niet altijd een vereiste. Wat bijvoorbeeld als er gewoon een sterretje aan is ontstaan ten gevolge van steenslag? In dat geval valt deze in het merendeel van de gevallen zeer eenvoudig op te lossen. Een geheel ander verhaal wordt het op het ogenblik dat er een barst in uw voorruit is verschenen of ze volledig is verbrijzeld. In beide gevallen is de voorruit vervangen van de Volkswagen Fox de enige keuze waarover u nog beschikt. Het is een absolute must om goed bewust te zijn van de kosten van een Volkswagen Fox voorruit.

Besparen op het kopen van een nieuwe voorruit voor een Volkswagen Fox

Het is opvallend dat de Volkswagen Fox in Europa enkel en alleen als 3-deurs versie is verschenen. Op andere continenten was de keuze een stuk uitgebreider. Daar werd er niet alleen 5-deurs versie uitgebracht, maar ook een mini SUV variant evenals een stationwagen/MPV. Nog opvallender is dat deze laatste afhankelijk van de markt waarop ze werd uitgebracht over vier verschillende benamingen beschikte. Het ging daarbij om Suran, SpaceFox, Fox Plus evenals Sportvan. Hoe dan ook is de kans dus zeer groot dat u over een 3-deurs Volkswagen Fox beschikt, tenzij u er voor heeft gekozen om een andere versie te importeren.

Hoe dan ook, wanneer u te maken heeft met een beschadigde voorruit zult u graag willen weten wat een nieuwe voorruit kost. De prijs van een Volkswagen Fox voorruit kan in ieder geval flink worden beperkt door te kiezen voor een after market autoruit. Dit autoglas heeft in vergelijking met een origineel exemplaar geen merklogo waardoor deze niet alleen door erkende merkdealers kan worden verkocht. Dat maakt een belangrijk verschil voor wat de prijs betreft. Op het vlak van kwaliteit is er tussen beide autoruiten echter geen enkel verschil.

Door het ontbreken van het Volkswagenlogo kost een after market voorruit zonder antenne voor de Volkswagen Fox slechts € 119. De prijs voor een voorruit met antenne bedraagt € 129. Met montage bij u op locatie komt de totaalprijs uit op respectievelijk € 219 of € 229 all in.

Een voorruit zonder antenne voor een Volkswagen Fox

€ 119,00

Een voorruit met antenne voor een Volkswagen Fox

€ 129,00

Bezorgen met montage aan huis of op het werk

€ 100,00 (NL) - € 130,00 (BE)

Bezorgen zonder montage

€ 40,00 (NL) - € 60,00 (BE)

Zelf de voorruit vervangen van uw Volkswagen Fox?

Wanneer u te maken heeft met schade aan de voorruit van uw Volkswagen Fox kunt u twee dingen doen. U kunt er voor kiezen om het laten herstellen van de ruitschade uit te besteden, maar het is ook mogelijk om dit voor uw eigen rekening te nemen. Dit is in het bijzonder interessant voor hobbyisten en garagehouders. Zij beschikken immers over alle vereiste kennis en ervaring om dit karwei zelf uit te voeren. Het enige probleem is dan nog het vinden van goedkoop, maar toch kwalitatief autoglas. Wat dat betreft kunnen wij u gelukkig op uitstekende wijze van dienst zijn. Daar waar veel van onze concurrenten er niet voor kiezen om gewoon losse autoruiten te verkopen doen wij dat wel. Bent u bovendien een zakelijke klant in een ander land binnen de Europese Unie? In dat geval leveren wij ook nog eens intracommunautair. Dit betekent dat er op uw factuur geen BTW zal worden aangerekend.

Of laat u de voorruit vervangen van de Volkswagen Fox?

Uiteraard is zelf een beschadigde voorruit vervangen van een Volkswagen Fox niet voor iedereen weggelegd. Het merendeel van de mensen kiezen er dan ook nog steeds gewoon voor om dit uit te besteden aan een echte expert. Op dit vlak werken wij samen met meerdere FOCWA-gecertificeerde montagepartners. We hebben hiervoor gekozen omdat deze experts als geen ander geschikt zijn om uw beschadigde voorruit te vervangen. Indien u de voorruit vervanging van uw Volkswagen Fox ook gaat uitbesteden aan deze vakmannen kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  1. U bent altijd verzekerd van een kwalitatief eindresultaat en dat zonder dat u rekening hoeft te houden met een hoge kostprijs.
  2. Onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners kunnen de kapotte voorruit van uw Volkswagen Fox eveneens bij u op locatie vervangen.
  3. Indien u all risk of WA+ bent verzekerd kan uw eigen risico tot een bedrag van 150 euro kwijtgescholden worden.

Bovenstaande maakt het dan ook duidelijk, De voorruit van uw Volkswagen Fox laten vervangen door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners is altijd een interessante keuze!