Voorruit vervangen Volkswagen Jetta

Loading...
Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Op tijd de voorruit vervangen van uw Volkswagen Jetta. Voorkom apk afkeuring

De Volkswagen Jetta is een compacte middenklasse auto die eigenlijk het best kan worden omschreven als de Sedan-versie van de Volkswagen Golf. Net zoals alle andere middenklasse auto's beschikt deze uitsluitend over gelaagd glas in de voorruit. Dit vormt een structureel verschil in vergelijking met de achterruit en zijruiten van de auto. Deze hebben immers gehard glas. Het gebruik van gelaagd glas in de voorruit van dit voertuig heeft in ieder geval als gevolg dat de ruit bij schade niet in ontelbare stukken uit elkaar zal spatten. Heeft u eveneens te maken met schade aan de voorruit van uw Volkswagen Jetta? Zou u daarom graag de meest interessante oplossing aangereikt willen krijgen op het vlak van voorruit vervangen van uw Volkswagen Jetta? In dat geval kunnen wij u zonder enige twijfel van dienst zijn!

Apk afkeuring bij ruitschade in gezichtsveld van bestuurder

Een voorruit vervangen van een Volkswagen Jetta bij schade is niet altijd meteen vereist. Meerdere factoren zullen op dit vlak uiteindelijk van doorslaggevend belang zijn, namelijk:

  1. De exacte plaats in de voorruit waar de schade zich voordoet.
  2. Het type van schade waarvan sprake is (een barst of een sterretje, etc.)

Een voorruit vervangen hoeft bij een sterretje in principe nooit te gebeuren. Door middel van een speciale epoxyhars kan dit probleem vrij eenvoudig worden opgelost. Is er sprake van een barst of is uw Volkswagen Jetta voorruit volledig verbrijzeld? In dat geval wordt het meteen een compleet ander verhaal. Dan moet de voorruit er wel degelijk worden uitgehaald.

Een beschadigde voorruit vervangen van een Volkswagen Jetta om een afkeuring voor de apk te voorkomen is zoals reeds aangegeven uitsluitend vereist op het ogenblik dat de bestuurder door de autoruitschade kan worden gehinderd. De barst moet zich dan ook in het gezichtsveld van de bestuurder bevinden. Bij een verbrijzelde voorruit spreekt het voor zich dat er niet meer veilig met de auto kan worden gereden. Dan is deze laten vervangen uiteraard altijd vereist.

Het verdwijnen van de naam Jetta in Europa

Bij veel mensen doet de naam Volkswagen Jetta waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze op de Europese en Zuid-Amerikaanse markten gedurende een behoorlijke tijd afwezig was. In het jaar 1992 werd er dan ook voor gekozen om de naam Volkswagen Jetta af te voeren. De Volkswagen Jetta ging in deze werelddelen vanaf dat ogenblik door het leven als de Volkswagen Vento. Deze werd op haar beurt weer vervangen door de Bora in 1998. De nieuwe versie die in 2005 verscheen werd wel weer de Volkswagen Jetta genoemd.

Hoe kunt u goedkoop een nieuwe voorruit bestellen voor een Volkswagen Jetta?

Een nieuwe voorruit bestellen is iets waar het merendeel van de mensen niet op zitten te wachten, in tegendeel. Dit heeft alles te maken omdat de voorruit vervangen van de Volkswagen Jetta de reputatie heeft erg veel geld te kosten. Deze reputatie mag dan wel bestaan, de waarheid ligt ergens in het midden. In de praktijk bent u het namelijk als eigenaar van het voertuig welke zal bepalen hoeveel u wilt betalen. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat een Volkswagen Jetta voorruit vervangen niet alleen mogelijk is door gebruik te maken van een originele autoruit, er kan ook een after market exemplaar worden gebruikt. Deze laatste is financieel veel interessanter.

De kosten voor autoruit vervangen kunnen in de praktijk vrij hoog uitvallen. Het is echter vooral de kostprijs van de nieuwe voorruit die op dit vlak van bepalende invloed zal zijn. De prijs van een nieuwe Volkswagen Jetta voorruit kan dus echter zoals reeds aangegeven sterk worden beperkt, alleen al door te kiezen voor een after market autoruit. Bovendien brengt een voorruit vervangen van een Volkswagen Jetta door middel van een nieuwe after market autoruit ook geen enkel kwalitatief nadeel met zich mee, in tegendeel. De beide autoruiten worden immers in dezelfde fabriek geproduceerd en maken deel uit van dezelfde productielijn.

De prijs van een nieuwe voorruit voor een Volkswagen Jetta hangt onder andere af van het bouwjaar en opties in de ruit zoals een regensensor. Een voorruit met regensensor voor een Volkswagen Jetta van 2011 tot 2018 kost € 179, en voor de Jetta van 2005 tot 2011 kost een voorruit met regensensor € 139. 

Een voorruit voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2011 tot 2018

€ 169,00

Een voorruit met regensensor voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2011 tot 2018

€ 179,00

Een voorruit voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2005 tot 2007

€ 129,00

Een voorruit met regensensor voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2005 tot 2011

€ 139,00

Een voorruit voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2007 tot 2011

€ 149,00

Een akoestische voorruit voor een Volkswagen Jetta, van bouwjaar 2007 tot 2011

€ 159,00

Een voorruit vervangen van een Volkswagen Jetta uitbesteden aan vakmannen

De kosten om een voorruit te vervangen van uw Volkswagen Jetta kunnen verder worden ingeperkt door een beroep te doen op één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners, als u deze expertise niet zelf in huis heeft. Deze experts zijn stuk voor stuk uitstekend geschikt om uw kapotte of beschadigde voorruit te vervangen. Bent u WA+ verzekerd of heeft u een all risk verzekering? In deze twee gevallen kunt u ook nog eens het eigen risico kwijtgescholden krijgen tot een bedrag van 150 euro. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de kapotte voorruit vervangen van uw Volkswagen Jetta aan ons uitbesteden levert u alleen maar voordelen op!