Voorruit vervangen Volkswagen Eos

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Een prima oplossing voor de voorruit vervangen van een Volkswagen Eos

De Volkswagen Eos is de opvolger van de razend populaire Volkswagen Golf. Het is bovendien de eerste coupé die op de markt werd gebracht na de Volkswagen Corrado die eigenlijk uitsluitend op bestelling leverbaar was. Het meer uitgesproken en bovendien publiekelijke karakter van de Volkswagen Eos zorgde er voor dat ze meteen op commercieel vlak een schot in de roos was. Het is dan ook niet zo vreemd dat de Volkswagen Eos vandaag de dag bijzonder veelvuldig in het straatbeeld opduikt. Bent u ook eigenaar van deze auto, maar heeft u jammer genoeg te maken met ruitschade? In dat geval bieden we u graag onze bijzonder interessante oplossing aan op het vlak van voorruit vervangen van uw Volkswagen Eos.

De prijs van een nieuwe voorruit voor een Volkswagen Eos hangt af van de opties. Een standaard voorruit zonder opties kost € 209, een voorruit met regensensor kost € 219 en een paars gecoate voorruit met regensensor kost € 319 zonder montage.

Groen getinte voorruit voor een Volkswagen Eos

€ 209,00

Groen getinte voorruit met regensensor voor een Volkswagen Eos

€ 219,00

Paars gecoate voorruit met regensensor voor een Volkswagen Eos

€ 319,00

Bezorgen met montage aan huis of op het werk

€ 100,00 (NL) - € 130,00 (BE)

Bezorgen zonder montage

€ 40,00 (NL) - € 60,00 (BE)

Hoe ontstaat schade aan uw Volkswagen Eos voorruit?

Schade aan een voorruit van een auto kan op tal van verschillende manieren ontstaan. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan een opspattend steentje dat tegen hoge snelheid tegen de voorruit van uw auto aanvliegt. In het beste geval veroorzaakt deze uitsluitend een vrij onschuldig sterretje, maar ze kan ook meteen een flinke barst veroorzaken. Hetzelfde kan gezegd worden van het ogenblik waarop een vogel of een zwaan tegen de voorruit van uw auto vliegt. De voorruit vervangen van uw Volkswagen Eos zal dan de enige oplossing zijn waarover u beschikt. Dat is helemaal het geval wanneer er sprake is van een verbrijzelde voorruit. Deze kan het gevolg zijn van een ongeval of kan worden veroorzaakt door vandalisme. In dat geval is het bovendien niet meer mogelijk om met de auto in kwestie te rijden waardoor uw Volkswagen Eos voorruit op locatie vervangen zal moeten. Dat is bij ons gelukkig geen probleem.

Kapotte autoruit vervangen voor apk controle

Wanneer u reeds te rade bent gegaan bij één of meerdere van onze concurrenten met betrekking tot de beschadigde voorruit vervangen van uw Volkswagen Eos is de kans groot dat u een paar keer bent geschrokken. Mogelijk is u vertelt dat een kapotte voorruit vervangen bij schade altijd een vereiste is om een afkeuring voor de apk te kunnen voorkomen. Wij kunnen u echter zeggen dat dit absoluut niet het geval is. Bepalend op dit vlak is de omvang en de plaats waar de schade is terug te vinden. Is dit bijvoorbeeld in of buiten het gezichtsveld van de bestuurder? In het eerste geval ontstaat er een zeer groot veiligheidsrisico waardoor u inderdaad een afkeuring voor de apk kunt vrezen. Is er slechts sprake van niet hinderlijke enkele barst in één van de uithoeken van de voorruit en dus buiten uw gezichtsveld? In dat geval heeft u in de meeste gevallen op zich niets te vrezen.

Uw voorruit vervangen van de Volkswagen Eos bij autoruitschade? Wel aan te raden!

Ondertussen weet u dat uw voorruit vervangen van de Volkswagen Eos bij schade dus niet altijd verplicht is. Dit neemt echter niet weg dat het wel aan te raden is. Veel mensen stellen het herstellen van hun beschadigde voorruit echter uit omdat ze denken dat de prijs van een Volkswagen Eos voorruit bijzonder hoog ligt. Dat klopt, wanneer u er voor zou kiezen om een nieuwe, originele voorruit te bestellen. Door gebruik te maken van onze after market voorruiten is dat echter helemaal niet het geval. Bovendien blijft de best mogelijke kwaliteit ook nog eens gegarandeerd. Wij hebben in ieder geval enkele uitstekende redenen op een rijtje gezet waarom het niet zo verstandig is om de schade aan uw voorruit niet te laten herstellen.

  1. Een beschadigde voorruit oogt niet mooi. Veel mensen zijn trots op hun auto, maar autoruitschade kan de uitstraling er van aanzienlijk beïnvloeden.
  2. De stijfheid van het chassis van een auto wordt voor ongeveer 40 procent gerealiseerd door het aanwezige autoglas. Elke vorm van schade heeft hier dan ook een zekere impact op.
  3. De kosten van een Volkswagen Eos voorruit liggen niet noodzakelijkerwijs zo hoog als veel mensen vermoeden. Hierdoor wordt het vervangen van uw kapotte voorruit zo toegankelijk mogelijk gehouden.

Facelift voor de Volkswagen Eos in 2011

Ondanks de explosieve verkoopcijfers die in eerste instantie werden gerealiseerd moet het gezegd dat hier al snel verandering in kwam. De concurrentie voor de Volkswagen Eos nam structureel toe en dat zette een neerwaartse spiraal in gang. Uiteindelijk koos Volkswagen er daarom voor om in 2011 een speciale facelift uit te brengen voor de Volkswagen Eos. Deze facelift moest er voor zorgen dat de Volkswagen Eos terug mee was met haar tijd en daardoor beter opgewassen tegen de toenemende concurrentie. Helaas pakte ook dit niet naar wens uit waarna in 2013 werd besloten om de productie van de Volkswagen Eos stop te zetten.

Voorruit vervangen van uw Volkswagen Eos, maar bent u niet verzekerd?

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zich WA+ of all risk te verzekeren. Dit geldt jammer genoeg niet voor iedereen. De voorruit vervangen van uw Volkswagen Eos terwijl u niet verzekerd bent betekent dan ook dat u altijd volledig zelf zult moeten opdraaien voor de gemaakte kosten. Gelukkig hoeft ook dat geen probleem te zijn. Uw kapotte voorruit vervangen door middel van één van onze after market exemplaren zorgt er namelijk voor dat dit een behoorlijk stuk betaalbaarder wordt. Heeft u er wel voor gekozen om een WA+ of een all risk autoverzekering af te sluiten? In dat geval hebben we nog extra goed nieuws voor u. Bij een voorruit vervangen van een Volkswagen Eos zorgen onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners er dan namelijk voor dat u nog eens tot 150 euro van het eigen risico krijgt kwijtgescholden. Op deze manier komen de kosten voor een nieuwe voorruit van een Volkswagen Eos wel erg laag te liggen. Nieuwsgierig hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Neem dan snel contact met ons op!