Voorruit vervangen Volkswagen Lupo

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Volkswagen Lupo

Op het ogenblik dat er binnen de markt van de miniklasse ruimte was voor een extra voertuig werd er door Volkswagen voor gekozen om uit te pakken met de Volkswagen Lupo. Althans dat is de officiële versie van het verhaal. In de praktijk weten autoliefhebbers en experts namelijk maar al te goed dat de introductie van de nieuwe auto er is gekomen als reactie op het verschijnen van de Seat Arosa. De Volkswagen Lupo ging in productie in het jaar 1998 terwijl de laatste auto van dit type in juli 2005 van de band af rolde. De Volkswagen Lupo was binnen het segment waarin ze werd uitgebracht meteen erg populair. Dit zorgt er voor dat we tot op de dag van vandaag veel van deze auto's in het straatbeeld zien verschijnen. Heeft u ook een Volkswagen Lupo, maar heeft u te maken met een kapotte voorruit als gevolg van een ongeval of vandalisme? In dat geval is onze oplossing op het vlak van voorruit vervangen van uw Volkswagen Lupo een absolute aanrader!

De oorsprong van een beschadigde voorruit

Een voorruit vervangen van een Volkswagen Lupo zult u uiteraard niet willen doen wanneer dit niet absoluut noodzakelijk is. In bepaalde situaties heeft u echter geen andere keuze. Een beschadigde voorruit vervangen bij een sterretje is bijvoorbeeld absoluut niet noodzakelijk, maar een compleet ander verhaal wordt het wanneer het sterretje is uitgegroeid tot een flinke barst of de voorruit volledig is verbrijzeld. In dat geval heeft u geen alternatief meer. Bovendien moet dit ook zo snel mogelijk en nog het liefst van allemaal op locatie gebeuren. Alleen op deze manier heeft u namelijk de mogelijkheid om zo snel mogelijk met uw Volkswagen Lupo terug de weg op te gaan.

Een gebarsten of verbrijzelde Volkswagen Lupo voorruit kan op verschillende manieren ontstaan. Ze kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van steenslag of een ongeval, maar daarnaast kan er ook kwaad opzet in het spel zijn. In het laatste geval zal uw kapotte voorruit zijn ontstaan door vandalisme. In alle gevallen is de autoruit doorgaans zo zwaar beschadigd dat het niet verantwoord is er nog mee verder rijden. Gelukkig kunnen onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners de voorruit vervangen van uw Volkswagen Lupo bij u op locatie.

Razend efficiënt brandstofverbruik

Tussendoor misschien nog even een interessant weetje over de Volkswagen Lupo. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat het één van de efficiëntste auto's is op het gebied van brandstofverbruik die de wereld ooit heeft gezien. De 3L 1.2TDI-uitvoering van dit type van Volkswagen kon dan ook gemakkelijk 33 kilometer rijden met slechts één liter diesel. Dit werd mogelijk gemaakt door verschillende veranderingen door te voeren aan de carrosserie. Op deze manier werd de luchtweerstand immers naar omlaag gehaald. Bovendien werden meerdere delen van de auto vervangen door lichtere materialen zoals aluminium. Het spreekt voor zich dat ook dit gegeven een bijdrage heeft geleverd aan de populariteit van deze Volkswagen Lupo.

Hoeveel kost een nieuwe Volkswagen Lupo voorruit?

Wat kost een autoruit? Het is misschien wel de eerste vraag die mensen zich zullen stellen op het ogenblik dat ze geconfronteerd worden met een kapotte voorruit. Het is wat dit betreft echter belangrijk om er rekening mee te houden dat er op deze vraag meerdere antwoorden mogelijk zijn. We onderscheiden namelijk een originele van een after market voorruit. Deze eerste is voorzien van een merklogo welke er voor zorgt dat ze uitsluitend kan en mag worden verkocht door een erkende merkdealer. Dat geldt niet voor een after market autoruit welke in principe door iedereen kan worden verkocht. Uw voorruit vervangen van de Volkswagen Lupo door gebruik te maken van after market autoglas is op financieel vlak dan ook altijd heel wat interessanter. Het beste van dit alles is echter nog dat er absoluut op geen enkele manier sprake kan zijn van een verschil in kwaliteit. Dit komt omdat:

  • Zowel originele als after market voorruiten in dezelfde fabriek worden geproduceerd.
  • Beide types van autoruiten deel uitmaken van dezelfde productielijn.
  • Onze after market autoruiten altijd worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De prijs van een nieuwe voorruit voor een Volkswagen Lupo is € 139 zonder montage. De kosten voor de montage binnen Nederland zijn € 100 en montage in België kost € 130. De totaalprijs om een voorruit van een Volkswagen Lupo te vervangen komt uit op € 239 binnen Nederland of € 269 voor montage in België.

Een voorruit voor een Volkswagen Lupo

€ 139,00

Een voorruit met zonneband voor een Volkswagen Lupo

€ 189,00

Kiezen voor een after market exemplaar is zeker bij voorruit vervangen de goedkoopste oplossing bij ruitschade. Bovendien hoeft u op dit vlak dus absoluut geen rekening te houden met ook maar enige vorm van kwaliteitsverlies. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

De beste oplossing voor het vervangen van een Volkswagen Lupo voorruit

De voorruit vervangen van uw Volkswagen Lupo zorgt er altijd voor dat u wordt geconfronteerd met extra kosten die u waarschijnlijk niet had zien aankomen. Dat is vervelend, maar hoeft niet altijd een onoverkomelijk probleem te zijn. Het uitbesteden van het vervangen van uw beschadigde voorruit aan één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners zorgt er voor dat u altijd kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Wij hebben de belangrijkste nog even uitgebreid voor u op een rijtje gezet:

  1. Onze experts beschikken over een uitstekende kennis en expertise.
  2. Het vervangen van uw beschadigde autoruit kan op korte termijn gebeuren.
  3. De voorruit vervangen van de Volkswagen Lupo kan gebeuren in één van de servicepunten, maar ook bij u op locatie. Dit is zeer interessant bij een verbrijzelde voorruit of een drukke agenda.
  4. Indien u WA+ of all risk bent verzekerd kunt u rekenen op een kwijtschelding van het eigen risico tot een bedrag van 150 euro.

Wilt u de kosten drukken voor voorruit vervangen van de Volkswagen Lupo of bent u op zoek naar de aantrekkelijkste prijs voor een nieuwe Volkswagen Lupo voorruit? In dat geval mag het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de levering van een nieuwe voorruit met of zonder montage!