Voorruit vervangen Dodge

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw Dodge tegen een scherpe prijs

De broers John & Horace Dodge lagen aan de basis van het merk Dodge. Reeds als kind hadden deze twee kinderen een rasechte passie voor techniek. Het merk Dodge werd opgericht in het jaar 1914 en heeft door de jaren heen een behoorlijke evolutie meegemaakt. In 1928 werd het bijvoorbeeld overgenomen door Chrysler die toen reeds een gevestigde waarde was. Tussen 1998 en 2007 maakte het merk bovendien deel uit van het Duitse concern DaimlerChrysler. Bent u ook de trotse eigenaar van een Dodge, maar bent u tijdens het rijden geconfronteerd met bijvoorbeeld steenslag aan de voorruit? In dat geval bent u hiervoor ongetwijfeld op zoek naar een interessante oplossing. Autoglas Concurrent kan de voorruit vervangen van uw Dodge tegen een bijzonder scherpe prijs en dat zonder dat er ook maar op enige manier hoeft te worden ingeleverd op het vlak van kwaliteit.

Het ontstaan van een sterretje in uw voorruit

Schade die aan de Dodge voorruit ontstaat zal er niet voor zorgen dat de ruit in kwestie in ontelbare stukken uit elkaar spat, in tegendeel. Waar het wel voor kan zorgen is dat er een sterretje ontstaat en dit kleine stukje beschadiging aan de voorruit kan zeer vervelende gevolgen hebben. Een sterretje kan in principe overal opduiken en de exacte plaats is uiteraard bepalend voor de overlast waar het sterretje voor zorgt. Is deze terug te vinden in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan dringt een voorruit vervangen van de Dodge zich op. Is het sterretje gelegen in één van de uithoeken van de voorruit van uw auto? In dat geval hoeft u in principe niet meteen actie te ondernemen, al is dat uiteraard wel steeds aan te raden.

Afkeuring voor apk door sterretje of barst in voorruit

Bovenstaande geeft het eigenlijk reeds aan, een sterretje of barst in de voorruit van uw Dodge kan behoorlijk hinderlijk zijn. Sterker nog, wanneer deze zich in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt is het mogelijk dat deze er door wordt verblind. Een simpele weerkaatsing van het zonlicht of van de koplampen van een tegenligger kan dan ook aanzienlijke gevolgen hebben. Omwille van deze reden is de voorruit vervangen van uw Dodge altijd aan te raden voordat u de controle voor de apk uit laat voeren. Wordt er tijdens deze controle immers vastgesteld dat het sterretje of de barst zich in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt? Dan is de kans bijzonder groot dat de auto wordt afgekeurd voor de apk met alle gevolgen van dien.

Een nieuwe voorruit voor een Dodge hoeft niet veel te kosten

Het spreekt voor zich dat het laten plaatsen van een nieuwe voorruit Dodge altijd gepaard gaat met een bepaalde kostprijs. Deze prijs kan in principe ook vrij hoog uitvallen, zeker wanneer u er voor kiest om een originele voorruit te laten plaatsen. Een dergelijke voorruit is voorzien van een merklogo wat maakt dat ze enkel en alleen door een echte merkdealer kan worden verkocht. Dat is vooral vervelend omdat op deze manier het kostenplaatje zeer aanzienlijk de hoogte in wordt gestuwd. In principe zijn er zo nu en dan wel originele autoruiten op de tweedehandse markt terug te vinden, maar zelfs dan is de prijs nog steeds vrij aanzienlijk.

Voordelig een voorruit vervangen van een Dodge?

Een voorruit vervangen van een Dodge kan dus een zeer dure aangelegenheid zijn, maar er zijn ook alternatieven. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om te kiezen voor een after market autoruit in plaats van een origineel exemplaar? Een after market autoruit wordt vaak uit onwetendheid bestempeld als minder kwalitatief, maar dat is helemaal niet mogelijk. Zowel de fabriek waarin ze worden gemaakt als de productielijn verschillen immers niet in vergelijking met de originele autoruiten voor een Dodge. Dit maakt dat de voorruit vervangen van uw Dodge door een after market autoruit helemaal geen enkel kwaliteitsverlies met zich meebrengt, in tegendeel. Toch kunt u wel gewoon rekenen op een zeer interessante besparing.

Voorruit vervangen voor een Dodge bij Autoglas Concurrent

Een voorruit vervangen van een Dodge levert u zoals u reeds heeft kunnen lezen dus altijd een interessant, financieel voordeel op. Dit is echter niet alles, want u bent ook nog eens altijd verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. De voorruit vervangen uw Dodge uitbesteden aan Autoglas Concurrent zorgt er immers voor dat het vervangen zelf gebeurt door FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze montagepartners beschikken over alle nodige kennis en ervaring om het vervangen op zeer efficiënte en kwalitatieve wijze uit te voeren waardoor u uw favoriete Dodge ook niet lang hoeft te missen. Ook de voorruit vervangen van uw Dodge zonder hoge kosten en met een uitstekende kwaliteit? Doe dan nu een beroep op de mogelijkheden van Autoglas Concurrent!