Voorruit vervangen Tesla

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Zonder zorgen een voorruit vervangen van uw Tesla

Er bestaan op deze planeet zeer veel verschillende bijzondere automerken. Meerdere van deze merken spreken tot de verbeelding, maar ziet u in ons eigen land eigenlijk maar zelden rijden. Eén van deze merken is Tesla. Het betreft hier een Amerikaans automerk dat haar naam te danken heeft aan de elektrotechnicus en natuurkundige Nikola Tesla.
Tesla is een vrij jong merk welke werd opgericht in het jaar 2003. Dit gebeurde door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Het merk werd opgericht met als doel om een elektrische sportwagen op basis van de AC Propulsions T-Zero
te lanceren. Tegenwoordig wint het merk langzaam maar zeker en bovendien wereldwijd aan bekendheid. Dit heeft uiteraard alles te maken met het feit dat er meer oplaadpalen verschijnen en het rijden met een elektrische auto daarom steeds interessanter wordt. Bent u eveneens een eigenaar van een Tesla, maar heeft u de pech gehad geconfronteerd te worden met bijvoorbeeld schade aan uw voorruit? Bent u daarom ook op zoek naar experts die de voorruit vervangen van uw Tesla? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij u precies van dienst kunnen zijn.

Wat te doen bij autoruitschade aan uw Tesla?

Een auto is een gebruiksobject. Dit geldt uiteraard ook voor een Tesla. Dit zorgt er voor dat het niet zelden gebeurt dat er autoruitschade aan uw auto ontstaat. Het kan hierbij gaan om schade aan de carrosserie, maar het komt veel frequenter voor dat er een beschadiging aan de voorruit optreedt. Het eerste waar u misschien aan denkt is het vervangen van uw Tesla voorruit, maar dit is lang niet in alle omstandigheden meteen vereist. Schade aan de auto voorruit ontstaat in het merendeel van de gevallen door steenslag. Dit zorgt er voor dat het sterretje of een barst per definitie overal kan ontstaan. Net de plaats van de beschadiging is uiteindelijk bepalend voor het al dan niet meteen moeten laten vervangen van de voorruit.

Voorruit vervangen van een Tesla voor apk controle

Een voorruit vervangen van een Tesla is dus niet altijd meteen een vereiste. Wanneer er ruitschade in het gezichtsveld van de bestuurder is terug te vinden, zal uw Tesla voorruit vrijwel altijd moeten worden vervangen. In dit geval kan het immers gebeuren dat de bestuurder tijdens het rijden wordt gehinderd door bijvoorbeeld een reflectie van zonlicht of de koplamp van een tegenligger. Op zich lijkt dit niet zo'n groot probleem te zijn, maar het brengt enorme risico's met zich mee voor niet alleen de veiligheid van de inzittenden van de auto, maar ook voor de personen die zich verder nog op de weg bevinden. De voorruit vervangen van uw Tesla voordat u naar de apk controle gaat is in dit geval dan ook absoluut een vereiste.

Zorgt bovenstaande er voor dat het helemaal niet noodzakelijk is om uw Tesla voorruit te vervangen wanneer de schade zich niet in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt? Ja en nee. Uiteraard wilt u graag dat uw Tesla altijd over de meest optimale uitstraling beschikt. Vanwege deze reden is het zo snel mogelijk laten herstellen van een beschadigde voorruit dan ook altijd aan te raden. Bovendien wordt de stijfheid van het chassis van een auto voor het overgrote merendeel bepaald door het glas dat er in is terug te vinden. Op dit vlak is het dan ook steeds de moeite waard om een beschadigde autoruit snel te laten vervangen.

Hoe besparen op voorruit vervangen bij een Tesla?

U kunt er in principe vrij eenvoudig voor kiezen om een besparing te realiseren met betrekking tot het vervangen van uw Tesla voorruit. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat er een verschil bestaat tussen een originele en een after market autoruit. Een originele autoruit is de enige die is voorzien van een merklogo. Dit zorgt er voor dat ze enkel en alleen mag worden verkocht door een erkende merkdealer. Het resultaat is een zeer dure prijs die lang niet voor iedereen zomaar tot de financiële mogelijkheden zal behoren. Een after market autoruit garandeert u steeds dezelfde kwaliteit, maar dan wel tegen heel wat lagere kosten. Een voorruit vervangen van een Tesla met een after market autoruit van Autoglas Concurrent is dan ook altijd de meest interessante keuze.

De toekomst van het merk Tesla

De voorbije jaren zijn er verschillende Tesla auto's op de markt verschenen. Het is echter vooral uitkijken naar de toekomst van het merk. Steeds meer landen en steden investeren namelijk behoorlijke bedragen in het voorzien van elektrische laadpalen. In 2017 is de Tesla Model 3 op de markt gekomen. Dit model werd gepresenteerd op 31 maart 2016 en werd meteen een absolute hit. In slechts enkele dagen tijd rolden zomaar even 232.000 bestellingen binnen bij Tesla. Ook wanneer u dus nog geen eigenaar bent van een Tesla en u er wel graag één zou willen aanschaffen krijgt u daar in de toekomst ongetwijfeld de mogelijkheid toe.

Voorruit vervangen van de Tesla uitbesteden of zelf doen?

Wij bieden onze klanten twee verschillende mogelijkheden aan. In eerste instantie kunt u bij ons namelijk gewoon een voordelige after market autoruit aanschaffen en de beschadigde voorruit zelf vervangen, maar daarnaast kunt u dit karwei ook uitbesteden. De voorruit vervangen van de Tesla aan ons uitbesteden zorgt er voor dat dit wordt uitgevoerd door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze experts garanderen u steeds het best mogelijke eindresultaat en bovendien kunt u zo snel mogelijk met uw Tesla terug de weg op. Ook op zoek naar een oplossing op maat voor de voorruit vervangen van uw Tesla? Zoek dan niet verder en ontdek vandaag nog wat wij ook voor u kunnen betekenen!