Voorruit vervangen Rolls Royce

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw Rolls Royce doet u hier!

Een Rolls Royce is misschien wel één van de meest tot de verbeelding sprekende auto's ter wereld. Dit heeft voor een niet onbelangrijk deel te maken met het feit dat ze diverse malen haar opwachting maakte in films. Een Rolls Royce is dan ook een bijzonder aantrekkelijke auto die over een luxueuze uitstraling beschikt. Ze worden dan ook veelal geassocieerd met de 'rich and famous' terwijl enkele van de eerste modellen onder verzamelaars voor een klein fortuin worden verhandeld. Als liefhebber en waarschijnlijk ook eigenaar van een Rolls Royce bent u jammer genoeg niet vrijgesteld van mogelijke schade aan uw auto. Denk bijvoorbeeld maar eens aan schade door steenslag. Een sterretje of barst in de voorruit van uw waardevolle Rolls Royce is dan ook iets wat u het liefst van allemaal zo snel mogelijk zult willen laten verhelpen. In dat geval kunnen wij u een zeer interessante oplossing voorschotelen die niet alleen voordelig, maar ook nog eens uiterst kwalitatief is.

Geschiedenis van het merk Rolls Royce

Veel mensen denken tot op de dag van vandaag nog steeds dat het merk Rolls Royce pas ontstond in 1973. De realiteit is echter anders. Het merk Rolls Royce ontstond namelijk in het jaar 1906. Het bedrijf dat het merk op de markt had gebracht, namelijk Rolls Royce Limited ging echter failliet in het jaar 1971. Het waren vooral de kosten die gepaard gingen met het ontwikkelen van de RB211-turbofan die aan de basis zouden hebben gelegen van het faillissement. Er volgde een nationalisering omdat men het merk toch niet verloren wou laten gaan. In het jaar 1973 werd de autodivisie vervolgens afgesplitst als Rolls Royce Motors. Zij werd op haar beurt geprivatiseerd in het jaar 1987. Vandaag de dag wordt het merk Rolls Royce uitgevoerd door Rolls-Royce Motor Cars, een divisie van het Duitse BMW. Twee auto's die onder deze vlag zijn uitgebracht zijn de in 2003 geproduceerde Rolls Royce Phantom en de Rolls Royce Ghost uit 2010.

Schade aan uw Rolls Royce voorruit

Het staat als een paal boven water dat het merk Rolls Royce over een uitstekende kwaliteit beschikt. Dit is bovendien eveneens terug te zien in het grote prijskaartje dat aan deze auto's is verbonden. Toch schuilt schade vaak slechts in een klein hoekje. Neem nu bijvoorbeeld schade door steenslag. Tijdens een autorit kan iedereen het zomaar meemaken dat er een steentje tegen de voorruit terechtkomt waarna een barst ontstaat. In tegenstelling tot bij een zij- en achterruit is de voorruit altijd gemaakt van gelaagd glas. Dit is nodig om de inzittenden van de auto optimaal te kunnen beschermen bij autoruitschade. In tegenstelling tot een andere autoruit zal de voorruit dan ook niet in ontelbare stukken uit elkaar spatten.

Toch kan de voorruit vervangen van uw Rolls Royce bij een sterretje of barst noodzakelijk zijn. De voorruit van uw kostbare auto mag dan niet zomaar uit elkaar spatten, dat neemt niet weg dat ook een sterretje kan zorgen voor heel wat gevaarlijke situaties. Is ze in het gezichtsveld van de bestuurder gelegen? Dan zal de voorruit vervangen van de Rolls Royce noodzakelijk zijn voordat de apk controle wordt uitgevoerd. Bij de apk controle kan dergelijke schade er namelijk zomaar voor zorgen dat uw Rolls Royce wordt afgekeurd.

Hoeveel kost een nieuwe Rolls Royce voorruit?

Als eigenaar van een Rolls Royce zult u uitsluitend genoegen willen nemen met het beste van het beste. U zult dan ook niet willen besparen op de kosten van een nieuwe voorruit wanneer dit kwaliteitsverlies met zich meebrengt. Wat zou u er echter van zeggen mochten we u vertellen dat het mogelijk is om een scherp geprijsde nieuwe voorruit te kunnen kopen zonder dat er hoeft te worden ingeleverd op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid? Een voorruit vervangen van een Rolls Royce door middel van een after market exemplaar Autoglas Concurrent zorgt er namelijk voor dat u altijd bent verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bovenstaande wordt gerealiseerd door het feit dat een after market autoruit niet over een merklogo beschikt. Dit lijkt op het eerste zicht slechts een visueel verschil, maar dat is het niet. Het ontbreken van een dergelijk merklogo zorgt er namelijk voor dat deze autoruiten door iedereen verkocht mogen worden. Hierdoor wordt het prijskaartje aanzienlijk gedrukt waardoor de voorruit vervangen van uw Rolls Royce bij schade u niet noodzakelijk handenvol geld dient te kosten.

Zelf de voorruit vervangen van uw Rolls Royce of besteed u dit uit?

Op het vlak van voorruit vervangen van de Rolls Royce beschikt u over verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om het vervangen uit te besteden aan één van de FOCWA-gecertificeerde partners van Autoglas Concurrent, maar daarnaast is het ook mogelijk om het vervangen zelf te doen. Wij zorgen er namelijk voor dat onze klanten ook gewoon een nieuwe after market voorruit bij ons kunnen bestellen zonder dat ze er ook de montage bij moeten nemen. Heeft u bijvoorbeeld zelf een autogarage of bent u bijvoorbeeld een hobbyist en wilt u daarom zelf de voorruit vervangen van uw Rolls Royce? Ook dan helpen wij u graag verder!