Voorruit vervangen Pontiac

Nu ook met werkplaatsen in België
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Voorruit vervangen van een Pontiac tegen een zachte prijs

Het Amerikaanse automerk Pontiac verkocht auto's op de Amerikaanse, Canadese en Mexicaanse markt tussen 1926 en 2010. Het merk behoorde toe aan het bedrijf General Motors en bevond zich binnen het segment van GM in de middenklasse. Het merk stond er in het bijzonder om bekend sportieve en veelal zeer prestatiegerichte auto's te verkopen. 27 april 2009 vormt een gitzwarte bladzijde in de geschiedenis van de autowereld. Op deze dag besloot General Motors namelijk om niet meer verder te gaan met het merk Pontiac. Het was een beslissing die vooral uit financiële overwegingen werd gemaakt. De laatste Pontiac rolde dan ook op 25 november 2009 van de band. Het feit dat er geen Pontiacs meer worden geproduceerd maakt ze tot een bijzonder interessant verzamelitem. Bovendien rijden deze auto's heerlijk. Bent u nog een trotse bezitter van een Pontiac? Dan wilt u deze ongetwijfeld in zo optimaal mogelijke staat houden. Een beschadigde voorruit vervangen van een Pontiac door Autoglas Concurrent zorgt er in ieder geval voor dat u steeds kunt genieten van de best mogelijke uitstraling en veiligheid.

Hoe ontstaat een beschadigde Pontiac voorruit?

Beschadigingen aan een Pontiac voorruit uiten zich altijd in de vorm van sterretje of flinke barst. In tegenstelling tot bij een zij- of achterruit hoeft u er dus helemaal niet voor te vrezen dat deze in ontelbare stukken uit elkaar spat. Dat zal immers niet gebeuren. Dit komt omdat de voorruit van een Pontiac is gemaakt van gelaagd glas. Het betreft hier een ruit die bestaat uit meerdere glaslagen met daar tussen een klevende, plastic folie. Deze folie kleeft aan beide zijden wat er voor zorgt dat eventueel beschadigd glas bij elkaar kan worden gehouden. Bovendien wordt gelaagd glas tijdens het productieproces een extra sterkte meegegeven door het eerst snel te verhitten en vervolgens langzaam terug af te laten koelen. Het feit dat er alleen een sterretje of barst kan ontstaan in uw voorruit zorgt er echter niet voor dat de voorruit vervangen van uw Pontiac in bepaalde gevallen niet aan te raden is.

De hoge kostprijs van een originele Pontiac autoruit

Veel mensen zijn er zich niet van bewust dat de aankoopprijs van hun nieuwe Pontiac voorruit sterk afhankelijk is van het type autoruit waarvoor ze kiezen. In het merendeel van de gevallen kiezen mensen immers voor een originele autoruit. De voorruit vervangen van uw Pontiac door middel van een dergelijke autoruit die is voorzien van een merklogo kost u echter een behoorlijke hoeveelheid geld. Dit heeft alles te maken met het feit dat dergelijke autoruiten niet door alle partijen verkocht mogen worden. Alleen een erkende merkdealer is hiervoor gerechtigd. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een tweedehands originele autoruit te gebruiken voor de voorruit vervangen van de Pontiac, maar zelfs dan bent u meestal nog duurder uit in vergelijking met een nieuw after market exemplaar.

Verschil tussen een originele en een after market autoruit

Een voorruit vervangen van een Pontiac door middel van een after market autoruit brengt geen enkel verschil in kwaliteit met zich mee, in tegendeel. Het enige structurele verschil tussen de beide type autoruiten is dan ook terug te vinden in het feit dat alleen een originele autoruit over een merklogo beschikt. Op vlak van kwaliteit is er geen verschil mogelijk waardoor de voorruit vervangen van uw Pontiac door middel van een after market autoruit altijd het interessantst is. We kunnen zeer eenvoudig concluderen dat er geen kwaliteitsverschil mogelijk is omdat zowel de fabriek als de productielijn waar beide type autoruiten in worden geproduceerd precies dezelfde zijn.

Voorruit vervangen van uw Pontiac door Autoglas Concurrent

De voorruit vervangen van uw Pontiac door gebruik te maken van een betaalbare en uiterst kwalitatieve after market autoruit is mooi meegenomen, maar wat te doen met het vervangen zelf? Om er zeker van te zijn dat we onze klanten ook op dit vlak de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden hebben we er voor gekozen om dit uit te besteden aan één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze vakmannen beschikt over een bijzonder lange ervaring en hebben zodoende alles in huis om de voorruit vervangen van een Pontiac op zo efficiënt mogelijke wijze uit te voeren. In vergelijking met verschillende andere partijen hoeft u bij ons dan ook nooit lang te wachten en kunt u in een mum van tijd met uw Pontiac terug de weg op. Bent u eveneens op zoek naar een partij die u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding weet aan te bieden voor het voorruit vervangen van uw Pontiac? Zoek dan niet verder en doe een beroep op Autoglas Concurrent!