Voorruit vervangen MG

Snelle service en levering
Betaal vooraf of bij de monteur
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw MG, efficiënt en betaalbaar

Het Britse automerk MG werd opgericht in het jaar 1924. Reeds vanaf het begin stond dit merk in de boeken als de producent van sportwagens. Dit komt omdat ze steevast werden ingezet in racewedstrijden en daar doorgaans ook mooie posities in wisten neer te zetten. Toch ging het MG niet altijd voor de wind, in tegendeel. In het jaar 1980 werd de productie immers even gestaakt. In de jaren tussen 1982 en 1990 betroffen de MG's eigenlijk niets anders dan gewoon herlabelde en niet zelden getunede Maestro's, Montego's en Metro's. In 2005 ging het moederbedrijf van MG failliet waardoor voor altijd het doek over dit automerk bleek te vallen. Niemand had dan ook kunnen vermoeden dat op 29 mei van 2006 de eerste MG TF's van de band zouden rollen in het Engelse Longbridge. Bent u eigenaar van een MG auto, maar zit u opgescheept met een voorruit met bijvoorbeeld schade door steenslag? Ontdek dan de interessante mogelijkheden op het vlak van voorruit vervangen van uw MG bij Autoglas Concurrent!

Een beschadigde voorruit is vervelend

Iedereen zal het er ongetwijfeld over eens zijn dat een beschadigde voorruit behoorlijk vervelend kan zijn. In tegenstelling tot bij met name de zij- en achterruiten van een auto mag het dan wel zo zijn dat schade zich in de voorruit uit onder de vorm van een sterretje, toch kan ze het zicht van de bestuurder belemmeren. Het feit dat er bij schade een sterretje of barst ontstaat wordt veroorzaakt door het feit dat de voorruit altijd is gemaakt van gelaagd glas. Het betreft hier een autoruit die bestaat uit meerdere glaslagen waar tussenin een laag PVB folie

is terug te vinden. Deze folie heeft aan beide zijden een klevende werking waardoor het glas bij breuk niet zomaar in ontelbare stukken uit elkaar zal spatten. Dit zorgt voor een extra gevoel van veiligheid voor zowel de bestuurder als de passagiers. Toch, een voorruit vervangen van een MG kan ook bij een sterretje of barst in de voorruit soms een vereiste zijn.

Mogelijke afkeuring voor de apk

In bepaalde gevallen kan een sterretje of barst in de voorruit immers wel degelijk als gevolg hebben dat de auto wordt afgekeurd voor de apk. Dit is zo wanneer de ruitschade in het gezichtsveld van de bestuurder is gelegen. In dat geval zou bijvoorbeeld zelfs een gewone reflectie er reeds voor kunnen zorgen dat de bestuurder wordt verblind. Het feit dat op deze manier niet alleen de inzittenden van de auto, maar ook andere mensen in gevaar kunnen worden gebracht zorgt er voor dat een afkeuring voor de apk eigenlijk vrij voor de hand liggend is. Wilt u een dergelijke afkeuring en alle vervelende gevolgen nadien voorkomen? Dan is tijdig de voorruit vervangen van uw MG ongetwijfeld een aanrader!

Besparen op een voorruit vervangen van een MG? Geen probleem!

Een voorruit vervangen van een MG is in bepaalde gevallen dus echt noodzakelijk, maar wat wanneer u daarvoor niet zomaar voldoende budget voor handen heeft? Het is namelijk algemeen bekend dat het aanschaffen van een nieuwe MG voorruit behoorlijk wat geld kan kosten. Dat is inderdaad zo, tenminste wanneer u kiest voor een originele autoruit met merklogo. Deze autoruiten mogen immers enkel en alleen worden verkocht door een erkende merkdealer wat zorgt voor een zeer stevig prijskaartje. Wilt u kunnen genieten van een even kwalitatieve, maar veel voordeligere autoruit voor uw MG? In dat geval bieden we u graag een after market autoruit aan.

Een voorruit vervangen van de MG met één van de after market autoruiten van Autoglas Concurrent is zo interessant omdat het veel voordeliger is en dat zonder dat er ook maar sprake kan zijn van enig kwaliteitsverlies. Niet alleen de fabriek waarin de beide type autoruiten worden geproduceerd, maar ook de productielijnen zijn immers identiek. Dit maakt dat de after market autoruiten van Autoglas Concurrent worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen. De voorruit vervangen van een MG kan op deze manier dus pas echt met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De voorruit vervangen van uw MG uitbesteden aan Autoglas Concurrent

Eenmaal een nieuwe MG voorruit gekocht tegen een voordelige prijs bij Autoglas Concurrent moet ze uiteraard nog worden geplaatst. Het vervangen van de beschadigde voorruit van uw MG gebeurt bij Autoglas Concurrent altijd door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Dit zijn echte vakmannen die niet alleen het vervangen op zo kwalitatief mogelijke wijze, maar tevens op de meest efficiënte wijze kunnen voltrekken. Op deze manier geniet u altijd van een subliem eindresultaat terwijl u binnen de kortste keren terug de weg op kunt met uw favoriete MG auto.