Voorruit vervangen Lexus

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

De voorruit vervangen van uw Lexus? Geen probleem!

Het automerk Lexus ontstond in het jaar 1989. De reden achter het ontstaan van het merk is niet ver te zoeken. Het Toyota-concern was immers al eerder op zoek naar een mogelijkheid om uit te pakken met een luxedivisie. Uiteindelijk wist men daar met de komst van de Lexus in te slagen. In het bijzonder op de Noord-Amerikaanse markt slaagde het merk er binnen de kortste keren in om de concurrentie aan te gaan met reeds gevestigde waarden zoals Audi, BMW, Jaguar en uiteraard ook Mercedes-Benz. De eerste Lexus die op de Europese markt verscheen was niet zomaar een auto, maar wel een heuse limousine voorzien van een V8-motor. Het betrof hier de Lexus LS 400. Inmiddels zijn er uiteraard heel wat andere Lexus auto's verschenen zoals met name de Lexus LFA, de Lexus LS evenals de Lexus ES en IS. Bent u de trotse eigenaar van een Lexus, maar heeft uw voorruit tijdens een ritje schade opgelopen door steenslag? Autoglas Concurrent helpt u graag verder op het vlak van de voorruit vervangen van uw Lexus.

Een barst in uw voorruit kan gevaarlijk zijn

In tegenstelling tot bij de zij- en achterruiten van een auto zal een voorruit nooit zomaar uit elkaar spatten bij schade. Dat is voor veel mensen reeds een pak van hun hart. Toch hoeft dit niet te betekenen dat het ontstaan van een barst in uw voorruit geen vervelende gevolgen kan hebben, in tegendeel. De impact dat de ruitschade in kwestie kan hebben is afhankelijk van de precieze locatie waar deze is gelegen. Is de barst gelegen in één van de uiterste hoeken van de voorruit? Dan hoeft deze op zich geen groot probleem te vormen. Bevindt ze zich meteen in het gezichtsveld van de bestuurder? Dan loopt u bij het maken van een autorit een niet onbelangrijk risico en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Bovendien moet u in deze situatie met een extra potentieel nadeel rekening te houden.

Mogelijke afkeuring voor de apk

De voorruit vervangen van uw Lexus kan ook bij een autoruitschade immers een vereiste zijn om goedgekeurd te worden voor de apk. Een ruitschade dat in het gezichtsveld van de bestuurder is terug te vinden vormt immers een niet onbelangrijk gevaar. Dit is bovendien niet alleen zo voor de inzittenden van het voertuig, maar tevens voor de andere mensen die zich op dat ogenblik op straat bevinden. Omwille van dit gegeven kan een barst in uw voorruit perfect een reden zijn om afgekeurd te worden voor de apk. Tijdig de voorruit vervangen van de Lexus kan dit gelukkig wel voorkomen. Wilt u dit vooral uitstellen omdat u torenhoge kosten vreest? Autoglas Concurrent biedt u op dit vlak de meest interessante oplossing aan.

Geen torenhoge kosten voor een nieuwe Lexus voorruit

De veronderstelling dat een voorruit vervangen van een Lexus altijd gepaard gaat met een zeer hoge prijs is namelijk helemaal niet correct. Om de juiste keuze te kunnen maken is het allereerst van belang om er rekening mee te houden dat er twee verschillende soorten autoruiten bestaan. We onderscheiden op dit vlak een originele nieuwe Lexus voorruit, maar ook een zogenaamde after market autoruit. De voorruit vervangen van een Lexus door middel van een after market exemplaar is altijd veel voordeliger en dat ondanks het feit dat er niet ingeleverd hoeft te worden op het vlak van kwaliteit. Hoe dat precies mogelijk is? Zeer eenvoudig.

Een originele Lexus voorruit is steeds voorzien van een merklogo. Alleen maar de aanwezigheid van dit merklogo zorgt voor de hoge prijs. Dit komt omdat dit logo er voor zorgt dat de verkoop ervan uitsluitend is toegestaan voor erkende merkdealers. Zo nu en dan worden er dan wel eens originele autoruiten op de tweedehandse markt aangeboden, maar zelfs dan zijn ze doorgaans nog duurder in vergelijking met after market autoruiten. Op vlak van kwaliteitsverschil heeft u in ieder geval helemaal niets te vrezen. Dit kunnen we u met alle zekerheid garanderen omdat zowel de originele als de after market autoruiten niet alleen in dezelfde fabriek worden gemaakt, maar ook onderdeel uitmaken van dezelfde productielijn. Bovendien worden de after market autoruiten van Autoglas Concurrent geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen waardoor de best mogelijke kwaliteit altijd is gewaarborgd.

Vakkundig de voorruit vervangen van uw Lexus door Autoglas Concurrent

De voorruit vervangen van uw Lexus door middel van een after market autoruit levert u dus altijd een zeer interessant financieel voordeel op. Dat is mooi meegenomen, maar wie gaat de beschadigde autoruit nu precies vervangen voor het nieuwe exemplaar? Als u deze zelf niet kunt vervangen, kan de voorruit vervangen van de Lexus bij ons gebeuren door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze vakmannen beschikken reeds over een jarenlange ervaring en hebben een uitstekende expertise weten te verwerven. Op deze manier kan uw Lexus voorruit vervangen worden op niet alleen een zo kwalitatief mogelijke wijze, bovendien kunt u op zeer korte termijn met uw herstelde auto terug de weg op. Wilt u ook de voorruit vervangen van uw Lexus? Aarzel dan niet langer en kies er voor om een beroep te doen op de uitstekende dienstverlening van Autoglas Concurrent!

voorruit vervangen Lexus