Voorruit vervangen Volkswagen / VW Crafter

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Ga direct naar:

 

Zonder zorgen de kapotte voorruit vervangen van uw Volkswagen Crafter

Op het ogenblik dat u geconfronteerd wordt met een beschadigde voorruit bij uw Volkswagen Crafter is het vanzelfsprekend dat u deze zo snel mogelijk en zonder zorgen zult willen laten verhelpen. Een VW Crafter is dan ook een bedrijfsvoertuig wat er voor zorgt dat u mogelijk uw werk niet meer naar best vermogen kunt uitvoeren. Een kapotte voorruit vervangen van uw VW Crafter kan uitstekend gebeuren door één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners en dat ook nog eens zonder dat u rekening moet houden met hoge kosten. Wilt u hier graag meer over te weten komen? We vertellen u alles over onze interessante oplossing met betrekking tot de voorruit vervangen van een VW Crafter op deze pagina!

Gemaakt in samenwerking met Mercedes-Benz

De VW Crafter is voor Volkswagen altijd een beetje een anonieme auto geweest. Dat is opvallend, want de VW Crafter is verschenen in erg veel verschillende uitvoeringen en bovendien behaalde ze meer dan behoorlijke verkoopcijfers. Uiteraard heeft de gedeeltelijke anonimiteit vooral te maken met het feit dat dit een uitsluitend zakelijk voertuig is. Als opvolger van de Volkswagen LT moest ze bovendien een zekere standaard in stand houden. Wist u bovendien dat de VW Crafter net als haar voorganger is geproduceerd in samenwerking met het Duitse Mercedes-Benz? Deze samenwerking zorgde er voor dat dit laatste merk kon uitpakken met een soortgelijke Mercedes-Benz Sprinter.

Wanneer is een kapotte voorruit vervangen van de VW Crafter verplicht?

Is een voorruit vervangen bij schade altijd verplicht? Het is een vraag die veel mensen die eigenaar zijn van een Volkswagen Crafter zich regelmatig stellen. Dit komt vooral omdat veel van onze concurrenten hun klanten graag willen doen geloven dat dit wel degelijk altijd het geval is. De realiteit is echter anders. De beschadigde voorruit vervangen van uw VW Crafter is namelijk uitsluitend noodzakelijk om een afkeuring voor de apk te kunnen voorkomen op het ogenblik dat een enkele barst hinderlijk is voor de bestuurder van de auto. Is er bijvoorbeeld een barst recht in uw gezichtsveld gelegen? In dat geval kunt u zich maar beter meteen op gepaste wijze informeren over de geldende Volkswagen Crafter voorruit kosten. Het niet laten verhelpen van deze ruitschade kan namelijk als gevolg hebben dat er een afkeuring volgt voor de apk. Het spreekt voor zich dat u deze echter graag koste wat het kost zult willen vermijden.

De kosten op vlak van voorruit vervangen van een VW Crafter beperken

Wat kost een nieuwe voorruit kopen voor uw VW Crafter? Het is een vraag waar we niet zomaar een antwoord op kunnen geven. Dit heeft alles te maken met het feit dat de kostprijs die moet worden betaald wordt bepaald door meerdere factoren. Het belangrijkste punt op dit vlak is het soort voorruit waar gebruik van wordt gemaakt. U heeft op dit vlak de keuze tussen:

  1. Een originele voorruit
  2. Een after market voorruit

In het merendeel van de gevallen kiezen mensen er nog steeds automatisch voor om over te gaan tot het kopen van een originele voorruit door de kapotte Volkswagen Crafter voorruit te vervangen bij de merkdealer. Op zich is daar uiteraard niets mis mee, maar daar staat wel een zeer hoog prijskaartje tegenover. Deze hoge kostprijs wordt niet veroorzaakt door een betere kwaliteit in vergelijking met een after market voorruit, maar wel door de aanwezigheid van een merklogo. Dit merklogo zorgt er immers voor dat er een restrictie geldt op het vlak van verkoop. Enkel erkende merkdealers mogen in eerste instantie deze originele voorruiten verkopen. Zo nu en dan zijn er dan wel op de tweedehandse markt terug te vinden, maar zelfs daar ligt de aankoopprijs nog steeds erg hoog.

Volkswagen Crafter in verschillende uitvoeringen

Nu u reeds een bepaald zicht heeft op de mogelijkheden om de prijs van de nieuwe VW Crafter voorruit te beperken kunnen we nog even verder ingaan op de verschillende uitvoeringen waar deze auto in verkrijgbaar is. Het is namelijk zo dat de Volkswagen Crafter niet uitsluitend kan worden aangekocht als normale bestelwagen. Ze is dan ook verkrijgbaar als passagiers uitvoering en bovendien is er een speciale pick-up variant. Om het aanbod helemaal compleet te maken kan de VW Crafter ook worden besteld als leeg chassis. Dit zorgt er voor dat deze zakelijke auto van Volkswagen een behoorlijk brede doelgroep weet te bereiken.

Een kapotte voorruit vervangen van een Volkswagen Crafter uitbesteden

Wat kost een nieuwe voorruit plaatsen wanneer u er voor kiest om dit uit te besteden aan een echte expert als u deze expertise niet zelf in huis heeft? Het is naast de kosten voor een VW Crafter voorruit de tweede vraag die u zich ongetwijfeld zult stellen. De kosten om de voorruit te vervangen van uw Volkswagen Crafter kunnen eveneens flink worden beperkt. Om dit karwei uit te voeren doen wij echter wel steeds een beroep op één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze experts zijn een uitblinkers in hun vak waardoor de voorruit vervangen van uw Volkswagen Crafter altijd op meest optimale wijze kan gebeuren. Daarnaast kunnen deze experts ook op locatie komen wat uiteraard mooi meegenomen is bij met name een compleet verbrijzelde voorruit.