Voorruit vervangen Kia

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

De beste prijs voor uw voorruit vervangen Kia

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de populairste, voordelige automerken ter wereld. Het merk maakt tegenwoordig onderdeel uit van de Hyundai Motor Company en houdt zich niet uitsluitend bezig met het ontwikkelen van personenauto's, maar ook van bedrijfsvoertuigen. Ondanks het feit dat Kia tegenwoordig uiteraard het bekendst is omwille van de auto's die ze produceert was dat niet altijd het geval. Wist u bijvoorbeeld dat Kia in eerste instantie fietsen en motorfietsen produceerde? Een belangrijke mijlpaal voor het automerk Kia werd bereikt in het jaar 2005. Toen was het merk voor het eerst terug te vinden in de top 10 van Nederlandse autoverkopen. Bent u ook de trotse eigenaar van een Kia, maar bent u geconfronteerd met een sterretje door steenslag? Ontdek in dit artikel de beste en financieel interessantste oplossing voor uw voorruit vervangen Kia!

Een sterretje door steenslag in voorruit van uw Kia

Een Kia is een mooie, kwalitatieve auto waar eigenaars terecht trots op zijn. Toch schuilt een ongelukje slechts in een klein hoekje. Een voorruit vervangen Kia kan dan ook bijvoorbeeld noodzakelijk zijn in het geval er schade door steenslag ontstaat. Ondanks het feit dat de voorruit van een Kia is gemaakt van gelaagd glas kan het verschijnen van een sterretje toch niet onaanzienlijke gevolgen hebben. Dit sterretje kan bijvoorbeeld verschijnen in het gezichtsveld van de bestuurder waardoor ze het zicht op de weg (deels) kan verhinderen. Dit vormt een niet onbelangrijk gevaar voor zowel de bestuurder van de auto als de mensen op de weg. Uw voorruit vervangen Kia is dan vaak de enige oplossing.

Het dure productieproces van een autoruit

Dat er met een voorruit vervangen Kia heel wat kosten gepaard kunnen gaan is op zich niet zo vreemd. Wanneer we een blik werpen op de productiemethode van autoglas wordt immers al snel duidelijk dat er heel veel energie voor is vereist. Energie kost vandaag de dag een behoorlijke som geld waardoor de basis voor de kostprijs meteen is gelegd. Dit is bovendien niet alles. Voor het maken van één enkele autoruit zijn immers drie mallen nodig. Ook het ontwikkelen van een dergelijke mal mag op vlak van kostprijs niet worden onderschat. De gemiddelde prijs voor één enkele mal is dan ook gelegen rond de 350.000 euro.

Een after market voorruit, financieel veel interessanter

Bovenstaande neemt niet weg dat een voorruit vervangen Kia eveneens kan gebeuren tegen een veel lagere kostprijs, namelijk door te kiezen voor een after market exemplaar. Er voor kiezen om gebruik te maken van een after market voorruit zorgt er voor dat u kiest voor een exemplaar dat niet is voorzien van een merklogo. Het ontbreken van dit merklogo zorgt niet voor een verschil in kwaliteit, maar maakt wel dat ze kan worden verkocht door elke partij. Dit geldt niet voor een originele autoruit met merklogo. Deze mag immers uitsluitend door een officiële merkdealer worden verkocht. In principe kunt u er dan wel voor kiezen om een tweedehandse, originele autoruit aan te schaffen, maar ook deze zal nog steeds heel wat duurder zijn in vergelijking met een nieuw, after market exemplaar. Dit zorgt er voor dat kiezen voor deze laatste mogelijkheid eigenlijk altijd het interessantst is.

Voorruit vervangen Kia voor APK controle

Staat er een APK controle voor uw Kia op het programma? In dat geval is het bij schade vaak van cruciaal belang om deze te laten herstellen voordat u uw auto laat keuren. Een voorruit vervangen Kia is overigens niet altijd een vereiste. Uw auto zal bijvoorbeeld niet voor APK worden afgekeurd wanneer het sterretje is terug te vinden in één van de uithoeken van de voorruit. In deze situatie vormt ze namelijk voor niemand een direct gevaar. Is het sterretje wel in het gezichtsveld van de bestuurder gelegen? Dan is het herstellen er van een vereiste om goedgekeurd te worden voor APK.

Gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding bij Autoglas Concurrent.nl

Uw voorruit vervangen Kia terwijl u kunt rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? In dat geval is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om een beroep te doen op de diensten van Autoglas Concurrent.nl. Wij maken het voor onze klanten niet alleen mogelijk om een nieuwe voorruit Kia aan te schaffen tegen een verrassend scherpe prijs, daarnaast wordt de beschadigde autoruit ook nog eens vervangen door FOCWA-gecertificeerde partners. Ook uw voorruit vervangen Kia tegen de meest interessante voorwaarden? Dan mag het alvast duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij Autoglas Concurrent.nl aan het juiste adres bent!