Ruitschade oplossen met goedkope after market autoruit

Ruitschade oplossen met goedkope after market autoruit

Wanneer u te maken heeft met ruitschade aan uw autoruit zult u deze zo snel mogelijk willen laten herstellen of oplossen. Ruitschade zorgt er namelijk voor dat de uitstraling van uw auto wordt beperkt, maar daarnaast kan het ook nog eens zeer gevaarlijk zijn. Stelt u zich bijvoorbeeld maar eens voor dat er een sterretje verschijnt in het gezichtsveld van de bestuurder. De weerkaatsing van het zonlicht of van met name de koplampen van een tegenligger kan er reeds voor zorgen dat u het zicht op de weg verliest met alle gevolgen van dien. Heeft u ook te maken met ruitschade bij uw auto en wilt u deze laten herstellen, maar bent u een beetje bang voor het prijskaartje dat daarvoor in rekening wordt gebracht? Wij van Autoglas Concurrent.nl garanderen u de scherpst mogelijke prijs!

Zorgt ruitschade voor afkeuring bij APK?

Wanneer u een expert vraagt welke gevolgen ruitschade aan de voorruit van uw auto kan hebben voor de keuring bij APK zal deze u meer dan waarschijnlijk aangeven dat dergelijke ruitschade zorgt voor een afkeuring. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Om vast te stellen of de ruitschade daadwerkelijk van doorslaggevend belang zal zijn voor het APK moet er vooral gekeken worden naar de plaats waar de autoruitschade zich precies bevindt. Is het sterretje terug te vinden in een uithoek van de voorruit? In dat geval zal deze niet zorgen voor een afkeuring voor APK. Bevindt de beschadiging zich in het gezichtsveld van de bestuurder waardoor hij er door kan worden gehinderd? In dat geval is de kans wel degelijk zeer groot dat de ruitschade zal leiden tot afkeuring voor APK. Het is hoe dan ook belangrijk voor de veiligheid van de inzittenden van de auto dat er voor wordt gekozen om eventuele ruitschade zo snel mogelijk te laten verhelpen.

Ruitschade oplossen door nieuwe, after market autoruit

In het merendeel van de gevallen kiezen mensen die te maken hebben met ruitschade er voor om de autoruit in kwestie te laten vervangen door een nieuw exemplaar. Op een nieuwe voorruit besparen is zeker mogelijk als u zich niet richt op een origineel exemplaar. Het spreekt dan ook voor zich dat lang niet iedereen zomaar over voldoende budget beschikt om deze te kunnen betalen. Ruitschade laten herstellen hoeft echter helemaal niet zo duur te zijn, in tegendeel. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig een onderscheid wordt gemaakt tussen een originele autoruit en een exemplaar die is bestemd voor de after market? Door te kiezen voor deze laatste optie hoeft u geen rekening te houden met een torenhoog bedrag terwijl u wel nog steeds kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit.


Geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen

Ruitschade laten verhelpen door te kiezen voor een autoruit van Autoglas Concurrent zorgt er voor dat u altijd kunt rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze autoruiten worden dan ook steevast geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen, maar beschikken niet over een merklogo. Het ontbreken van een dergelijk logo zegt absoluut niets over de kwaliteit van de autoruit, deze wordt immers geproduceerd door dezelfde fabriek en als onderdeel van dezelfde productielijn als bij originele autoruiten het geval is. Een originele autoruit met merklogo mag evenwel uitsluitend worden verkocht door een erkende merkdealer en daar wringt de schoen. Wilt u er dus zeker van zijn dat de ruitschade bij uw auto wordt hersteld tegen een zo scherp mogelijke prijs en zonder kwaliteitsverlies? Dan is kiezen voor een nieuwe autoruit van Autoglas Concurrent altijd een aanrader!

Ruitschade laten herstellen door Autoglas Concurrent

Heeft bovenstaande u weten te overtuigen? In dat geval is er nog een goede reden om er voor te kiezen om de ruitschade te laten herstellen door Autoglas Concurrent. Indien u daarvoor een beroep doet op onze diensten kunt u er namelijk op rekenen dat het vervangen van de kapotte voorruit gebeurt door één van onze FOCWA gecertificeerde partners. Dit zorgt er voor dat de ruitschade steeds op zo efficiënt mogelijke wijze wordt hersteld. Bovendien hoeft u bij ons ook niet lang te wachten voordat de ruitschade wordt opgelost en u terug met uw auto weg kunt rijden. Bent u dus met andere woorden geconfronteerd met ruitschade en bent u op zoek naar een efficiënte, voordelige, maar toch uiterst kwalitatieve oplossing? Aarzel dan niet langer en laat uw ruitschade herstellen door Autoglas Concurrent!