Autoruit vervangen op locatie


Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie

Ga direct naar:

 

Autoruit vervangen aan huis: voorruit vervangen op locatie is altijd mogelijk

Autoruitschade is vervelend, net als alle andere vormen van schade aan uw auto. Niet alleen zit u direct met de kosten voor reparatie of vervanging van de autoruit, u moet ook tijd zien te vinden in uw agenda om met uw auto naar een garage of ruithersteller te komen, waar u vervolgens kunt wachten tot de specialisten klaar zijn met uw auto.

Klinkt dit vervelend of omslachtig voor u en kost dit simpelweg te veel tijd? Dan is het goed om te weten dat bij ons autoruit vervangen op locatie standaard aangeboden wordt. U kiest zelf of u de autoruit wilt laten vervangen aan huis of kiest voor de voorruit vervangen op locatie, waar dan ook in Nederland of België. Zolang uw auto goed bereikbaar is, zorgen onze partners ervoor dat uw beschadigde autoruit op een professionele manier vervangen wordt.

Ruitreparatie op locatie of moet de ruit vervangen worden aan huis?

Voordat u op zoek gaat naar de kosten voor een nieuwe autoruit, is het goed om te kijken of de ruit daadwerkelijk vervangen moet worden of dat autoruit reparatie aan huis wellicht nog een optie is. Bij geharde autoruiten (in de meeste gevallen de zijruiten en achterruit van de auto) is dit duidelijk: bij schade aan deze ruiten valt het autoglas direct uit elkaar, waarna de ruit vervangen moet worden. Ruitreparatie op locatie is immers niet mogelijk wanneer er nauwelijks sprake is van een autoruit die nog gerepareerd kan worden.

Bij de voorruit is het verhaal wat ingewikkelder. Een voorruit valt niet uiteen bij ruitschade omdat deze bijeengehouden wordt door een laagje PVB-folie. De autoruit laten maken is alleen mogelijk bij sterretjes met beperkte omvang. In die gevallen kunt u kiezen voor een sterretje repareren op locatie of gaat u naar een ruithersteller toe wanneer de autoruit laten maken op locatie niet aangeboden wordt.

Dat betekent echter niet dat de voorruit in alle andere gevallen direct vervangen moet worden. Integendeel: er zijn slechts twee gevallen waarbij een nieuwe voorruit nodig is. Het gaat hierbij om voorruitschade in het zichtveld van de bestuurder waarbij sprake is van een vertakte scheur of een ster met een diameter van minstens 20 millimeter. In deze gevallen is autoruit reparatie op locatie niet mogelijk én komt uw auto niet meer door de apk.

Bij andere gevallen van ruitschade is de keuze aan u. U kunt een nieuwe autoruit kopen zodat de auto er weer optimaal uitziet en de barst of ster niet verder scheurt, of u kunt gewoon door blijven rijden met de ruitschade in de voorruit.  

Wat is het grote voordeel van de voorruit laten vervangen op locatie?

Hoewel voorruitvervanging aan huis altijd een handige en makkelijke optie is, zijn er twee gevallen waarbij het laten vervangen van autoglas op locatie nóg handiger is. Heeft u bijvoorbeeld een drukke agenda waarbij u eigenlijk niet één tot twee uur vrij kunt maken om naar een garage te rijden, te wachten en vervolgens weer terug te rijden? Dan is het ideaal wanneer de ruit vervangen kan worden terwijl u bezig bent en geen enkel omkijken heeft naar de ruitvervanging. U kiest dan voor de voorruit vervangen op locatie, waarbij u dit geen tijd of extra planning kost.

Het andere geval is een extremer geval waarbij de schade aan de voorruit zo ernstig is dat het eigenlijk niet meer wenselijk of zelfs mogelijk is om met de auto de straat op te gaan. Wanneer de voorruit zeer beschadigd is en rijden onveilig is, is het niet langer mogelijk om zelf naar een garage te rijden met de auto om daar de voorruit te laten vervangen. Kiest u voor voorruitvervanging op locatie, dan is dat ook niet nodig. De autoglasspecialisten komen immers altijd gewoon naar uw auto, ongeacht waar deze geparkeerd staat. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook aanzienlijk veiliger.

Autoruit laten vervangen aan huis tegen een scherpe prijs dankzij after market autoglas

Wilt u naast de autoruit vervangen aan huis ook kunnen rekenen op lage kosten voor een kwalitatieve nieuwe voorruit voor uw auto, ongeacht of dit een Ford, Volvo, Volkswagen of een van de tientallen andere merken is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk uitsluitend after market autoglas aan. Dit autoglas wordt in de meeste gevallen gemaakt in dezelfde fabrieken als de autoruiten die uw dealer aanbiedt en ook de kwaliteit is identiek. Het grote verschil zit ‘m in de prijs van het autoglas.

After market autoglas is niet voorzien van een merklogo dat de ruit onnodig exclusief en daarmee duur maakt. Dat betekent dat u bij ons niet alleen de beste service kunt vinden rond uw autoruit vervangen aan huis of elders op locatie, maar dat u ook altijd kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de autoruiten die u bij ons kunt vinden.

Altijd ruitvervanging op locatie door een autoglasspecialist

De autoruit vervangen op locatie kunt u gewoon overlaten aan onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Wij werken uitsluitend samen met professionals, omdat we op die manier zeker weten dat onze autoruiten op de juiste manier gemonteerd worden en u weer veilig de straat op kunt met uw auto. Deze autoglasspecialisten weten precies hoe zij de autoruit uit elke auto moeten halen en kunnen vervangen door een nieuwe after market autoruit uit ons assortiment.

Tijdens de bestelling kunt u direct aangeven hoeveel spoed u heeft bij het laten vervangen van de autoruit op locatie of aan huis. De autoruit kan al binnen twee werkdagen vervangen worden op de door u bepaalde locatie in Nederland of België.

Bent u zelf autoglasspecialist of heeft u een garage? Dan kunt u er ook voor kiezen om het autoglas zonder montage te bestellen en zelf te plaatsen voor uw klant. Heeft u weinig of geen ervaring met ruitvervanging, dan raden we u vooral aan om te kiezen voor autoruit vervangen aan huis door onze professionele partners die dit met plezier voor u verzorgen.

 

Snelle service en levering
Betaal in 3 termijnen
Verzekerd van vakmanschap met 4 jaar garantie