Nieuwe autoruiten, los verkrijgbaar en met montage

Nieuwe autoruiten, los verkrijgbaar en met montage

Op het ogenblik dat er sprake is van ernstige schade aan één of meerdere ruiten die deel uitmaken van uw auto zult u er ongetwijfeld voor willen kiezen om deze te laten herstellen. In tegenstelling tot bij een sterretje is het echter niet zo dat een barst of een verbrijzelde autoruit eenvoudig kan worden hersteld, in tegendeel. De enige keuze die u dan heeft is overgaan tot het kopen van nieuwe autoruiten. Dat is iets wat veel mensen waarschijnlijk niet meteen graag zullen horen. Dit heeft uiteraard alles te maken met het feit dat nieuwe autoruiten de reputatie hebben vrij duur te zijn in aankoop. Dat het ook anders kan en dat zonder dat er rekening moet worden gehouden met kwaliteitsverlies bewijzen we u graag!

Wat maakt originele, nieuwe autoruiten zo duur?

Waar komt nu eigenlijk de veronderstelling vandaan dat nieuwe autoruiten zo duur zijn? De oorsprong van dit gegeven is terug te vinden in het feit dat er door mensen nog steeds bijzonder vaak voor wordt gekozen om gebruik te maken van originele autoruiten. Dergelijke, nieuwe autoruiten zijn uiteraard voorzien van een uitstekende kwaliteit, maar ze beschikken eveneens over een merklogo. Dit merklogo lijkt op het eerste zicht misschien vrij onschuldig, maar de realiteit is toch net even anders. De aanwezigheid van dit eenvoudige logo zorgt er namelijk voor dat deze autoruiten enkel en alleen mogen worden verkocht door erkende merkdealers en dat heeft zo zijn invloed op de kostprijs die moet worden betaald.

 

Bovenstaande lijkt misschien een beetje overdreven te zijn, want kan een merklogo er echt voor zorgen dat de prijs van nieuwe autoruiten zoveel hoger komt te liggen? Absoluut. Sterker nog, zelfs wanneer u er voor zou kiezen om een originele, tweedehands autoruit te kopen is de kans bijzonder groot dat u nog heel wat meer zult betalen in vergelijking met een nieuw, after market exemplaar.

 

 

Kan het ook voordeliger? Absoluut!

Moet u autoruiten vervangen en wilt u er zeker van zijn dat u daarvoor kunt genieten van de scherpst mogelijke prijs? In dat geval kan het dus altijd de moeite waard zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van een after market autoruit. Niet alleen kunnen de kosten van een nieuwe autoruit op deze manier aanzienlijk worden gedrukt, daarnaast hoeft u niet te vrezen voor ook maar enig verschil op vlak van kwaliteit. Dit weten we zeker omdat:

  • De fabriek waarin originele en after market autoruiten in worden gemaakt dezelfde is.
  • De productielijnen van beide soorten nieuwe autoruiten dezelfde zijn.
  • Onze after market autoruiten worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitsnormen.

 

Eén of meerdere nieuwe autoruiten bestellen met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding is dan ook nooit geen enkel probleem indien u er voor kiest om een beroep te doen op after market autoruiten.

 

Autoruit vervangen zelf doen? Geen probleem!

De zoektocht naar betaalbare nieuwe autoruiten is er vaak één die niet zo eenvoudig is. Dit is tenminste het geval wanneer u als bijvoorbeeld hobbyist of eigenaar van een garage de plaatsing van het nieuwe autoglas zelf wenst uit te voeren. Dat hoeft gelukkig niet altijd het geval te zijn. In tegenstelling tot onze concurrenten vinden wij het namelijk belangrijk om onze klanten altijd op zo optimaal mogelijke wijze van dienst te kunnen zijn. Dit betekent concreet dat het bij ons wel degelijk mogelijk is om voordelige, nieuwe autoruiten te bestellen van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen deze probleemloos bij u leveren, ook wanneer u woonachtig bent in Vlaanderen.

 

Nieuwe autoruiten laten plaatsen door een echte expert

Lang niet iedereen zal er echter om staan springen om de beschadigde autoruit zelf te vervangen. Bovendien spreekt het voor zich dat ook lang niet iedereen hiervoor over de vereiste kennis beschikt. Uw nieuwe autoruiten kunt u gelukkig ook altijd laten plaatsen door een echte expert. Hiervoor werken wij samen met verschillende, professionele FOCWA-gecertificeerde montagepartners. Deze vakmannen zijn stuk voor stuk uitstekend in staat om niet alleen efficiënt, maar ook zeer voordelig uw beschadigde autoruit(en) te vervangen. Bovendien kan dit ook perfect bij u thuis gebeuren! Bent u geconfronteerd met een grote barst recht in het gezichtsveld van de bestuurder of is uw voorruit volledig verbrijzeld waardoor u niets meer ziet? In dat geval komt één van onze FOCWA-gecertificeerde montagepartners graag bij u langs om de nieuwe autoruiten te plaatsen.