Voorruit vervangen Volkswagen / VW

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Voorruit vervangen Volkswagen tegen een scherpe prijs

Heeft u een Volkswagen en heeft u te maken met schade aan de voorruit van uw auto? In dat geval is het vanzelfsprekend dat u deze zo snel mogelijk zult willen laten herstellen. Een beschadigde voorruit brengt namelijk niet alleen de nodige veiligheidsrisico's met zich mee, bovendien kan schade bijvoorbeeld ook het zicht op de rijbaan beperken en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Autoglas Concurrent.nl herstelt geen sterretjes, maar zorgen er wel voor dat onze klanten steevast een nieuwe voorruit kunnen bestellen tegen een zeer scherpe prijs en dat zonder dat er op vlak van kwaliteit dient te worden ingeboet.

De eigenschappen van een voorruit

Uw voorruit vervangen Volkswagen zult u pas willen doen op het ogenblik dat u een geschikte partner heeft gevonden die u met zekerheid kan voorzien van een zeer kwalitatieve en interessant geprijsde voorruit. In dat geval kunnen wij van Autoglas Concurrent.nl u ongetwijfeld van dienst zijn. De voorruit van een auto bestaat steeds uit gelaagd glas. Dit in tegenstelling tot bij zij- en achterruiten. Een voorruit is dan ook steeds opgebouwd uit twee glaslagen waar zich een zogenaamde PVB folie laag (een soort plastic) tussen bevindt. Deze laag beschikt over een tweezijdig klevende werking waardoor het glas bij ruitschade niet in duizenden stukjes uit elkaar spat.

Sterretje door steenslag

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zorgt bovenstaande er voor dat een sterretje door steenslag uitsluitend kan voorkomen in de voorruit. Enige uitzondering hierop vormen de wat duurdere auto's die wel beschikken over gelaagde zij- en / of achterruiten. Uw voorruit vervangen Volkswagen bij Autoglas Concurrent.nl zorgt er hoe dan ook voor dat u steeds kunt rekenen op een uitstekende service en kwaliteit. Alle voorruiten die door ons worden aangeboden worden immers geproduceerd volgens de strengste Europese normen. Bovendien zijn ze identiek aan de originele autoruiten die een behoorlijke euro meer kosten.

Prijsverschil

Dat uw voorruit vervangen Volkswagen kan gebeuren tegen een interessante prijs bij Autoglas Concurrent.nl wordt meteen duidelijk wanneer er een blik op ons assortiment en de daarmee gepaard gaande kosten wordt geworpen. Aan wat is dit prijsverschil nu evenwel te danken? In eerste instantie willen we graag even benadrukken dat al onze ruiten in dezelfde fabriek en tevens in dezelfde productielijn worden geproduceerd als de originele autoruiten. Toch is er één niet onbelangrijk verschil en dat is dat er bij onze ruiten geen gebruik wordt gemaakt van een merklogo. Waarom dat het geval is? Zeer eenvoudig, uitsluitend een merkdealer heeft het recht om een autoruit voorzien van een merklogo te verkopen.

Wilt u perse een autoruit met merklogo? Op zich is dat best mogelijk wanneer er een doorverkoop wordt gerealiseerd van een autoruit die bij een merkdealer werd aangekocht. Het moet evenwel gezegd worden dat dit de voorruit in kwestie onnodig duur maakt. We kunnen wat dit betreft dan ook gerust stellen dat het uitsluitend het merklogo is die de voorruit voor uw Volkswagen een behoorlijk stuk duurder kan maken. Op vlak van kwaliteit zult u evenwel geen enkel verschil merken.

Wanneer uw voorruit vervangen Volkswagen?

Veel mensen die te maken krijgen met een beschadigde voorruit, bijvoorbeeld door steenslag bij hun Volkswagen kiezen er voor om deze schade niet meteen te laten herstellen of de voorruit te laten vervangen. De angst om geconfronteerd te worden met torenhoge kosten is dan ook bijzonder groot. Gelukkig hoeft deze angst niet altijd werkelijkheid te worden, in tegendeel. Zoals u reeds heeft kunnen lezen is kiezen voor een nieuwe voorruit die is bedoeld voor de after market een minstens even kwalitatieve keuze terwijl u op die manier ook nog eens kunt rekenen op een veel interessantere kostprijs. Lang wachten met het laten herstellen of vervangen van de voorruit van uw Volkswagen is sowieso geen goed idee. Wist u namelijk dat een auto die beschikt over een beschadigde voorruit afgekeurd kan worden door de APK? Zo spoedig mogelijk uw voorruit vervangen Volkswagen is dan ook altijd aan te raden.

Voordelig voorruit vervangen Volkswagen bij Autoglas Concurrent.nl

Een voorruit vervangen Volkswagen hoeft dus gelukkig zoals u reeds heeft kunnen lezen niet altijd een fortuin te kosten. Door een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Autoglas Concurrent.nl beschikt u over een uiterst kwalitatieve en veilige voorruit tegen een kostprijs die u waarschijnlijk nooit voor mogelijk had durven te houden. Bovendien wordt de montage steeds uitbesteed aan een FOCWA gecertificeerde partner. Dit zorgt er voor dat u ook op vlak van montage altijd een vertrouwd gevoel kunt hebben. Hierdoor is de montage van uw nieuwe voorruit Volkswagen altijd in goede handen. Uw voorruit wordt vervangen door professionals met een prijs-kwaliteit verhouding die u nergens anders kunt vinden.