Voorruit vervangen Tesla

Snelle service en levering
Altijd lage prijzen
Verzekerd van vakmanschap met FOCWA garantie

Uw voorruit vervangen Tesla zonder zorgen

Er bestaan op deze planeet zeer veel verschillende, bijzondere automerken. Meerdere van deze merken spreken tot de verbeelding, maar ziet u in ons eigen land eigenlijk maar zelden rijden. Eén van deze merken is Tesla. Het betreft hier een Amerikaans automerk dat haar naam te danken heeft aan de elektrotechnicus en natuurkundige Nikola Tesla. Tesla is een vrij jong merk welke werd opgericht in het jaar 2003. Dit gebeurde door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Het merk werd opgericht met als doel om een elektrische sportwagen op basis van de AC Propulsions T-Zero te lanceren. Tegenwoordig wint het merk langzaam maar zeker en bovendien wereldwijd aan bekendheid. Dit heeft uiteraard alles te maken met het feit dat er meer oplaadpalen verschijnen en het rijden met een elektrische auto daarom steeds interessanter wordt. Bent u eveneens een eigenaar van een Tesla, maar heeft u de pech gehad geconfronteerd te worden met bijvoorbeeld schade aan uw voorruit? Bent u dan ook op zoek naar een voorruit vervangen Tesla expert? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij u precies van dienst kunnen zijn.

Wat te doen bij schade aan uw Tesla?

Een auto is een gebruiksobject. Dit geldt uiteraard ook voor een Tesla. Dit zorgt er voor dat het niet zelden gebeurt dat er schade aan uw auto ontstaat. Het kan hierbij gaan om schade aan de carrosserie, maar het komt veel frequenter voor dat er een beschadiging aan de voorruit optreedt. Uw voorruit vervangen Tesla is dan misschien het eerste waar u aan denkt, maar dit is lang niet in alle omstandigheden meteen vereist. Schade aan de voorruit van een auto ontstaat in het merendeel van de gevallen door steenslag. Dit zorgt er voor dat het sterretje of een barst per definitie overal kan ontstaan. Net de plaats van de beschadiging is uiteindelijk bepalend voor het al dan niet meteen moeten laten vervangen van de voorruit.

Voorruit vervangen Tesla voor APK controle

Uw voorruit vervangen Tesla is dus niet altijd meteen een vereiste. Uw voorruit vervangen Tesla dient dan ook vooral te gebeuren wanneer de schade in het gezichtsveld van de bestuurder is terug te vinden. In dit geval kan het immers gebeuren dat de bestuurder tijdens het rijden wordt gehinderd door bijvoorbeeld een reflectie van zonlicht of de koplamp van een tegenligger. Op zich lijkt dit niet zo'n groot probleem te zijn, maar het brengt enorme risico's met zich mee voor niet alleen de veiligheid van de inzittenden van de auto, maar ook voor de personen die zich verder nog op de weg bevinden. Uw voorruit vervangen Tesla voordat u naar de APK controle gaat is in dit geval dan ook absoluut een vereiste.

Zorgt bovenstaande er voor dat het helemaal niet noodzakelijk is om de voorruit van uw Tesla te vervangen wanneer de schade zich niet in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt? Ja en nee. Uiteraard wilt u graag dat uw Tesla altijd over de meest optimale uitstraling beschikt. Omwille van deze reden is het zo snel mogelijk laten herstellen van een beschadigde voorruit dan ook altijd aan te raden. Bovendien wordt de stijfheid van het chassis van een auto voor het overgrote merendeel bepaald door het glas dat er in is terug te vinden. Op dit vlak is het dan ook steeds de moeite waard om een beschadigde autoruit snel te laten vervangen.

Hoe besparen op uw voorruit vervangen Tesla?

U kunt er in principe vrij eenvoudig voor kiezen om een besparing te realiseren met betrekking tot het vervangen van de voorruit van uw Tesla. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat er een verschil bestaat tussen een originele en een after market autoruit. Een originele autoruit is de enige die is voorzien van een merklogo. Dit zorgt er voor dat ze enkel en alleen mag worden verkocht door een erkende merkdealer. Het resultaat is een zeer dure prijs die lang niet voor iedereen zomaar tot de financiële mogelijkheden zal behoren. Een after market autoruit garandeert u steeds dezelfde kwaliteit, maar dan wel tegen heel wat lagere kosten. Uw voorruit vervangen Tesla met een after market autoruit van Autoglas Concurrent.nl is dan ook altijd de meest interessante keuze.

De toekomst van het merk Tesla

De voorbije jaren zijn er verschillende Tesla auto's op de markt verschenen. Het is echter vooral uitkijken naar de toekomst van het merk. Steeds meer landen en steden investeren namelijk behoorlijke bedragen in het voorzien van elektrische laadpalen. In 2017 komt alvast het Tesla Model 3 op de markt. Dit model werd gepresenteerd op 31 maart 2016 en werd meteen een absolute hit. In slechts enkele dagen tijd rolden zomaar even 232.000 bestellingen binnen bij Tesla. Ook wanneer u dus nog geen eigenaar bent van een Tesla en u er wel graag één zou willen aanschaffen krijgt u daar in de toekomst ongetwijfeld de mogelijkheid toe.

Voorruit vervangen Tesla uitbesteden of zelf doen?

Wij bieden onze klanten twee verschillende mogelijkheden aan. In eerste instantie kunt u bij ons namelijk gewoon een voordelige, after market autoruit aanschaffen en de beschadigde voorruit zelf vervangen, maar daarnaast kunt u dit karwei ook uitbesteden. Uw voorruit vervangen Tesla uitbesteden aan ons zorgt er voor dat dit wordt uitgevoerd door één van onze FOCWA-gecertificeerde partners. Deze experts garanderen u steeds het best mogelijke eindresultaat en bovendien kunt u zo snel mogelijk met uw Tesla terug de weg op. Ook op zoek naar een oplossing op maat voor uw voorruit vervangen Tesla? Zoek dan niet verder en ontdek vandaag nog wat wij ook voor u kunnen betekenen!